X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Canon
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
BP26-LTS
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
7829A005 show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie :
Small portable device used to perform arithmetic.
calculatoren
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Canon: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 28 jul 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 05 dec 2016 11:27:01
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 22343
Deze statistiek is gebaseerd op de 65075 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 28-07-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 63374 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Canon BP26-LTS Desktop Rekenmachine met printer Grijs:
De korte redactionele beschrijving van Canon BP26-LTS Desktop Rekenmachine met printer Grijs
BP26-LTS

Marketingtekst Canon BP26-LTS Desktop Rekenmachine met printer Grijs

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Canon BP26-LTS Desktop Rekenmachine met printer Grijs.
De stijlvolle BP26-LTS heeft een geavanceerd groen LCD met achtergrondverlichting, een snelle en fluisterstille Bubble Jet printer plus handige rekenfuncties voor BTW en Kostprijs/Verkoopprijs/Marge. Zodat u direct over de juiste resultaten beschikt.
Bubble Jet Printing Calculator BP26-LTS
Om alle berekeningen extra duidelijk te maken, gebruikt de BP26-LTS de fluisterstille Bubble Jet printtechnologie om de resultaten snel en met hoge resolutie op het papier te printen. De calculator is uitgevoerd met de unieke CJ-3A Bubble Jet cartridge die zowel de inkt als de printkop bevat. Een cartridge die u niet alleen gemakkelijk, maar ook met schone handen kunt vervangen. De BP26-LTS vergt minimaal onderhoud en voor extra gebruiksvriendelijkheid is de calculator uitgevoerd met het ruime Canola toetsenbord met extra grote toetsen voor een professionele uitstraling. Voor een comfortabele aflezing wordt de BP26-LTS geleverd met een innovatief groen LCD met achtergrondverlichting - voor een hoog contrast en grote, goed leesbare tekens. Andere handige kenmerken zijn de functies voor BTW-berekening en berekening van Kostprijs/Verkoopprijs/Marge. Met deze gebruiksvriendelijke functies zijn geen moeilijke functies meer nodig wanneer het gaat om belangrijke zakelijke berekeningen. Daarnaast zijn deze waarden ook gemakkelijk herkenbaar want de resultaten verschijnen vergezeld van alfabetische afkortingen in vijf Europese talen zowel op papier als op het extra grote display. display. Ook voor op het LCD en op papier heeft de calculator een Kalender & Tijdklokfunctie.
Korte samenvatting Canon BP26-LTS Desktop Rekenmachine met printer Grijs:
Deze korte samenvatting van de Canon BP26-LTS Desktop Rekenmachine met printer Grijs-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Canon BP26-LTS, Desktop, Printing calculator, Grijs, 6,25 x 15,2 mm, 100 x 20 mm, GT
Lange samenvatting Canon BP26-LTS Desktop Rekenmachine met printer Grijs:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Canon BP26-LTS Desktop Rekenmachine met printer Grijs, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Canon BP26-LTS. Vormfactor: Desktop, Soort: Printing calculator, Kleur van het product: Grijs. Beeldscherm tekengrootte: 6,25 x 15,2 mm, Schermgrootte (display): 100 x 20 mm. Type geheugen: GT. Printsnelheid: 336 lpm. Gewicht: 1,2 kg, Afmetingen (BxDxH): 190 x 294 x 69 mm
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Design
Vormfactor*
Eigenschappen van de buitenkant van het product.
Desktop
Soort*
Characteristics of the device.
Rekenmachine met printer
Kleur van het product*
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Grijs
Beeldscherm
Cijfers*
Amount of numerals from 0 to 9, which device can display.
10
Beeldscherm tekengrootte
6,25 x 15,2 mm
Digit comma separator
Yes
Beeldscherm
Schermgrootte (display)
100 x 20 mm
Geheugen
Type geheugen
ECC memory for this configuration, including size expressed in bytes, followed by speed expressed in megahertz, followed by memory type
GT
Printsnelheid
Printsnelheid
The maximum speed at which a printer can print.
336 lpm
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
1,2 kg
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
190 x 294 x 69 mm