Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Canon i-SENSYS MF4690PL 600 x 1200DPI Laser A4 20ppm multifunctional

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Canon
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
i-SENSYS
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
i-SENSYS MF4690PL
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
1827B014 show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie
Een multifunctional is een combinatie van een scanner en een printer. Effectief dus een soort kopieerapparaat, maar dan één waarbij de scan en print functies ook apart beschikbaar zijn. Op deze wijze kunt u kostbare ruimte besparen op uw kantoor en bovendien sneller en efficiënter werken dankzij de handige functies van deze alleskunners.
multifunctionals
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Canon: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 26 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 16566
Deze statistiek is gebaseerd op de 69357 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 26-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 67578 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 mrt 2017 12:17:30
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Canon i-SENSYS MF4690PL 600 x 1200DPI Laser A4 20ppm multifunctional :
De korte redactionele beschrijving van Canon i-SENSYS MF4690PL 600 x 1200DPI Laser A4 20ppm multifunctional

i-SENSYS MF4690PL alles-in-één laserprinter met Super G3-fax
Meer>>>

Canon i-SENSYS MF4690PL 600 x 1200DPI Laser A4 20ppm multifunctional

De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Canon i-SENSYS MF4690PL 600 x 1200DPI Laser A4 20ppm multifunctional.
Deze compacte, veelzijdige alles-in-één laserprinter met Super G3-fax biedt hoogwaardige professionele afdrukken. De ingebouwde netwerkfunctie, de functie voor automatisch dubbelzijdig afdrukken en de verzendfunctie zorgen voor een optimale productiviteit van de werkgroep.

Laserprinter, fax, kopieerapparaat, kleurenscanner
Ingebouwde automatische duplex
Ingebouwd netwerk
Verzendfunctie: scan rechtstreeks naar e-mail, netwerk, fax of USB-geheugensleutel
PCL5e/6-ondersteuning
Super G3-fax
De eerste afdruk rolt na 8,5 seconden uit de printer
20 ppm/cpm, 1200 x 600 dpi


Veelzijdig communicatiecentrum met functie voor automatisch dubbelzijdig afdrukken, netwerkfunctie en verzendfunctie

Compact en compleet
De i-SENSYS MF4690PL is een compact en stijlvol communicatiecentrum. Het apparaat biedt productieve en professionele functies voor afdrukken, faxen, kopiëren en kleurenscannen in één compact apparaat.

Ingebouwde automatische duplex
Door het handig ingebouwde automatisch dubbelzijdig afdrukken bespaart u tijd en geld. Reduceer uw papierkosten en maak eenvoudig documenten en boekjes met een professionele uitstraling.

Ingebouwd netwerk
Kleine werkgroepen kunnen de printer delen dankzij de ingebouwde netwerkkaart. Met de externe gebruikersinterface kunnen alle gebruikers de apparaatstatus weergeven en afdruktaken controleren via hun webbrowser.

Scan & Zend functie
Scan kleurendocumenten rechtstreeks naar e-mail, netwerk, fax of USB-geheugensleutel met de verzendfunctie. Met de PDF met hoge compressie van Canon kan een werkgroep snel en eenvoudig geavanceerd scannen.

PCL5e/6-ondersteuning
PCL5e/6-ondersteuning garandeert naadloze integratie in bestaande PCL-omgevingen. Met de door ons zelf ontwikkelde printertechnologie, UFRII-LT, is een snelle verwerking van afdrukken en rendering mogelijk.

Professionele faxen
De Super G3-faxmodem verzendt faxen met een snelheid van 3 seconden per pagina* zodat de communicatiekosten worden verlaagd. Het faxgeheugen voor 256 pagina's* slaat binnenkomende faxen veilig op als het papier of de toner op is. UHQ-technologie (Ultra High Quality) zorgt voor een duidelijke overdracht van diagrammen, foto's en tekst.

Beveiliging en kostenbeheer
Beheer en controleer zowel fax- als kopieerkosten en beveilig gevoelige informatie zoals de inhoud van een adresboek. De i-SENSYS MF4690PL biedt geavanceerde beveiligingsfuncties zodat toegang wordt beperkt tot bevoegde gebruikers door middel van een gebruikersnaam of een afdelingsnaam.

Snelle eerste print
Profiteer van de korte tijd die nodig is om de eerste kopie te maken: slechts 8,5 seconden. Schakel het apparaat in en begin vrijwel meteen met afdrukken of kopiëren. Praktisch geen opwarmtijd vanuit de slaapstand en snelle eerste print prestaties.

Snelle hoogwaardige afdrukken
U krijgt documenten op het moment waarop u ze nodig hebt, met een hoge afdruksnelheid van 20 ppm/cpm. De verbeterde afdrukresolutie van 1200 x 600 dpi garandeert hoogwaardige afdrukken, met scherpe tekst en duidelijke afbeeldingen.

ADF voor 35 vel
Met de standaard automatische documentinvoer voor 35 vel kunt u moeiteloos documenten met meerdere pagina's kopiëren en scannen.

Alles-in-één cartridge
De alles-in-één cartridge zorgt voor minder onderhoud en zorgt steeds weer voor hoogwaardige afdrukken. Vervang de compacte cartridge (met de toner, afdrukrol en schoonmaakeenheden) en de printer is bijna weer zo goed als 'nieuw'.

* op basis van ITU-T-standaardchart 1
Korte samenvatting Canon i-SENSYS MF4690PL 600 x 1200DPI Laser A4 20ppm multifunctional:
Deze korte samenvatting van de Canon i-SENSYS MF4690PL 600 x 1200DPI Laser A4 20ppm multifunctional-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Canon i-SENSYS i-SENSYS MF4690PL, Laser, Mono copying, Mono scanning, Mono faxing, Kopiëren, 20 ppm
Lange samenvatting Canon i-SENSYS MF4690PL 600 x 1200DPI Laser A4 20ppm multifunctional :

Canon i-SENSYS MF4690PL, i-SENSYS. Printtechnologie: Laser, Kopiëren: Mono copying, Scannen: Mono scanning. Printsnelheid (zwart, standaardkwaliteit, A4/US Letter): 20 ppm, Maximale resolutie: 600 x 1200 DPI. Maximale kopieerresolutie: 600 x 600 DPI, Kopieersnelheid (standaard, zwart, A4): 20 cpm, Maximaal aantal kopieën: 99 kopieën. Optische scanresolutie: 600 x 600 DPI, Soort scanner: Flatbed, Maximum scanresolutie: 9600 x 9600 DPI. Modemsnelheid: 33,6 Kbit/s, Faxgeheugen: 512 pagina's, Fax naar groep: 201 ontvangers

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Canon i-SENSYS MF4690PL 600 x 1200DPI Laser A4 20ppm multifunctional, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Thanks for ordering a data-sheet fix by Icecat.

Your data-sheet will be described/fixed in couple of days.

Prestatie
Printtechnologie *
Geeft aan welke methode dit product gebruikt om te printen.
Laser
Printen *
Producing a paper copy of information stored on a computer.
Yes
Kopiëren *
Description of copying function (colour or monochrome).
Mono copying
Scannen *
To convert a document or picture into digital form for storage or processing on a computer, by scanning it using a scanner.
Mono scanning
Faxen *
To send an exact copy of a document made by electronic scanning and transmitted as data by telecommunications links.
Mono faxing
Digital Sender *
Device similar to a scanner which converts paper documents into digital information for emailing, archiving, document management and more.
Yes
Duplex functies *
The product has the ability to print, scan etc. on both sides of a sheet of paper.
Kopiëren
Zuinig printen
Of het product al dan niet voorzien is van speciale functies die het printen voordelig maken, of een lijst van deze functies.
Yes
Printsnelheid
Printsnelheid (zwart, standaardkwaliteit, A4/US Letter) *
De printsnelheid in zwart-witte A4-pagina's per minuut (ppm), normale kwaliteit. De werkelijke snelheid is mede afhankelijk van de systeemconfiguratie, de gebruikte software en het document.
20 ppm
Maximale resolutie *
De maximale resolutie in beeldpunten (dots) per inch (DPI).
600 x 1200 DPI
DVD's/CD's bedrukken
Yes
Kopiëren
Maximale kopieerresolutie *
The greatest amount of detail that can be produced by a copy of a document.
600 x 600 DPI
Kopieersnelheid (standaard, zwart, A4)
20 cpm
Maximaal aantal kopieën
99 kopieën
Scannen
Optische scanresolutie *
How many pixels a scanner can see. Most commonly, this is measured in dots per inch (dpi).For example, a typical flatbed scanner will use a scanning head with 300 sensors per inch, so it can sample 300 dots per inch (dpi) in one direction. To scan in the other direction, it will move the scanning head along the page, stopping 300 times per inch, so it can scan 300 dpi in the other direction as well. This scanner would have an optical resolution of 300 x 300 dpi. Some manufacturers stop the scanning head more frequently as it moves down the page, so their machines have resolutions of 300 x 600 dpi or 300x1200 dpi.
600 x 600 DPI
Maximum scanresolutie
9600 x 9600 DPI
Soort scanner *
Er bestaan verschillende soorten scanners:\n- Flatbed scanner - Dit soort scanners hebben een klep die u kunt openklappen om het te scannen document eronder te leggen.\n- Film scanner - Deze scanners zijn speciaal gemaakt voor het scannen van fotonegatieven.\n- Sheet-fed scanner - Dit type scanners kunt u documenten die u wilt scannen 'voeren'.\n- Pen scanner - Deze houdt u in uw hand en beweegt u over de in te scannen tekst of afbeelding.
Flatbed
Kleurdiepte invoer
Colour depth of the input into the product. The colour depth is either the number of bits used to indicate the color of a single pixel, in a bitmapped image or video frame buffer, or the number of bits used for each color component of a single pixel. High-end laptops have 24-bit colour depth.
24 Bit
Grijsniveaus
256
Faxen
Modemsnelheid
The speed at which data is transferred by a modem.
33,6 Kbit/s
Faxgeheugen
512 pagina's
Automatische nummerherhaling
Indicates whether automatic redialing is available on this product
Yes
Fax codeer methoden
JBIG, MH, MMR, MR
ECM (Foutcorrectie)
Yes
Fax naar groep
201 ontvangers
Group 3 faxing
Yes
Faxsnelheid (A4)
3 sec/pagina
Faxresolutie (zwart, foto, grijstinten)
Fax resolution black photo grayscale
256
Invoercapaciteit
Maximum invoercapaciteit
250 vel
Uitvoercapaciteit
Maximale uitvoercapaciteit
Maximum number of sheets this product can hold in all available standard and optional output trays
100 vel
Papier
Maximale ISO A-series papierformaat *
A4
Typen printmedia *
The types of media which are used in the printer/photocopier trays e.g. glossy paper, photo paper, envelopes.
Enveloppen, Normaal papier, Transparanten
ISO A-series afmetingen (A0...A9) *
Different sizes of paper from A0 (big) to A9 (small). A4 is the most common size used for printing documents.
A4, A5
ISO B-series afmetingen (B0...B9)
B5
Non-ISO print papierafmetingen
executive, Legal, Letter
Afmetingen enveloppen
DL
Netwerk
Ethernet LAN *
Een Ethernet-LAN (Local Area Network)-interface is aanwezig, voor een vast netwerkverbinding via een kabel.
Yes
Ondersteunde network protocollen (IPv4)
TCP/IP
Poorten & interfaces
Aantal USB 2.0-poorten
USB 2.0 poorten hebben een data-overdrachtssnelheid van 480 Mbps, u kunt er allerlei randapparatuur op aansluiten en ze werken ook met USB 1.1 apparaten.
1
Opslagmedia
Intern geheugen *
De hoeveelheid werkgeheugen (RAM) die geïnstalleerd is in het systeem. Werkgeheugen is veel sneller dan gewoon permanent geheugen, zoals bijvoorbeeld een harde schijf en wordt door het apparaat gebruikt voor het tijdelijk opslaan van gegevens.
128 MB
Geluidsproductie
Geluidsniveau tijdens afdrukken
66 dB
Energie
Gemiddeld stroomverbruik ( bedrijfsresultaat ) *
730 W
Stroomverbruik (in standby)
The amount of electricity that is consumed when the product is on standby.
12 W
Stroomverbruik (indien uit)
3 W
Software
Meegeleverde software
Software distributed with another product such as a piece of computer hardware or other electronic device, or a group of software packages which are sold together. A software suite is an example of bundled software, as is software which is pre-installed on a new computer.
NetSpot Device Installer, Presto!PageManager, ScanSoft OmniPage SE
Minimale systeemeisen
Mac-compatibiliteit
Geschikt voor gebruik met een Macintosh computer.
Yes
Gewicht en omvang
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
15 kg
Overige specificaties
Netwerkfuncties
RJ45- Ethernet (10BaseT/100BaseT)
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
390 x 442 x 370 mm
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 98,Me, 2000,XP, 2003 Server, VISTA
Kleurenfuncties all-in-one
Nee
All-in-one-functies
Lijst met ondersteunde all-in-one-hoofdfuncties.
Kopiëren, Faxen, Scannen
Standaard mediaformaten
76 x 127mm to 216 x 356 mm
Printtechnologie resolutie
Kleur/resolutie technologie die dit product gebruikt voor het printen.
600 x 600 DPI
Source Testseek-samenvatting Average rating
Updated:
2015-06-25
Testseek heeft 6 proffesionele recensies verzameld voor Canon i-SENSYS MF4690PL. Het gemiddelde van deze proffesionele recensies is 68 van de 100. De gemiddelde score geeft aan hoe profesionals dit product waarderen. Klik hieronder om naar testseek te gaan en voor alle productbeoordelingen, -testen en -conclusies.
68%
X