X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Canon
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
EF 15mm f/2.8 Fisheye
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
2535A004
Categorie :
The light-gathering device of a camera, typically containing a group of compound lenses. Lenses come in different lengths, with very long lens used for long-distance photography.
cameralenzen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Canon: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 31 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:43:09
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 24658
Deze statistiek is gebaseerd op de 68241 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 31-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66491 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Canon EF 15mm f/2.8 Fisheye Zwart:
De korte redactionele beschrijving van Canon EF 15mm f/2.8 Fisheye Zwart
Zoom lens FISHEYE LENS EF 15MM 1:2.8

Marketingtekst Canon EF 15mm f/2.8 Fisheye Zwart

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Canon EF 15mm f/2.8 Fisheye Zwart.
Dit objectief is een EF 15mm f/2,8 FE (Fisheye)


Kenmerken


Objectiefconstructie: 8 elementen in 7 groepen
Diagonale beeldhoek: 180°
Scherpstelling: algemeen lineair extensiesysteem met AFD
Kortste scherpstelafstand: 0,2 m / 0,7 ft
Filterafmetingen: houder voor gelatine-insteekfilter aan de achterzijdeVisoog-lens met een 180 graden kijkhoek voor unieke en intrigerende effecten


Fisheye-objectief met een beeldhoek van 180° voor unieke en intrigerende effecten. De grote scherptediepte maakt het nog interessanter. De korte minimum scherpstelafstand van 20 cm geeft een nieuwe betekenis aan het begrip close-up opnames. Het objectief is voorzien van een vaste geschulpte zonnekap en een houder voor een gelatinefilter aan de achterzijde.

Korte samenvatting Canon EF 15mm f/2.8 Fisheye Zwart:
Deze korte samenvatting van de Canon EF 15mm f/2.8 Fisheye Zwart-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Canon EF 15mm f/2.8 Fisheye, 8/7, 7,3 cm, 180°, Zwart, 330 g, 0,14x
Lange samenvatting Canon EF 15mm f/2.8 Fisheye Zwart:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Canon EF 15mm f/2.8 Fisheye Zwart, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Canon EF 15mm f/2.8 Fisheye. Lensstructuur (elementen/groepen): 8/7, Thread diameter: 7,3 cm, Diagonale kijkhoek max: 180°. Kleur van het product: Zwart. Gewicht: 330 g. Vergroting: 0,14x
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Lenssysteem
Lensstructuur (elementen/groepen)*
The way in which a camera lens is constructed.
8/7
Thread diameter
7,3 cm
Diagonale kijkhoek max
180°
Design
Kleur van het product
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart
Gewicht en omvang
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
330 g
Overige specificaties
Vergroting
The degree to which something is or can be magnified (made to appear larger than it is).
0,14x