X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Canon
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
PowerShot
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
PowerShot S1 IS
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
9179A026
Categorie :
Met een digitale camera heeft u al uw foto\'s direct digitaal, dat betekent dat u meteen kunt zien of uw foto gelukt is, u uw foto\'s op de computer kunt bewerken voordat u ze laat afdrukken en ze ook heel gemakkelijk kunt delen met vrienden of familie via internet. Stuur uw digitale foto\'s over het internet naar uw vertrouwde afdrukservice of print ze zelf uit met uw eigen fotoprinter.
digitale camera's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Canon: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:25:39
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 14202
Deze statistiek is gebaseerd op de 68052 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66310 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Canon PowerShot S1 IS 3.2MP 1/2.7" CCD Zilver:
De korte redactionele beschrijving van Canon PowerShot S1 IS 3.2MP 1/2.7" CCD Zilver
PowerShot S1 digital camera, IS NON 3.2Mpix CCD 10x optical zoom DIGIC processor

Marketingtekst Canon PowerShot S1 IS 3.2MP 1/2.7" CCD Zilver

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Canon PowerShot S1 IS 3.2MP 1/2.7" CCD Zilver.
Met de PowerShot S1 IS komt u ongelooflijk dicht bij uw onderwerp. Het zoomobjectief heeft een 10x optische zoom en is ideaal voor detailfoto's. En met de verbeterde Movie mode maakt u samen met de PowerShot S1 IS deel uit van de actie.


Kenmerken

- 10x optische zoom (ca. 32x gecombineerd)
- Optical Image Stabilizer
- Ultrasone motor (USM)
- Extra lange Movie mode met verbeterde VGA resolutie en perfect geluid
- Canon DIGIC processor met iSAPS
- PictBridge en Canon Direct Print compatibel – geen PC nodig


Breng de actie dichtbij.

10x optische zoom
Omdat het niet altijd mogelijk is echt dicht bij uw onderwerp te komen, combineert de PowerShot S1 IS een indrukwekkend 10x optische zoom met een Optical Image Stabilizer (IS) en ultrasone motor (USM). Dit geeft u niet alleen een krachtige zoom (38-380mm bij 35mm formaat) maar de USM zorgt ook voor stil en supersnel inzoomen*, zodat u precies de juiste foto maakt en bij bijvoorbeeld natuurfotografie geen dieren laat schrikken. De IS zorgt voor een aantoonbare verlaging van cameratrilling bij volledige zoom en opnamesituaties waar weinig licht beschikbaar is. Het resultaat is zeer gedetailleerde foto's, ongeacht of het gaat om een close-up foto van een exotische vogel of het winnende doelpunt van uw zoontje.

Super Movie mode
Combineer de zoom met de verbeterde Movie mode van de PowerShot S1 IS en u kunt gedetailleerde video-opnamen maken met een hoge, trillingsvrije VGA resolutie. Bij een opnamesnelheid tot 30 beeldjes per seconde legt u alle actie vast en zorgt de PowerShot S1 IS automatisch voor de juiste belichting, scherpstelling en witbalans. Gelijktijdig kunt u de optische zoom gebruiken om handmatig uw compositie te wijzigen. Het resultaat is een sterk verbeterde beeld- en geluidskwaliteit. En omdat u ca. 1 GB aan videobeelden kunt opnemen (afhankelijk van de capaciteit en snelheid van de gebruikte geheugenkaart), is de opnameduur langer.

Meer technologie
Zoals met elke Canon digitale camera, gebruikt de PowerShot S1 IS Canons visionaire technologie om de hoogst mogelijke prestaties te garanderen. Met Canons unieke iSAPS technologie voor het optimaliseren van de opname-instellingen, de krachtige DIGIC processor voor snelle beeldverwerking en de Image Rendering technologie voor nauwkeurige kleurreproductie levert de PowerShot S1 IS telkens opnieuw indrukwekkende resultaten.

Meer flexibiliteit
Voor extra creatieve vrijheid heeft de PowerShot S1 IS 12 opnameprogramma's – van Handmatig tot Automatisch, plus 1 gebruikersinstelling. Ook is een compleet programma aan accessoires verkrijgbaar, zoals groothoek/teleconverters en een onderwaterbehuizing. Bij de camera treft u diverse softwarepakketten aan voor het bewerken van de foto's en met deze camera kunt u zonder PC direct foto's printen met een PictBridge of Canon Direct Print compatibele fotoprinter. De CANON iMAGE GATEWAY** biedt u 100 MB vrije internetruimte voor het opslaan van foto's, samenstellen van albums en het via e-mail delen van foto's met familie en vrienden.

* Snelheid en geluidsniveau afhankelijk van of u zich in de mode voor movies of stilstaande beelden bevindt.
** Niet in alle landen mogelijk.
Korte samenvatting Canon PowerShot S1 IS 3.2MP 1/2.7" CCD Zilver:
Deze korte samenvatting van de Canon PowerShot S1 IS 3.2MP 1/2.7" CCD Zilver-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Canon PowerShot PowerShot S1 IS, 3,2 MP, 1/2.7", CCD, 4:3, 10x, 3,2x
Lange samenvatting Canon PowerShot S1 IS 3.2MP 1/2.7" CCD Zilver:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Canon PowerShot S1 IS 3.2MP 1/2.7" CCD Zilver, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Canon PowerShot S1 IS, PowerShot. Megapixels: 3,2 MP, Beeldsensorformaat: 1/2.7", Type beeldsensor: CCD. Optische zoom: 10x, Digitale zoom: 3,2x, Brandpuntbereik: 5,8 - 58 mm. ISO-gevoeligheid: 50, 100, 200, 400, Auto. Flitser-modi: Rode-ogen-reductie. Compatibele geheugenkaarten: CF, microdrive
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Fotokwaliteit
Megapixels*
MegaPixels: Het aantal (in millioenen) lichtgevoelige beeldpunten, of pixels, die gebruikt worden door de image sensor van de camera (CCD) om lichtopnames te maken, en die zijn weerslag vind in het uiteindelijk aantal opgeslagen pixels op een memory card (geheugenkaart).
3,2 MP
Beeldsensorformaat*
1/2,7"
Type beeldsensor*
A sensor is a convertor than measures a physical quality (light, temperature etc.) and displays this electronically on a device.
CCD
Ondersteunde beeldverhoudingen
The aspect ratio is the ratio of the width of an image to its height. The supported aspect ratios are the aspect ratios that can be shown by the device.
4:3
Lenssysteem
Optische zoom*
Geeft de optische zoom-capaciteit: het aantal maal dat een beeld kan worden vergroot met het lenssysteem van de camera.
10x
Digitale zoom*
De digitale zoom-capaciteit: het aantal maal dat een beeld uitvergroot kan worden dankzij digitale technologie (dus nog zonder gebruik te maken van een zoomlens).
3,2x
Brandpuntbereik
Bij het kiezen van een nieuwe lens of camera-met-ingebouwde-lens, is de belangrijkste afweging het brandpuntbereik: hoeveel we in één beeld kunnen opnemen en hoe ver we kunnen inzoomen op details in de verte, worden hierdoor bepaald. Het brandpuntbereik wat je nodig hebt hangt vooral af van je afstand tot de onderwerpen die je wilt fotograferen of filmen.
5,8 - 58 mm
Belichting
ISO-gevoeligheid*
A measure of a photographic film's sensitivity to light.
50, 100, 200, 400, Auto
Flitser
Flitser-modi*
Different modes for a camera flash which are manually/automatically activated e.g. auto-flash mode, flash on with red eye reduction.
Rode-ogen-reductie
Geheugen
Compatibele geheugenkaarten*
Types of memory cards which can be used with this product.
CF, microdrive
Beeldscherm
Beeldscherm*
De gebruikte beeldschermtechnologie. Flat screen technologies zoals Liquid Cristal Display (LCD) en Thin Film Transistor (TFT) technologie zijn de trend.
LCD
Beeldschermdiagonaal*
Maat van het beeldscherm; diagonaal gemeten in inches
3,81 cm (1.5")
Beeldscherm
Beeldschermresolutie (numeriek)
Total number of pixels that display has.
114000 Pixels
Accu/Batterij
Energie-opslagtechnologie accu/batterij *
In een accu wordt stroom gemaakt door bepaalde stoffen met elkaar te laten reageren. Hier worden deze stoffen weergegeven. Sommige stoffen, zoals bijvoorbeeld cadmium, zijn erg giftig.
Alkaline
Ondersteund aantal accu's/batterijen
The number of batteries that can be used with the product.
4
Design
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zilver
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
0 - 40°C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 90 procent
Gewicht en omvang
Breedte *
The measurement or extent of something from side to side.
111 mm
Diepte *
The distance from the front to the back of something.
78 mm
Hoogte *
Hoogte van het product
66,1 mm
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
370 g
Overige specificaties
Digitale SLR
The single-lens reflex (SLR) is a type of camera that uses a movable mirror placed between the lens and the film to project the image seen through the lens to a matte focusing screen.
Yes
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
111 x 78 x 66,1 mm