X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Canon
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
ET-67
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
4660A001 show
Show alternative article codes used in the online market place
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
4960999440996
Categorie :
Caps or covers for camera lens.
lenskapjes
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Canon: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 29 dec 2004
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 23 feb 2017 15:12:58
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 84787
Deze statistiek is gebaseerd op de 68052 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 29-12-04 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66310 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Canon ET-67 58mm Zwart lenskapje:
De korte redactionele beschrijving van Canon ET-67 58mm Zwart lenskapje
Lens hood ET-67

Marketingtekst Canon ET-67 58mm Zwart lenskapje

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Canon ET-67 58mm Zwart lenskapje.
Designed to prevent stray light from entering the lens in order to keep unwanted glare from affecting your photographs.
Korte samenvatting Canon ET-67 58mm Zwart lenskapje:
Deze korte samenvatting van de Canon ET-67 58mm Zwart lenskapje-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Canon ET-67, 5,8 cm
Lange samenvatting Canon ET-67 58mm Zwart lenskapje:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Canon ET-67 58mm Zwart lenskapje, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Canon ET-67. Diameter: 5,8 cm
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Gewicht en omvang
Diameter*
Distance from one side of a body (circle or sphere) to the other side, measured by a straight line passing through the centre of the body.
5,8 cm
Technische details
Compatibele producten *
Other products that can be used with this product.
EF 100 f/2.8 Macro USM
Kleur van het product
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart