Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Canon Bubble Jet Printing Calculator BP37-DTS Rekenmachine met display Grijs

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Canon
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Bubble Jet Printing Calculator BP37-DTS
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
8011A001
Categorie
Small portable device used to perform arithmetic.
calculatoren
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Canon: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 20979
Deze statistiek is gebaseerd op de 69236 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 67485 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:16:13
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Canon Bubble Jet Printing Calculator BP37-DTS Rekenmachine met display Grijs :
De korte redactionele beschrijving van Canon Bubble Jet Printing Calculator BP37-DTS Rekenmachine met display Grijs

Bubble Jet Printing Calculator. BP37-DTS. 12 cijfers. 5 Europese talen
Meer>>>

Canon Bubble Jet Printing Calculator BP37-DTS Rekenmachine met display Grijs

De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Canon Bubble Jet Printing Calculator BP37-DTS Rekenmachine met display Grijs.
De BP37-DTS is een snelle en gebruiksvriendelijke bureaucalculator. De calculator combineert een groot aantal zakelijke functies met een krachtige Bubble Jet printer.

Kenmerken
- Afzonderlijke toetsen voor het berekenen van Kostprijs, Verkoopprijs en Marge
- Afzonderlijke toetsen voor het berekenen van de BTW
- Een printsnelheid van 5,6 regels per seconde in de snelle afdrukmode
- Duidelijk leesbaar groot LCD
- Afronden naar boven, afronden naar beneden en afronden uit
- Print in 5 Europese talen

Meer informatie
De snelle en vrijwel geluidloos werkende BP37-DTS beschikt over een overzichtelijk toetsenbord en een duidelijk leesbaar LC-display met een capaciteit van 12 cijfers.
Met drie toetsen berekent de BP37-DTS kostprijs/verkoopprijs/marge. Als u bijvoorbeeld €200 voor iets heeft betaald en dit met 12,5% winst wilt verkopen, toetst u 200 in en drukt u op de Verkoopprijs toets, vervolgens toetst u 12,5 in en drukt u op de Marge toets. Op het display verschijnt 225 en het woord 'Verkoopprijs.' Dit is de verkoopprijs waarbij u 12,5% winst maakt.

De BP37-DTS heeft speciale toetsen voor het berekenen van de BTW.

De printsnelheid bedraagt maar liefst 5,6 regels per seconde. De BP37-DTS is aansluitbaar op een wandcontactdoos en dankzij de grote toetsen zijn langdurige werksessies comfortabel vol te houden. De afzonderlijke 0, 00 en 000 toetsen zorgen voor nog meer snelheid en bedieningsgemak.

Omdat inkt en printkop van de BP37-DTS in één enkele cartridge zijn ondergebracht, is de calculator nagenoeg onderhoudsvrij en kunt u de cartridge vervangen zonder vieze handen te krijgen.
Korte samenvatting Canon Bubble Jet Printing Calculator BP37-DTS Rekenmachine met display Grijs:
Deze korte samenvatting van de Canon Bubble Jet Printing Calculator BP37-DTS Rekenmachine met display Grijs-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Canon Bubble Jet Printing Calculator BP37-DTS, Rekenmachine met display, Grijs, 134,5 x 22,5 mm, 1 + GT, 1,1 kg, 190 x 294 x 68 mm
Lange samenvatting Canon Bubble Jet Printing Calculator BP37-DTS Rekenmachine met display Grijs :

Canon Bubble Jet Printing Calculator BP37-DTS. Soort: Rekenmachine met display, Kleur van het product: Grijs. Schermgrootte (display): 134,5 x 22,5 mm. Type geheugen: 1 + GT. Gewicht: 1,1 kg, Afmetingen (BxDxH): 190 x 294 x 68 mm

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Canon Bubble Jet Printing Calculator BP37-DTS Rekenmachine met display Grijs, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Thanks for ordering a data-sheet fix by Icecat.

Your data-sheet will be described/fixed in couple of days.

Design
Soort *
Characteristics of the device.
Rekenmachine met display
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Grijs
Beeldscherm
Cijfers *
Amount of numerals from 0 to 9, which device can display.
12
Schermgrootte (display)
134,5 x 22,5 mm
Digit comma separator
Yes
Geheugen
Type geheugen
ECC memory for this configuration, including size expressed in bytes, followed by speed expressed in megahertz, followed by memory type
1 + GT
Energie
Type accu/batterij
Description of battery supplied with the product
Yes
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
1,1 kg
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
190 x 294 x 68 mm
X