Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Canon EF 28-90mm f/4.0-5.6 II Zwart

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Canon
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
EF 28-90mm f/4.0-5.6 II
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
4676A003
Categorie
The light-gathering device of a camera, typically containing a group of compound lenses. Lenses come in different lengths, with very long lens used for long-distance photography.
cameralenzen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Canon: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 9065
Deze statistiek is gebaseerd op de 69236 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 67485 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:32:04
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Canon EF 28-90mm f/4.0-5.6 II Zwart :
De korte redactionele beschrijving van Canon EF 28-90mm f/4.0-5.6 II Zwart

EF 28-90mm f/4-5.6 II
Meer>>>

Canon EF 28-90mm f/4.0-5.6 II Zwart

De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Canon EF 28-90mm f/4.0-5.6 II Zwart.
De EF 28-90mm f/4-5.6 II is een compact, lichtgewicht standaard zoomobjectief. In combinatie met de EOS 300V valt dit objectief in de groep met de hoogste AF snelheden voor zijn klasse.

Kenmerken

-Compact en lichtgewicht standaard zoomobjectief.
-Behoort tot de groep met hoogste AF snelheden voor deze klasse.
-Asferisch element toegepast voor hoge beeldkwaliteit over het gehele zoombereik.
-Optische onderdelen uitsluitend vervaardigd van loodvrij glas.

Deze compacte standaardzoomlens heeft een telefotobereik van maximaal 90 mm en is qua grootte vergelijkbaar met de EF 28-80mm f/3.5-5.6 V USM


De EF 28-90mm f/4-5.6 II is ontworpen als standaard zoomobjectief voor de EOS 300V. In combinatie met deze camera valt de lens in de groep met de hoogste AF snelheden voor zijn klasse*. Om deze hogere snelheid mogelijk te maken, gebruikt de EF 28-90mm f/4-5.6 II een AF motor die is afgestemd op de EOS 300V en een nieuw AF algoritme. De behuizing van de lens is afgestemd op die van de EOS 300V en andere EOS modellen. Dankzij het gebruik van een asferisch element in één van de lensgroepen garandeert dit objectief een hoge beeldkwaliteit over het gehele focusbereik. Voor de optische onderdelen is uitsluitend milieuvriendelijk loodvrij glas gebruikt.
Korte samenvatting Canon EF 28-90mm f/4.0-5.6 II Zwart:
Deze korte samenvatting van de Canon EF 28-90mm f/4.0-5.6 II Zwart-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Canon EF 28-90mm f/4.0-5.6 II, 10/8, 28 - 90 mm, Micro Motor, Zwart
Lange samenvatting Canon EF 28-90mm f/4.0-5.6 II Zwart :

Canon EF 28-90mm f/4.0-5.6 II. Lensstructuur (elementen/groepen): 10/8, Brandpuntbereik: 28 - 90 mm. AF actuator: Micro Motor. Kleur van het product: Zwart

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Canon EF 28-90mm f/4.0-5.6 II Zwart, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Thanks for ordering a data-sheet fix by Icecat.

Your data-sheet will be described/fixed in couple of days.

Lenssysteem
Lensstructuur (elementen/groepen) *
The way in which a camera lens is constructed.
10/8
Brandpuntbereik
Bij het kiezen van een nieuwe lens of camera-met-ingebouwde-lens, is de belangrijkste afweging het brandpuntbereik: hoeveel we in één beeld kunnen opnemen en hoe ver we kunnen inzoomen op details in de verte, worden hierdoor bepaald. Het brandpuntbereik wat je nodig hebt hangt vooral af van je afstand tot de onderwerpen die je wilt fotograferen of filmen.
28 - 90 mm
Minimum aperture number *
The minimum size of the hole through which light enters a camera.
22
Aantal diafragma bladen
5
Dichtstbijzijnde focus afstand *
0,38 m
Prestatie
Manuele focus
Yes
AF actuator
Micro Motor
Prestatie
Automatisch scherpstellen
Device focusing a camera or other piece of equipment automatically.
Yes
Design
Kleur van het product
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart
Gewicht en omvang
Diameter *
Distance from one side of a body (circle or sphere) to the other side, measured by a straight line passing through the centre of the body.
6,7 cm
Maat filter *
A filter is a screen, plate, or layer of a substance which absorbs light or other radiation or selectively absorbs some of its components e.g. a UV filter to reduce UV light. Filters come in various sizes.
5,8 cm
Lengte *
The measurement or extent of something from end to end.
7,1 cm
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
180 g
Overige specificaties
Vergroting
The degree to which something is or can be magnified (made to appear larger than it is).
0,3x
X