X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Canon
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DVK-204 Accessory kit
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
1516B002
Categorie :
A camera kit contains all of the apparatus you need to build a camera.
camera toebehoren
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Canon: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 01 feb 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:51:17
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 38581
Deze statistiek is gebaseerd op de 68106 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 01-02-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66362 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Canon DVK-204 Accessory kit:
De korte redactionele beschrijving van Canon DVK-204 Accessory kit
DVK-204 starter box (BP-2L5/TAPE/TAS)

Marketingtekst Canon DVK-204 Accessory kit

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Canon DVK-204 Accessory kit.
Oplaadbare Li-ion batterij - Canon BP-2L5;
Mini-DV-tape - Canon DVM-E60;
Draagtas.
Korte samenvatting Canon DVK-204 Accessory kit:
Deze korte samenvatting van de Canon DVK-204 Accessory kit-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Canon DVK-204 Accessory kit
Lange samenvatting Canon DVK-204 Accessory kit:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Canon DVK-204 Accessory kit, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Canon DVK-204 Accessory kit
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geen informatie beschikbaar over Specs