X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Canon
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
LV-LP26 Replacement Bulb
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
1297B001 show
Show alternative article codes used in the online market place
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
5501001460619
Categorie :
Lamp which enables a projector (beamer) to project/show images.
projectielampen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Canon: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 20 jan 2017 01:17:24
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 65332
Deze statistiek is gebaseerd op de 65021 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 63324 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Canon LV-LP26 Replacement Bulb 190W NSH:
De korte redactionele beschrijving van Canon LV-LP26 Replacement Bulb 190W NSH
LV-LP26 Lamp Assembly for LV-7250

Marketingtekst Canon LV-LP26 Replacement Bulb 190W NSH

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Canon LV-LP26 Replacement Bulb 190W NSH.
190 Watt NSH Lamp.
Replacement lamp compatible with the LV-7265, LV-7260, and LV-7250 projectors.

Compatible Products:
-LV-7250.
-LV-7260.
-LV-7265.
Korte samenvatting Canon LV-LP26 Replacement Bulb 190W NSH:
Deze korte samenvatting van de Canon LV-LP26 Replacement Bulb 190W NSH-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Canon LV-LP26 Replacement Bulb, NSH
Lange samenvatting Canon LV-LP26 Replacement Bulb 190W NSH:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Canon LV-LP26 Replacement Bulb 190W NSH, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Canon LV-LP26 Replacement Bulb. Soort lamp: NSH
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Levensduur lamp
The length of time (usually measured in hours) which the lamp can be used for.
3000 uur
Kenmerken
Vermogen lamp *
The power of the lamp, usually measured in watts (W).
190 W
Soort lamp
NSH
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
MicroLamp

(toon je logo)
We only include the brand logos of Open Icecat participants (sponsors) with whom we entered into a formal agreement to make their product content available for all their channel partners on their websites. Open Icecat is the most powerful network as it is used by 65021 channel partners already
MicroLamp ML10724 projectielamp
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
ML10724
EUR 170,45
(excl. VAT)
EUR 204,55(incl. VAT)