X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Canon
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
EF24-70mm f/2.8L USM Zoom Lens
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
8014A008
Categorie :
The light-gathering device of a camera, typically containing a group of compound lenses. Lenses come in different lengths, with very long lens used for long-distance photography.
cameralenzen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Canon: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 01 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:12:11
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 54111
Deze statistiek is gebaseerd op de 67999 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 01-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66256 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Canon EF24-70mm f/2.8L USM Zoom Lens Zwart:
De korte redactionele beschrijving van Canon EF24-70mm f/2.8L USM Zoom Lens Zwart
EF 24-70mm f/2.8L USM

Marketingtekst Canon EF24-70mm f/2.8L USM Zoom Lens Zwart

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Canon EF24-70mm f/2.8L USM Zoom Lens Zwart.
De EF 24-70mm f/2.8L USM is een krachtige lens en is ontwikkeld als opvolger van de EF 28-70mm f/2.8L USM, maar heeft een groter zoombereik om te voldoen aan de eisen van fotografen die werken met bepaalde typen digitale camera's.

Kenmerken

-Snelle AF.
-Ge-optimaliseerde lens coatings.
-Goede bescherming tegen stof en spatwater.
-Min. scherpstelafstand 0.38m.
-Voorkant lens draait niet tijdens scherpstellen.
-Handmatige scherpstelling mogelijk in AF modus.

De EF 28-70mm f/2.8L USM heeft sinds de introductie in 1995 bewezen zeer populair te zijn bij zowel professionele als amateurfotografen. Door het toenemende gebruik van digitale camera's, die sensoren hebben die kleiner zijn dan een 35 mm filmbeeld, nam de vraag toe naar een krachtig standaard zoomobjectief met een bredere groothoekinstelling. De nieuwe EF 24-70mm f/2.8L USM lens voldoet aan deze vraag. Het optische ontwerp is gebaseerd op de vorige lens, maar bevat nieuwe ontwerpkenmerken voor een grotere focale afstand terwijl de perfecte beeldkwaliteit gehandhaafd blijft. Gelijktijdig is de minimale focale afstand gereduceerd van 0,5 meter tot 0,38 meter. Met kenmerken als een verbeterde water- en stofbestendigheid wordt dit het toonaangevende standaard zoomobjectief binnen het EOS systeem.
Korte samenvatting Canon EF24-70mm f/2.8L USM Zoom Lens Zwart:
Deze korte samenvatting van de Canon EF24-70mm f/2.8L USM Zoom Lens Zwart-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Canon EF24-70mm f/2.8L USM Zoom Lens, 16/13, 24 - 70 mm, USM, Zwart
Lange samenvatting Canon EF24-70mm f/2.8L USM Zoom Lens Zwart:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Canon EF24-70mm f/2.8L USM Zoom Lens Zwart, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Canon EF24-70mm f/2.8L USM Zoom Lens. Lensstructuur (elementen/groepen): 16/13, Brandpuntbereik: 24 - 70 mm. AF actuator: USM. Kleur van het product: Zwart
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Lenssysteem
Lensstructuur (elementen/groepen)*
The way in which a camera lens is constructed.
16/13
Brandpuntbereik
Bij het kiezen van een nieuwe lens of camera-met-ingebouwde-lens, is de belangrijkste afweging het brandpuntbereik: hoeveel we in één beeld kunnen opnemen en hoe ver we kunnen inzoomen op details in de verte, worden hierdoor bepaald. Het brandpuntbereik wat je nodig hebt hangt vooral af van je afstand tot de onderwerpen die je wilt fotograferen of filmen.
24 - 70 mm
Aantal diafragma bladen
8
Dichtstbijzijnde focus afstand*
0,38 m
Maximum aperture number*
22
Prestatie
Manuele focus
Yes
AF actuator
USM
Prestatie
Automatisch scherpstellen
Device focusing a camera or other piece of equipment automatically.
Yes
Design
Kleur van het product
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart
Gewicht en omvang
Diameter *
Distance from one side of a body (circle or sphere) to the other side, measured by a straight line passing through the centre of the body.
8,32 cm
Maat filter *
A filter is a screen, plate, or layer of a substance which absorbs light or other radiation or selectively absorbs some of its components e.g. a UV filter to reduce UV light. Filters come in various sizes.
7,7 cm
Lengte *
The measurement or extent of something from end to end.
12,4 cm
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
950 g
Overige specificaties
Vergroting
The degree to which something is or can be magnified (made to appear larger than it is).
0,29x