X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Canon
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
LBP-1120
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
7870A003
Categorie :
Laserprinters zijn snelle printers die afbeeldingen en tekst van hoge kwaliteit leveren door toner (een soort inkt in poedervorm) op het papier te bevestigen.
laser-/ledprinters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Canon: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:21:06
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 26453
Deze statistiek is gebaseerd op de 68241 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66491 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Canon LBP-1120:
De korte redactionele beschrijving van Canon LBP-1120
Laser Shot LBP-1120

Marketingtekst Canon LBP-1120

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Canon LBP-1120.
De Laser Shot LBP-1120 is een compacte, ruimtebesparende printer die alles heeft voor het kantoor aan huis of een kleine onderneming. Voor haarscherpe, professionele prints tegen een aantrekkelijke prijs.

- Printen met 10 ppm
- 2.400 x 600 dpi
- Canon Advanced Printing Technology (CAPT)
- Smart Compression Architecture (SCoA)
- Automatische beeldverfijning (AIR)
- Geen opwarmtijd
- Compact design
- Alles-in-één cartridge
- USB
- Papiercapaciteit 125 vel

Intelligente krachtige laserprinter die veel minder geheugenruimte gebruikt dan conventionele laserprinters gebruiken

Met de Canon Advanced Printing Technology (CAPT) gaat het printen erg snel omdat alle printgegevens op uw PC en niet bij de printer zijn opgeslagen. Via een gebruiksvriendelijke grafische interface zijn alle printinstellingen op het beeldscherm aan te geven. De Smart Compression Architecture (ScOA) technologie comprimeert de gegevens voordat ze naar de printer worden gestuurd. Zelfs complexe bestanden worden geprint met een snelheid van 10 ppm. De AIR-technologie (Automatische beeldverfijning) levert prints met een resolutie van 2.400 x 600 dpi. De LBP-1120 heeft geen opwarmtijd, is fluisterstil en heeft een USB aansluiting. De functie Voice Assist informeert u over de printstatus en de alles-in-één tonercartridge minimaliseert het onderhoud en garandeert schone, haarscherpe prints. De papiercapaciteit van 125 vel is genoeg voor grote opdrachten en de LBP-1120 print ook op transparanten, etiketten, briefkaarten en enveloppen.
Korte samenvatting Canon LBP-1120:
Deze korte samenvatting van de Canon LBP-1120-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Canon LBP-1120, 2400 x 600 DPI, Laser, 10 ppm, 8 s, 18 s, 125 vel
Lange samenvatting Canon LBP-1120:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Canon LBP-1120, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Canon LBP-1120. Maximale resolutie: 2400 x 600 DPI, Printtechnologie: Laser. Printsnelheid (zwart, standaardkwaliteit, A4/US Letter): 10 ppm, Opwarmtijd: 8 s, Tijdsduur tot de eerste pagina (zwart, normaal): 18 s. Standaard invoercapaciteit: 125 vel, Maximum invoercapaciteit: 125 vel. Maximale uitvoercapaciteit: 50 vel. Maximale ISO A-series papierformaat: A4, Maximale printafmetingen: A4 (210 x 297 mm)
Canon LBP-1120 laser-/ledprinters (7870A003)
Energy Star is een internationale overheidsstandaard voor energiezuinige consumentenproducten. Apparaten die het Energy Star logo voeren gebruiken zo'n 20% tot 30% minder energie dan gemiddeld.
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Printtechnologie
Kleur*
Yes
Maximale resolutie*
De maximale resolutie in beeldpunten (dots) per inch (DPI).
2400 x 600 DPI
Aantal printcartridges*
The amount of print cartridges. A print cartridge is a container holding a quantity of ink which is inserted into a inkjet printer mechanism.
1
Printtechnologie*
Geeft aan welke methode dit product gebruikt om te printen.
Laser
Printsnelheid
Printsnelheid (zwart, standaardkwaliteit, A4/US Letter)*
De printsnelheid in zwart-witte A4-pagina's per minuut (ppm), normale kwaliteit. De werkelijke snelheid is mede afhankelijk van de systeemconfiguratie, de gebruikte software en het document.
10 ppm
Opwarmtijd
Time needed before printing after power switched on, expressed in minutes.
8 s
Tijdsduur tot de eerste pagina (zwart, normaal)
18 s
Invoercapaciteit
Standaard invoercapaciteit*
The number of sheets of paper that can be held by a device.
125 vel
Maximum invoercapaciteit
125 vel
Uitvoercapaciteit
Maximale uitvoercapaciteit
Maximum number of sheets this product can hold in all available standard and optional output trays
50 vel
Papier
Maximale ISO A-series papierformaat*
A4
Maximale printafmetingen
The maximum size that an image can be printed with a good resolution.
A4 (210 x 297 mm)
Geheugen
Intern geheugen *
De hoeveelheid werkgeheugen (RAM) die geïnstalleerd is in het systeem. Werkgeheugen is veel sneller dan gewoon permanent geheugen, zoals bijvoorbeeld een harde schijf en wordt door het apparaat gebruikt voor het tijdelijk opslaan van gegevens.
0,512 MB
Energie
Typisch stroomverbruik *
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
250 W
Stroomverbruik (in standby)
The amount of electricity that is consumed when the product is on standby.
5,5 W
Geluidsproductie
Geluidsniveau tijdens afdrukken
62 dB
Certificaten
Energy Star-certificaat
This indicates that the product is compliant with Energy Star, which is an international standard for energy-efficient consumer products.
Yes
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
10 - 32,5°C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 80 procent
Gewicht en omvang
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
6 kg
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
362 x 307 x 240 mm
Overige specificaties
Mac-compatibiliteit
Geschikt voor gebruik met een Macintosh computer.
Yes
Standaard uitvoercapaciteit voor transparanten
125 vel