X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Canon
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
EF16-35mm f/2.8 L USM Zoom Lens
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
7261A009
Categorie :
The light-gathering device of a camera, typically containing a group of compound lenses. Lenses come in different lengths, with very long lens used for long-distance photography.
cameralenzen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Canon: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 01 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:12:08
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 17947
Deze statistiek is gebaseerd op de 68241 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 01-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66491 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Canon EF16-35mm f/2.8 L USM Zoom Lens Zwart:
De korte redactionele beschrijving van Canon EF16-35mm f/2.8 L USM Zoom Lens Zwart
EF 16-35mm f/2.8L USM

Marketingtekst Canon EF16-35mm f/2.8 L USM Zoom Lens Zwart

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Canon EF16-35mm f/2.8 L USM Zoom Lens Zwart.
Dit objectief is een EF 16-35mmf/2.8L USM.

Kenmerken

-Drie typen asferische elementen.
-Zeer goed bestand tegen stof en waterdruppels.
-Ingebouwd scherpstelsysteem en ringtype USM voor stille en snelle AF-werking.
-Houder voor gelatine-insteekfilter aan de achterzijde.
-Cirkelvormig diafragma voor een mooiere onscherpe achtergrond.

Om tegemoet te komen aan de wensen van gebruikers van digitale spiegelreflexcamera's, biedt deze groothoeklens een breder beeldvlak en een groter focusbereik

De EF 16-35mmf/2.8L USM is ontworpen als opvolger van de krachtige 17-35mm f/2.8L USM en is toonaangevend in deze klasse groothoekobjectieven. Als gevolg van het groeiend aantal digitale SLR camera’s, die vergeleken met de 35 mm gewoonlijk een kleiner opnameformaat hebben, is er vraag naar objectieven met een kortere brandpuntafstand en dit heeft geresulteerd in de ontwikkeling van de EF 16-35mmf/2.8L USM. Dit is het eerste EF-objectief dat is voorzien van drie typen asferische elementen die de objectiefaberraties effectief corrigeren. Een ondanks het grotere zoombereik biedt de EF 16-35mm f/2.8L USM een hogere beeldkwaliteit dan alle andere objectieven in deze klasse.
Korte samenvatting Canon EF16-35mm f/2.8 L USM Zoom Lens Zwart:
Deze korte samenvatting van de Canon EF16-35mm f/2.8 L USM Zoom Lens Zwart-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Canon EF16-35mm f/2.8 L USM Zoom Lens, 14/10, 16 - 35 mm, USM, Zwart
Lange samenvatting Canon EF16-35mm f/2.8 L USM Zoom Lens Zwart:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Canon EF16-35mm f/2.8 L USM Zoom Lens Zwart, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Canon EF16-35mm f/2.8 L USM Zoom Lens. Lensstructuur (elementen/groepen): 14/10, Brandpuntbereik: 16 - 35 mm. AF actuator: USM. Kleur van het product: Zwart
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Lenssysteem
Lensstructuur (elementen/groepen)*
The way in which a camera lens is constructed.
14/10
Brandpuntbereik
Bij het kiezen van een nieuwe lens of camera-met-ingebouwde-lens, is de belangrijkste afweging het brandpuntbereik: hoeveel we in één beeld kunnen opnemen en hoe ver we kunnen inzoomen op details in de verte, worden hierdoor bepaald. Het brandpuntbereik wat je nodig hebt hangt vooral af van je afstand tot de onderwerpen die je wilt fotograferen of filmen.
16 - 35 mm
Aantal diafragma bladen
7
Dichtstbijzijnde focus afstand*
0,28 m
Maximum aperture number*
22
Prestatie
Manuele focus
Yes
AF actuator
USM
Prestatie
Automatisch scherpstellen
Device focusing a camera or other piece of equipment automatically.
Yes
Design
Kleur van het product
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart
Gewicht en omvang
Diameter *
Distance from one side of a body (circle or sphere) to the other side, measured by a straight line passing through the centre of the body.
8,35 cm
Maat filter *
A filter is a screen, plate, or layer of a substance which absorbs light or other radiation or selectively absorbs some of its components e.g. a UV filter to reduce UV light. Filters come in various sizes.
7,7 cm
Lengte *
The measurement or extent of something from end to end.
10,3 cm
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
600 g
Overige specificaties
Vergroting
The degree to which something is or can be magnified (made to appear larger than it is).
0,22x