X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Canon
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
RS-LP03 Lamp Assembly XEED SX60
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
1312B001 show
Show alternative article codes used in the online market place
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
4960999356150
Categorie :
Lamp which enables a projector (beamer) to project/show images.
projectielampen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Canon: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 01 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:12:17
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 71997
Deze statistiek is gebaseerd op de 68081 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 01-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66337 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Canon RS-LP03 Lamp Assembly XEED SX60:
De korte redactionele beschrijving van Canon RS-LP03 Lamp Assembly XEED SX60
Lamp Assembly voor XEED SX60

Marketingtekst Canon RS-LP03 Lamp Assembly XEED SX60

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Canon RS-LP03 Lamp Assembly XEED SX60.
t.b.v. Xeed SX-60 projector
Korte samenvatting Canon RS-LP03 Lamp Assembly XEED SX60:
Deze korte samenvatting van de Canon RS-LP03 Lamp Assembly XEED SX60-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Canon RS-LP03 Lamp Assembly XEED SX60, NSH
Lange samenvatting Canon RS-LP03 Lamp Assembly XEED SX60:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Canon RS-LP03 Lamp Assembly XEED SX60, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Canon RS-LP03 Lamp Assembly XEED SX60. Soort lamp: NSH
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Vermogen lamp*
The power of the lamp, usually measured in watts (W).
180 W
Kenmerken
Soort lamp
NSH