X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Canon
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
XEED SX60
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
1292B003 show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie :
Met een beamer kunt u het beeld van een notebook, computer, DVD-speler, videorecorder of ander apparaat met een compatibele aansluiting op een scherm projecteren. Hiermee kunt u professionele duidelijke presentaties geven of uw eigen thuisbioscoop maken!
dataprojectoren
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Canon: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 02 jun 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 28 mrt 2017 13:51:28
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 32178
Deze statistiek is gebaseerd op de 68187 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 02-06-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66432 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Canon XEED SX60:
De korte redactionele beschrijving van Canon XEED SX60
XEED SX60 - 2500 ANSI lumens, LCOS, SXGA+ 1400 x 1050, 1500:1, NSH, DVI

Marketingtekst Canon XEED SX60

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Canon XEED SX60.
De SXGA+ XEED SX60 levert een heldere, contrastrijke projectie voor haarscherpe presentaties en movies. Met de geruisloze bediening en een Thuisbioscoop mode, is deze projector ontworpen voor zowel zakelijk als privé gebruik.

- LCOS technologie; SXGA+ resolutie
- Heldere beelden met het AISYS optische systeem en 2.500 lumen
- Contrastverhouding van 1500:1 Thuisbioscoop mode
- Contrastverhouding van 1000:1 in overige modes
- 27 dBA in Stille mode
- Groothoekobjectief met 1,7x zoom
- Automatische installatie
- HD compatibel (720p/1080i)
- HDCP-compatibele DVI poort

Geruisloos voor maximale impact.

Vloeiende, hoge resolutie beelden
De XEED SX60 maakt gebruik van LCOS panelen met vrijwel geen openingen tussen de pixels. Voor het vloeiend projecteren van beelden die natuurgetrouw worden weergegeven. Met native SXGA+ resolutie (1400 x 1050 pixels) produceert deze projector nauwkeurige, scherpe beelden.

Heldere projectie
De lichtintensiteit van de XEED SX60 met 2.500 lumen garandeert dat de beelden helder zijn. Zelfs wanneer ze vanaf lange projectieafstanden of bij daglicht worden geprojecteerd. Canon’s geavanceerde optische systeem AISYS optimaliseert de lichtbaan van de projector en realiseert daarmee een krachtige projectie vanuit een compact, lichtgewicht apparaat.

Thuisbioscoop
De speciale Thuisbioscoop mode optimaliseert de instellingen van de projector voor het bekijken van films in uw woonkamer. Het contrast wordt verhoogd tot 1500:1 voor ongelooflijk rijke kleuren en maximaal kijkplezier. De dubbele beeldsnelheid van de LCOS panelen van de XEED SX60 garandeert een vloeiende weergave van bewegende beelden, zonder storende beeldtrillingen.

Ongelooflijk contrastrijk
Ook wanneer de projector niet in de Thuisbioscoop mode wordt gebruikt, produceert de XEED SX60 een indrukwekkend hoge contrastverhouding van 1000:1 - AISYS heft de contrastbeperkingen van traditionele LCOS projectoren op. De kleurtinten zijn rijk en levensecht, het zwart is diep en donker en het gehele beeld wordt ongelooflijk gedetailleerd weergegeven.

Fluisterstil
In de Stille mode is de XEED SX60 vrijwel geruisloos - met slechts 27 dBA. Ventilatorgeluiden worden gereduceerd tot een fluistering, zodat uw presentaties of films niet worden verstoord door afleidende achtergrondgeluiden.

Optisch voordeel
Met een gemotoriseerd Canon groothoekobjectief met 1,7x zoom kunnen grote beelden vanaf een korte projectieafstand worden geprojecteerd. Dit biedt enorme flexibiliteit bij de plaatsing van de projector. Het objectief is gemotoriseerd zodat u het vanaf het bedieningspaneel en met de afstandsbediening kunt bedienen - u hoeft niet van de bank op te staan!

Automatisch en gemakkelijk
De installatie van de XEED SX60 is gemakkelijk. Met Auto Focus detecteert de projector automatisch de afstand tot het projectiescherm en stelt overeenkomstig scherp. Om de beelden ook bij projectie op achtergronden met andere kleuren optimaal te kunnen bekijken, past de automatische schermkleurcorrectie de beeldinstellingen aan. De verticale Keystone correctie is automatisch en voorkomt trapeziumvormige vervorming van de beelden.

HD en geavanceerde aansluitmogelijkheden
De SXGA+ resolutie van de XEED SX60 garandeert ook een natuurgetrouwe weergave van HD-bronnen (720p/1080i). Aansluiting via de DVI poort (Digital Visual Interface) levert de beste beeldkwaliteit voor digitale bronnen, inclusief HD beelden. De XEED SX60 ondersteunt de HDCP standaard, waardoor een hoge weergavekwaliteit van bestanden met een versleutelde inhoud mogelijk is.
Korte samenvatting Canon XEED SX60:
Deze korte samenvatting van de Canon XEED SX60-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Canon XEED SX60, 2500 ANSI lumens, LCOS, 1500:1, 1016 - 7620 mm (40 - 300"), 550 regels, 88 procent
Lange samenvatting Canon XEED SX60:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Canon XEED SX60, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Canon XEED SX60. Projector helderheid: 2500 ANSI lumens, Projectietechnologie: LCOS, Typische contrastverhouding: 1500:1. Vermogen lamp: 180 W, Soort lamp: NSH. Brandpuntbereik: 21,7 - 35,8 mm, Digitale zoom: 1,7x. Geluidsniveau: 27 dB, Frequentiebereik verticaal: 50 - 100 Hz, Frequentiebereik horizontaal: 15 - 100 kHz. Beeldschermdiagonaal: 17,8 cm (7")
Canon XEED SX60 dataprojectoren (1292B003)
Energy Star is een internationale overheidsstandaard voor energiezuinige consumentenproducten. Apparaten die het Energy Star logo voeren gebruiken zo'n 20% tot 30% minder energie dan gemiddeld.
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Projector
Projector helderheid*
Hoe hoger de lichtopbrengst, hoe beter de projector ook geschikt is voor gebruik bij daglicht.
2500 ANSI lumens
Projectietechnologie*
LCOS
Typische contrastverhouding*
De verhouding tussen de hoeveelheid licht van het helderste wit en het donkerste zwart van de display/projector.
1500:1
Geschikt voor schermmaten*
The different screen sizes which the device can work with.
1016 - 7620 mm (40 - 300")
Horizontale resolutie
550 regels
Eenvormigheid
Door de constructie van een projector is het beeld aan de randen minder helder. Dit getal is de verhouding tussen de hoeveelheid licht aan de randen en in het midden van het scherm. Voor een mooi beeld moet een projector een eenvormigheid (uniformity) van minstens 85% hebben.
88 procent
Lampen
Vermogen lamp*
The power of the lamp, usually measured in watts (W).
180 W
Soort lamp
NSH
Beschermd lampdeurtje
Yes
Lenssysteem
Brandpuntbereik*
Bij het kiezen van een nieuwe lens of camera-met-ingebouwde-lens, is de belangrijkste afweging het brandpuntbereik: hoeveel we in één beeld kunnen opnemen en hoe ver we kunnen inzoomen op details in de verte, worden hierdoor bepaald. Het brandpuntbereik wat je nodig hebt hangt vooral af van je afstand tot de onderwerpen die je wilt fotograferen of filmen.
21,7 - 35,8 mm
Digitale zoom
De digitale zoom-capaciteit: het aantal maal dat een beeld uitvergroot kan worden dankzij digitale technologie (dus nog zonder gebruik te maken van een zoomlens).
1,7x
Video
Volledige HD*
Full High Definition (HD) wil zeggen dat het beeldscherm een beeldresolutie ondersteunt van 1920 x 1080 pixel (of beeldpunten) en over een digitale-tv-aansluiting beschikt
Yes
Poorten & interfaces
Progressive scan uitgang
A way of displaying, storing, or transmitting moving images in which all the lines of each frame are drawn in sequence. Used in many devices e.g. HDTVs (high-defintion televisions).
Yes
Prestatie
Geluidsniveau*
The amplitude level of the undesired background noise, usually measured in decibels (db).
27 dB
Plug and play
Plug & Play is een standaard voor de communicatie tussen verschillende apparatuur waardoor aansluiten/installeren zeer makkelijk wordt.
Yes
Frequentiebereik verticaal
Frequentiebereik verticaal: ook wel refresh rate genoemd. Het aantal keer per seconde dat een beeld compleet opnieuw wordt opgebouwd.
50 - 100 Hz
Prestatie
Frequentiebereik horizontaal
Frequentiebereik horizontaal: dit geeft aan, gemeten in kilohertz, hoe snel een enkele horizontale lijn op het scherm wordt getekend. Hogere snelheden betekenen een duidelijker en stabieler beeld op hogere resoluties.
15 - 100 kHz
Dot clock scanfrequentie
170 MHz
Multimedia
Aantal ingebouwde luidsprekers
1
Beeldscherm
Beeldschermdiagonaal
Maat van het beeldscherm; diagonaal gemeten in inches
17,8 cm (7")
Energie
Typisch stroomverbruik *
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
250 W
Stroomverbruik (in standby) *
The amount of electricity that is consumed when the product is on standby.
225 W
Certificaten
Energy Star-certificaat
This indicates that the product is compliant with Energy Star, which is an international standard for energy-efficient consumer products.
Yes
Gewicht en omvang
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
4,6 kg
Overige specificaties
Connectiviteitstechnologie
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Bedraad
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
100 - 120/200 - 240V AC, 50/60Hz
Lenssysteem
Type of lens in this product, expressed as its characteristics including lens, zoom capability, focal length, 35 mm equivalent focal length, and aperture range
LCOS
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
226 x 336 x 114 mm
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
DVI-I
Mini D-sub 15-pin
S-Video
RCA x 1
Mini-DIN 8-pin
USB
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Canon XEED X600
Canon XEED X600
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
1293B003
 — 
Canon XEED SX6
Canon XEED SX6
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
1231B003
 —