Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Canon Office Printing calculator MP1211-LTS Rekenmachine met printer Grijs

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Canon
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Office Printing calculator MP1211-LTS
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
8295A001
Categorie
Small portable device used to perform arithmetic.
calculatoren
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Canon: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 23578
Deze statistiek is gebaseerd op de 73900 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 72184 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 17 okt 2017 06:07:53
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Canon Office Printing calculator MP1211-LTS Rekenmachine met printer Grijs :
De korte redactionele beschrijving van Canon Office Printing calculator MP1211-LTS Rekenmachine met printer Grijs

Bureaucalculator MP1211-LTS
Meer>>>

Canon Office Printing calculator MP1211-LTS Rekenmachine met printer Grijs:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Canon Office Printing calculator MP1211-LTS Rekenmachine met printer Grijs.
Met een rekencapaciteit voor 12 cijfers en extra grote tekens op het display, biedt de MP1211-LTS optimale leesbaarheid. Het 2 kleuren LCD is uitgevoerd met achtergrondverlichting.
Positieve resultaten verschijnen in groen en negatieve resultaten in rood. De calculator laat ook in rood zien waar een vergissing is gemaakt en gebruikers worden met het woord "Hallo" begroet zodra zij de calculator inschakelen.

De maximum printsnelheid bedraagt 4,1 regels per seconde en de resultaten verschijnen in zwart en rood op het papier.

Als complete calculator heeft de MP1211-LTS speciale toetsen voor berekening van kostprijs/verkoopprijs/marge. Als u bijvoorbeeld Ђ 200 voor een product heeft betaald en dit met een marge van 12,5% wilt verkopen, dan typt u 200 in gevolgd door een druk op de knop Cost (Kostprijs) en vervolgens 12,5 gevolgd door een druk op de knop Margin (Marge). Op het display verschijnt 225 gevolgd door het woord "Sell" (Verkoopprijs).

Met behulp van speciale toetsen voert de MP1211-LTS ook BTW-berekeningen uit.

De duurzame MP1211-LTS is via een netsnoer aangesloten op een wandcontactdoos en heeft een ruim, gebruiksvriendelijk toetsenbord met grote toetsen. Er zijn onafhankelijke toetsen voor 0, 00 en 000 - voor extra bedieningsgemak is de toets 0 vergroot uitgevoerd.
Korte samenvatting Canon Office Printing calculator MP1211-LTS Rekenmachine met printer Grijs:
Deze korte samenvatting van de Canon Office Printing calculator MP1211-LTS Rekenmachine met printer Grijs-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Canon Office Printing calculator MP1211-LTS, Rekenmachine met printer, Grijs, 1 + GT, 1,55 kg, 219 x 325 x 74,5 mm
Lange samenvatting Canon Office Printing calculator MP1211-LTS Rekenmachine met printer Grijs :

Canon Office Printing calculator MP1211-LTS. Soort: Rekenmachine met printer, Kleur van het product: Grijs. Type geheugen: 1 + GT. Gewicht: 1,55 kg, Afmetingen (BxDxH): 219 x 325 x 74,5 mm

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Canon Office Printing calculator MP1211-LTS Rekenmachine met printer Grijs, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Design
Soort *
Characteristics of the device.
Rekenmachine met printer
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Grijs
Beeldscherm
Cijfers *
Amount of numerals from 0 to 9, which device can display.
12
Digit comma separator
Yes
Geheugen
Type geheugen
ECC memory for this configuration, including size expressed in bytes, followed by speed expressed in megahertz, followed by memory type
1 + GT
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
1,55 kg
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
219 x 325 x 74,5 mm
Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
Canon LS-10E Rekenmachine met display Grijs Canon LS-10E Rekenmachine met display Grijs
(show image)
4037A006 LS-10E  — 
Canon BP-36LTS Grijs Canon BP-36LTS Grijs
(show image)
7828A001 BP-36LTS  — 
Canon LC-8E Rekenmachine met display Grijs Canon LC-8E Rekenmachine met display Grijs
(show image)
4042A006 LC-8E  — 
Canon Desk Display Calculator LS-120L Rekenmachine met display Canon Desk Display Calculator LS-120L Rekenmachine met display
(show image)
5938A005 Desk Display Calculator LS-120L  — 
X