X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Canon
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
Digital IXUS
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
900 Ti
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
1268B005
Categorie :
Met een digitale camera heeft u al uw foto\'s direct digitaal, dat betekent dat u meteen kunt zien of uw foto gelukt is, u uw foto\'s op de computer kunt bewerken voordat u ze laat afdrukken en ze ook heel gemakkelijk kunt delen met vrienden of familie via internet. Stuur uw digitale foto\'s over het internet naar uw vertrouwde afdrukservice of print ze zelf uit met uw eigen fotoprinter.
digitale camera's show
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Canon: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 22 sep 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:04:14
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 17190
Deze statistiek is gebaseerd op de 67999 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 22-09-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66256 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Canon Digital IXUS 900 Ti 10MP CCD 3648 x 2736Pixels Zilver:
De korte redactionele beschrijving van Canon Digital IXUS 900 Ti 10MP CCD 3648 x 2736Pixels Zilver
Digital IXUS 900 Ti, 10 Meg, 6.35 cm (2.5 ") LCD, 3x optical zoom, DIGIC III processor

Marketingtekst Canon Digital IXUS 900 Ti 10MP CCD 3648 x 2736Pixels Zilver

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Canon Digital IXUS 900 Ti 10MP CCD 3648 x 2736Pixels Zilver.
Deze onbetwistbaar exclusieve Digital IXUS 900 Ti is de perfecte combinatie van baanbrekende technologie met een boeiend design. Loop voorop met 10 megapixels, DIGIC III en een groot aantal geavanceerde functies.

Kenmerken

- Titanium body met Touch Control Dial
- 10 megapixels
- 3x optische zoom
- DIGIC III processor
- Face Detection AF/AE
- 2,5" LCD
- ISO 1600 voor fotograferen binnenshuis zonder flitser
- 18 opnamemethoden inclusief XGA-movies
- My Colors
- Digitale teleconverter en Safety Zoom

Titanium IXUS.Aantrekkelijk titanium
De nauwkeurig ontworpen titanium body van de Digital IXUS 900 Ti toont een lijnenspel dat de grenzen van camera design verlegt. De Touch Control Dial brengt de belangrijkste functies van de camera binnen handbereik.

10.0 megapixels
De resolutie van maar liefst 10.0 megapixels staat garant voor haarscherpe posterprints die ruimte bieden voor creatieve manipulatie.

3x optische zoom
De zeer compacte 3x optische zoomlens resulteert in buitengewoon heldere foto's terwijl de camera toch een slank profiel houdt.

DIGIC III
Canons DIGIC III processor zorgt voor een razendsnelle respons, een onovertroffen beeldkwaliteit en reduceert ruis effectief. iSAPS technologie analyseert elke scène en optimaliseert de belangrijkste instellingen van de camera voordat de foto wordt gemaakt.

Face Detection AF/AE
Face Detection AF/AE detecteert de onderwerpen in het frame automatisch en stelt de optimale scherpstelling en belichting in voor perfecte foto's van mensen. My Category markeert elke foto op basis van face detection en opnamemethode voor eenvoudig navigeren, printen, verwijderen en nog veel meer.

Groot LCD
Het 2,5" LCD scherm met hoge resolutie biedt een grote kijkhoek zodat u de foto's samen met anderen gemakkelijk kunt bekijken. Het Image Inspection Tool maakt het mogelijk om de beeldscherpte direct te controleren.

Fotograferen bij weinig licht
De ISO 1600 met weinig ruis stelt gebruikers in staat om binnenshuis en in het donker te fotograferen zonder de flitser te hoeven gebruiken. De High ISO Auto mode stelt automatisch een optimale hoge ISO-waarde in voor snellere sluitertijden om invloeden van camerabewegingen tegen te gaan.

Opnamemethoden
Kies uit 18 opnamemethoden, waaronder 11 speciale scèneprogramma's voor moeilijke omgevingen. Het speciale ISO 3200 scèneprogramma maakt fotograferen in zeer donkere omgevingen mogelijk als de flitser niet kan worden gebruikt. In de geavanceerde Movie mode kunnen XGA-movies met hoge resolutie (15 bps) worden vastgelegd.

My Colors
Pas zowel tijdens als na het fotograferen speciale kleureffecten toe. Maak huidtinten in portretten lichter of voeg extra levendigheid toe aan blauwe luchten.

Safety Zoom en digitale teleconverter
Safety Zoom benut de 10 megapixels van de camera voor extra zoomvergroting zonder dat dit ten koste gaat van de beeldkwaliteit. Maak foto's met max. 6,8x zoom met voldoende resolutie voor 10 x 15 cm prints met fotolabkwaliteit. Gebruik de digitale teleconverter voor extra telebereik bij al uw foto's -- net alsof u een teleconverter op de camera plaatst.

Direct printen
Sluit de camera op een willekeurige PictBridge compatibele fotoprinter aan en druk op de Print/Share knop om direct prints met fotolabkwaliteit te maken.
Korte samenvatting Canon Digital IXUS 900 Ti 10MP CCD 3648 x 2736Pixels Zilver:
Deze korte samenvatting van de Canon Digital IXUS 900 Ti 10MP CCD 3648 x 2736Pixels Zilver-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Canon Digital IXUS 900 Ti, 10 MP, Compactcamera, CCD, 3648 x 2736 Pixels, 3x, 4x
Lange samenvatting Canon Digital IXUS 900 Ti 10MP CCD 3648 x 2736Pixels Zilver:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Canon Digital IXUS 900 Ti 10MP CCD 3648 x 2736Pixels Zilver, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Canon 900 Ti, Digital IXUS. Megapixels: 10 MP, Cameratype: Compactcamera, Type beeldsensor: CCD. Optische zoom: 3x, Digitale zoom: 4x, Brandpuntbereik: 7,7 - 23,1 mm. Focus: TTL. ISO-gevoeligheid: 80, 100, 200, 400, 800, 1600, Auto. Flitser-modi: Auto, Rode-ogen-reductie
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Fotokwaliteit
Megapixels*
MegaPixels: Het aantal (in millioenen) lichtgevoelige beeldpunten, of pixels, die gebruikt worden door de image sensor van de camera (CCD) om lichtopnames te maken, en die zijn weerslag vind in het uiteindelijk aantal opgeslagen pixels op een memory card (geheugenkaart).
10 MP
Cameratype*
Er zijn een aantal veel voorkomende typen digitale camera's: compactcamera's, bridge-camera's, mirrorless interchangeable-lens camera's (MILC) en single lens reflex (SLR) camera's. Bridge camera's 'overbruggen het gat' tussen eenvoudige compact camera's en professionele (SLR) camera's. Ook MILC's vormen een middensegment door de grotere sensoren en verwisselbare lensen van SLR's te combineren met de live-preview systemen van compactcamera's. "Kit" geeft aan dat een beginnerslens aanwezig is. "Body" geeft aan dat de camera zonder lens wordt aangeboden.
Compactcamera
Type beeldsensor*
A sensor is a convertor than measures a physical quality (light, temperature etc.) and displays this electronically on a device.
CCD
Maximale beeldresolutie*
Resolution is the amount of detail held by an image. The higher the resolution, the better (sharper) the image. The maximum image resolution produces the best image.
3648 x 2736 Pixels
Lenssysteem
Optische zoom*
Geeft de optische zoom-capaciteit: het aantal maal dat een beeld kan worden vergroot met het lenssysteem van de camera.
3x
Digitale zoom*
De digitale zoom-capaciteit: het aantal maal dat een beeld uitvergroot kan worden dankzij digitale technologie (dus nog zonder gebruik te maken van een zoomlens).
4x
Brandpuntbereik
Bij het kiezen van een nieuwe lens of camera-met-ingebouwde-lens, is de belangrijkste afweging het brandpuntbereik: hoeveel we in één beeld kunnen opnemen en hoe ver we kunnen inzoomen op details in de verte, worden hierdoor bepaald. Het brandpuntbereik wat je nodig hebt hangt vooral af van je afstand tot de onderwerpen die je wilt fotograferen of filmen.
7,7 - 23,1 mm
Gecombineerde zoom
12x
Scherpstellen
Focus
TTL
Belichting
ISO-gevoeligheid*
A measure of a photographic film's sensitivity to light.
80, 100, 200, 400, 800, 1600, Auto
Flitser
Flitser-modi*
Different modes for a camera flash which are manually/automatically activated e.g. auto-flash mode, flash on with red eye reduction.
Auto, Rode-ogen-reductie
Video
Ondersteunde videoformaten
The type of video formats that can be used by this device.
AVI
Audio
Windfilter
Yes
Geheugen
Compatibele geheugenkaarten*
Types of memory cards which can be used with this product.
CF, mmc, sd
Beeldscherm
Beeldscherm*
De gebruikte beeldschermtechnologie. Flat screen technologies zoals Liquid Cristal Display (LCD) en Thin Film Transistor (TFT) technologie zijn de trend.
LCD
Beeldschermdiagonaal*
Maat van het beeldscherm; diagonaal gemeten in inches
6,35 cm (2.5")
Beeldschermresolutie (numeriek)
Total number of pixels that display has.
230000 Pixels
Zoeker
Beeldzoeker
Schermpje op de camera/raampje in de camera waardoor men het beeld kan zien dat voor de lens zit.\nOptische zoeker: men kijkt door een raampje in het toestel om te zien wat men gaat fotograferen.\nDigitale/Electronische zoeker: een LCD schermpje laat zien wat men gaat fotograferen.
Optisch
Poorten & interfaces
PictBridge *
PictBridge is een industriestandaard uit 2003 van de Camera & Imaging Products Association (CIPA) voor het direct afdrukken van afbeeldingen.\nPictBridge maakt het mogelijk foto's van een digitale camera rechtstreeks door een printer te laten afdrukken via standaardverbindingen als USB (met een USB-kabel) of Bluetooth (draadloos).
Yes
Camera
Opnamemodi *
Auto, Handmatig, Film
Foto-effecten *
Different effects that you can use to modify photos after they have been taken, such as colour filters.
Neutraal, Filmpositief, Sepia, Helder
Accu/Batterij
Energie-opslagtechnologie accu/batterij *
In een accu wordt stroom gemaakt door bepaalde stoffen met elkaar te laten reageren. Hier worden deze stoffen weergegeven. Sommige stoffen, zoals bijvoorbeeld cadmium, zijn erg giftig.
Lithium-Ion (Li-Ion)
Design
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zilver
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
0 - 40°C
Minimale systeemeisen
Mac-compatibiliteit
Geschikt voor gebruik met een Macintosh computer.
Yes
Gewicht en omvang
Breedte *
The measurement or extent of something from side to side.
91,2 mm
Diepte *
The distance from the front to the back of something.
59,6 mm
Hoogte *
Hoogte van het product
28,2 mm
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
165 g
Overige specificaties
Videomogelijkheid
Capability of video recording/playback.
Yes
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
91,2 x 59,6 x 28,2 mm
Digitale SLR
The single-lens reflex (SLR) is a type of camera that uses a movable mirror placed between the lens and the film to project the image seen through the lens to a matte focusing screen.
Yes
Ingebouwde flitser
The product has an internal flash. A flash produces a brief very bright light, used for taking photographs in poor light.
Yes