X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Canon
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Ink/Label Set KL-36IP
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
7738A001 show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie :
Fotopapier is speciaal gemaakt voor het afdrukken van foto\'s. Gebruikt u dus fotopapier om uw foto\'s perfect af te drukken!
pakken fotopapier
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Canon: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 04 jan 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:24:34
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 53507
Deze statistiek is gebaseerd op de 68052 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 04-01-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66310 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Canon Ink/Label Set KL-36IP pak fotopapier:
De korte redactionele beschrijving van Canon Ink/Label Set KL-36IP pak fotopapier
Ink/Label Set KL-36IP

Marketingtekst Canon Ink/Label Set KL-36IP pak fotopapier

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Canon Ink/Label Set KL-36IP pak fotopapier.
Ink/Paper Set KP-36IP. Pack containing ink cassette and paper for postcard sized (100x148mm) borderless photos on Canon Compact Photo Printers. Enough for 36 prints.
Korte samenvatting Canon Ink/Label Set KL-36IP pak fotopapier:
Deze korte samenvatting van de Canon Ink/Label Set KL-36IP pak fotopapier-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Canon Ink/Label Set KL-36IP, 36 vel, 89x119 mm
Lange samenvatting Canon Ink/Label Set KL-36IP pak fotopapier:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Canon Ink/Label Set KL-36IP pak fotopapier, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Canon Ink/Label Set KL-36IP. Aantal vel per pak: 36 vel, Afmetingen papier: 89x119 mm
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Overige specificaties
Aantal vel per pak
Number of media (paper or film) sheets in package
36 vel
Overige specificaties
Afmetingen papier
89x119 mm
Standaard mediaformaten
L