X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Canon
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Mini-desktop LS-100TS
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
5936A021
Categorie :
Small portable device used to perform arithmetic.
calculatoren
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Canon: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 01 feb 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 05 dec 2016 14:18:26
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 8318
Deze statistiek is gebaseerd op de 64933 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 01-02-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 63235 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Canon Mini-desktop LS-100TS:
De korte redactionele beschrijving van Canon Mini-desktop LS-100TS
Mini-desktop LS-100TS

Marketingtekst Canon Mini-desktop LS-100TS

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Canon Mini-desktop LS-100TS.
De LS-100TS is een 10-cijferige mini-bureaucalculator met een verticaal gekanteld display en heeft functies voor BTW en omzetberekeningen.


Kenmerken
- Extra groot, goed leesbaar verticaal gekanteld display
- Rekenfuncties voor Kostprijs, Verkoopprijs en Marge
- BTW berekeningen
- Gebruiksvriendelijke grote kunststof toetsen
- Toets voor printmarkering
- Duurzame kunststof toetsen
- Automatische uitschakelfunctie
- Shift toets (->)
- Worteltrekken
- Tekenwissel toets

De LS-100TS is een draagbare rekenmachine die veel in zijn mars heeft

Met de metallic styling en een toetsenbord met kleurtinten, ziet de LS-80TS / LS-100TS er goed uit en zijn de prestaties perfect. De calculators zijn uitgevoerd met Canons innovatieve CSM (kostprijs, verkoopprijs, marge) functie: een gemakkelijke functie die u met drie toetsen gebruikt - Kostprijs, Verkoopprijs en Marge. Voer twee van deze waarden in en de onbekende variabele wordt direct berekend. Met een instelbare schakelaar kunt u overschakelen naar een handige BTW-functie. U zult merken dat deze handige functies een einde maken aan ingewikkelde formules zodat u een groot aantal zakelijke berekeningen snel en gemakkelijk kunt uitvoeren.
Beide modellen zijn uitgevoerd met een groot LCD dat verticaal is gekanteld om schittering en reflectie te voorkomen, zodat de calculators langdurig zijn te gebruiken zonder dat de ogen vermoeid raken. De LS-80TS heeft 8 cijfers en de LS-100TS heeft een scherm voor 10 cijfers. Om een gebruiksvriendelijke bediening te garanderen, zijn ze uitgevoerd met een ruim toetsenbord met duurzame kunststof toetsen.
Korte samenvatting Canon Mini-desktop LS-100TS:
Deze korte samenvatting van de Canon Mini-desktop LS-100TS-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Canon Mini-desktop LS-100TS, Zilver, Standaard (3 cijfers), LR44, 135 x 103 x 32 mm
Lange samenvatting Canon Mini-desktop LS-100TS:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Canon Mini-desktop LS-100TS, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Canon Mini-desktop LS-100TS. Kleur van het product: Zilver. Formaat scheidingsteken cijfers: Standaard (3 cijfers). Type accu/batterij: LR44. Gewicht: 102 g, Afmetingen (BxDxH): 135 x 103 x 32 mm
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Design
Kleur van het product*
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zilver
Beeldscherm
Cijfers*
Amount of numerals from 0 to 9, which device can display.
10
Formaat scheidingsteken cijfers
Standaard (3 cijfers)
Digit comma separator
Yes
Geheugen
Type geheugen
ECC memory for this configuration, including size expressed in bytes, followed by speed expressed in megahertz, followed by memory type
1
Energie
Type accu/batterij
Description of battery supplied with the product
LR44
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
102 g
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
135 x 103 x 32 mm