X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Canon
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
CALC LC-8E GFB EURO
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
4042A001
Categorie :
Small portable device used to perform arithmetic.
calculatoren
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Canon: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 02 dec 2016 14:19:57
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 12746
Deze statistiek is gebaseerd op de 64933 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 63235 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Canon CALC LC-8E GFB EURO:
De korte redactionele beschrijving van Canon CALC LC-8E GFB EURO
CALC LC-8E GFB EURO IN (NMS)

Marketingtekst Canon CALC LC-8E GFB EURO

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Canon CALC LC-8E GFB EURO.
The LC-8E was designed with the general user in mind. Portable and compact, this calculator will go everywhere with you. It is big enough to use and small enough to fit in the palm of a hand.
Korte samenvatting Canon CALC LC-8E GFB EURO:
Deze korte samenvatting van de Canon CALC LC-8E GFB EURO-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Canon CALC LC-8E GFB EURO, Grijs, 34 x 13 mm, LR-1130, 61,5 x 98 x 11 mm
Lange samenvatting Canon CALC LC-8E GFB EURO:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Canon CALC LC-8E GFB EURO, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Canon CALC LC-8E GFB EURO. Kleur van het product: Grijs. Schermgrootte (display): 34 x 13 mm. Type accu/batterij: LR-1130. Gewicht: 39,3 g, Afmetingen (BxDxH): 61,5 x 98 x 11 mm
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Design
Kleur van het product*
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Grijs
Beeldscherm
Cijfers*
Amount of numerals from 0 to 9, which device can display.
8
Schermgrootte (display)
34 x 13 mm
Energie
Type accu/batterij
Description of battery supplied with the product
LR-1130
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
39.3 g
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
61,5 x 98 x 11 mm
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Canon Bubble Jet Printing Calculator BP37-DTS Rekenmachine met display Grijs
Canon Bubble Jet Printing Calculator BP37-DTS Rekenmachine met display Grijs
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
8011A001
 —