X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Canon
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
PowerShot
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Powershot A700
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
1100B010
Categorie :
Met een digitale camera heeft u al uw foto\'s direct digitaal, dat betekent dat u meteen kunt zien of uw foto gelukt is, u uw foto\'s op de computer kunt bewerken voordat u ze laat afdrukken en ze ook heel gemakkelijk kunt delen met vrienden of familie via internet. Stuur uw digitale foto\'s over het internet naar uw vertrouwde afdrukservice of print ze zelf uit met uw eigen fotoprinter.
digitale camera's show
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Canon: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 22 feb 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:52:44
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 24217
Deze statistiek is gebaseerd op de 68156 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 22-02-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66407 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Canon PowerShot A700 6MP 1/2.5" CCD Zilver:
De korte redactionele beschrijving van Canon PowerShot A700 6MP 1/2.5" CCD Zilver
Powershot A700

Marketingtekst Canon PowerShot A700 6MP 1/2.5" CCD Zilver

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Canon PowerShot A700 6MP 1/2.5" CCD Zilver.
Zoek de grenzen van uw creativiteit op met de veelzijdige PowerShot A700. Een combinatie van krachtig 6x optisch zoomobjectief met 6,0 Megapixel resolutie resulteert in fraaie foto's vanaf elke afstand.


Kenmerken
- 6,0 MP en 6x optische zoom
- DIGIC II en iSAPS
- 9-punts AiAF en FlexiZone AF/AE
- 19 opnameprogramma's en My Colors
- ISO 800 en breedbeeldregistratie
- 30 bps VGA movies
- 2,5" LCD
- Programma aan accessoires
- PictBridge en Print/Share knop

Dichter bij uw creatieve kant.

6,0 Megapixel
Een 6,0 Megapixel CCD zorgt voor superieure fotoprints met haarscherpe beelden. Met voldoende detailregistratie voor het printen van uitsnedes.

6x optische zoom
De PowerShot A700 heeft een objectief met 6x optische zoom dat opmerkelijk weinig ruimte inneemt. Een real-image optische beeldzoeker helpt bij snel en nauwkeurig vaststellen van de compositie.

Visionary Technology
Canon's DIGIC II beeldprocessor is verbonden met alle camerafuncties en verwerkt de beelden met zeer hoge snelheid. Voor optimale dynamiek en extra lange levensduur van de accu. De iSAPS technologie gebruikt scène-informatie om de camera-instellingen te optimaliseren nog voordat de foto wordt gemaakt.

Flexibel scherpstellen
Vertrouw op de 9-punts AiAF om ook onderwerpen die zich niet in het midden bevinden haarscherp in beeld te houden. Of gebruik FlexiZone AF/AE om handmatig de scherpstelpunten te selecteren.

Opnameprogramma's en My Colors
19 opnameprogramma's inclusief Handmatig voor volledige creatieve vrijheid en 9 Speciale Scène programma's bij moeilijke belichting. My Colors zorgen voor speciale kleureffecten die zijn toe te voegen aan foto's en movies.

Hoge kwaliteit movies
Maak extra lange1 30 bps VGA kwaliteit movies met volledige audiofunctie of kies voor QVGA movies met 60 bps en analyseer de beelden haarscherp in slow motion.

Fantastisch binnenshuis en 's nachts
De gevoelige ISO 800 instelling maakt het mogelijk zonder flitser haarscherpe foto's te maken wanneer er weinig licht is. ISO 800 maakt ook langere sluitertijden mogelijk en verkleint de kans op onscherpe beelden.

Breedbeeldregistratie
Maak foto's in de Breedbeeld 16:9 mode voor naadloze weergave op breedbeeld TV's of fotoprints op breedbeeld papier met een SELPHY CP printer - ideaal voor optimale weergave van panoramabeelden.

Groot 2,5" LCD-scherm
Het grote, heldere 2,5" LCD-scherm heeft een grote kijkhoek zodat de hele groep de beelden kan bekijken. Night Display zorgt dat het scherm ook 's nachts goed zichtbaar is en de instelbare rasterlijnen helpen bij het vaststellen van de compositie.

Accessoires
Het complete programma aan optionele accessoires bevat groothoek- en teleconverters, een close-up lens en een slave flitser.

Direct printen
Sluit de camera aan op een PictBridge of Canon Direct Print compatibele fotoprinter en druk op de Print/Share knop om direct prints met fotolabkwaliteit te maken.

CANON iMAGE GATEWAY
CANON iMAGE GATEWAY2 biedt 100 MB webruimte voor uw eigen online fotogalerie. Standaard wordt een uitgebreide software suite meegeleverd voor bladeren, bewerken, downloaden en beheren van foto's, movies en diashows.
Korte samenvatting Canon PowerShot A700 6MP 1/2.5" CCD Zilver:
Deze korte samenvatting van de Canon PowerShot A700 6MP 1/2.5" CCD Zilver-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Canon PowerShot Powershot A700, 6 MP, Compactcamera, 1/2.5", CCD, 1600 x 1200, 6x
Lange samenvatting Canon PowerShot A700 6MP 1/2.5" CCD Zilver:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Canon PowerShot A700 6MP 1/2.5" CCD Zilver, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Canon Powershot A700, PowerShot. Megapixels: 6 MP, Cameratype: Compactcamera, Beeldsensorformaat: 1/2.5". Optische zoom: 6x, Digitale zoom: 4x, Brandpuntbereik: 5,8 - 34,8 mm. ISO-gevoeligheid: 80, 100, 200, 400, 800, Auto. Flitser-modi: Auto, Rode-ogen-reductie. Maximale videoresolutie: 640 x 480 Pixels, Framerate Motion JPEG: 30 fps
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Fotokwaliteit
Megapixels*
MegaPixels: Het aantal (in millioenen) lichtgevoelige beeldpunten, of pixels, die gebruikt worden door de image sensor van de camera (CCD) om lichtopnames te maken, en die zijn weerslag vind in het uiteindelijk aantal opgeslagen pixels op een memory card (geheugenkaart).
6 MP
Cameratype*
Er zijn een aantal veel voorkomende typen digitale camera's: compactcamera's, bridge-camera's, mirrorless interchangeable-lens camera's (MILC) en single lens reflex (SLR) camera's. Bridge camera's 'overbruggen het gat' tussen eenvoudige compact camera's en professionele (SLR) camera's. Ook MILC's vormen een middensegment door de grotere sensoren en verwisselbare lensen van SLR's te combineren met de live-preview systemen van compactcamera's. "Kit" geeft aan dat een beginnerslens aanwezig is. "Body" geeft aan dat de camera zonder lens wordt aangeboden.
Compactcamera
Beeldsensorformaat*
1/2,5"
Type beeldsensor*
A sensor is a convertor than measures a physical quality (light, temperature etc.) and displays this electronically on a device.
CCD
Fotoresolutie(s)*
List of image resolutions that supported by device.
1600 x 1200
Lenssysteem
Optische zoom*
Geeft de optische zoom-capaciteit: het aantal maal dat een beeld kan worden vergroot met het lenssysteem van de camera.
6x
Digitale zoom*
De digitale zoom-capaciteit: het aantal maal dat een beeld uitvergroot kan worden dankzij digitale technologie (dus nog zonder gebruik te maken van een zoomlens).
4x
Brandpuntbereik
Bij het kiezen van een nieuwe lens of camera-met-ingebouwde-lens, is de belangrijkste afweging het brandpuntbereik: hoeveel we in één beeld kunnen opnemen en hoe ver we kunnen inzoomen op details in de verte, worden hierdoor bepaald. Het brandpuntbereik wat je nodig hebt hangt vooral af van je afstand tot de onderwerpen die je wilt fotograferen of filmen.
5,8 - 34,8 mm
Gecombineerde zoom
24x
Belichting
ISO-gevoeligheid*
A measure of a photographic film's sensitivity to light.
80, 100, 200, 400, 800, Auto
Flitser
Flitser-modi*
Different modes for a camera flash which are manually/automatically activated e.g. auto-flash mode, flash on with red eye reduction.
Auto, Rode-ogen-reductie
Video
Video recording*
Recording moving visual images.
Yes
Maximale videoresolutie*
This is the maximum resolution of video images. Resolution is a measure of the degree of detail visible.
640 x 480 Pixels
Framerate Motion JPEG
De framerate van een filmpje is het aantal beeldjes per seconde waaruit het filmpje bestaat. Motion JPEG is een opslagformaat waarbij ieder beeldje van de film apart in het JPEG formaat opgeslagen wordt.
30 fps
Geheugen
Intern geheugen
De hoeveelheid werkgeheugen (RAM) die geïnstalleerd is in het systeem. Werkgeheugen is veel sneller dan gewoon permanent geheugen, zoals bijvoorbeeld een harde schijf en wordt door het apparaat gebruikt voor het tijdelijk opslaan van gegevens.
16 MB
Compatibele geheugenkaarten*
Types of memory cards which can be used with this product.
mmc, sd
Beeldscherm
Beeldscherm*
De gebruikte beeldschermtechnologie. Flat screen technologies zoals Liquid Cristal Display (LCD) en Thin Film Transistor (TFT) technologie zijn de trend.
LCD
Beeldschermdiagonaal*
Maat van het beeldscherm; diagonaal gemeten in inches
6,35 cm (2.5")
Beeldschermresolutie (numeriek)
Total number of pixels that display has.
115,000 Pixels
Poorten & interfaces
PictBridge*
PictBridge is een industriestandaard uit 2003 van de Camera & Imaging Products Association (CIPA) voor het direct afdrukken van afbeeldingen.\nPictBridge maakt het mogelijk foto's van een digitale camera rechtstreeks door een printer te laten afdrukken via standaardverbindingen als USB (met een USB-kabel) of Bluetooth (draadloos).
Yes
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
USB 2.0
A/V output (PAL/NTSC)
Camera
Afspeel zoom
2x
Accu/Batterij
Energie-opslagtechnologie accu/batterij *
In een accu wordt stroom gemaakt door bepaalde stoffen met elkaar te laten reageren. Hier worden deze stoffen weergegeven. Sommige stoffen, zoals bijvoorbeeld cadmium, zijn erg giftig.
Nikkel-Metaalhydride (NiMH)
Type accu/batterij
Description of battery supplied with the product
2x AA
Design
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zilver
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
0 - 40°C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 90 procent
Minimale systeemeisen
Mac-compatibiliteit
Geschikt voor gebruik met een Macintosh computer.
Yes
Gewicht en omvang
Breedte *
The measurement or extent of something from side to side.
94,5 mm
Diepte *
The distance from the front to the back of something.
66,5 mm
Hoogte *
Hoogte van het product
43,4 mm
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
200 g
Overige specificaties
Videomogelijkheid
Capability of video recording/playback.
Yes
Digitale SLR
The single-lens reflex (SLR) is a type of camera that uses a movable mirror placed between the lens and the film to project the image seen through the lens to a matte focusing screen.
Yes
35 mm cameralens equivalent
35 - 210 mm
Camera sluitertijd
Geeft de tijdsduur aan waarin de sluiter licht doorlaat door de lens naar de CCD. Sluitertijd en opening (aperture) bepalen gezamelijk de belichting.
15 – 1/2000
Foto-modi
De verschillende manieren waarop u foto's kunt nemen met dit toestel.
Normal, Macro
Lenssysteem
Type of lens in this product, expressed as its characteristics including lens, zoom capability, focal length, 35 mm equivalent focal length, and aperture range
9 / 7
Stroombron
What is providing power for the product e.g. mains electricity.
AC Adapter Kit ACK800
Ingebouwde flitser
The product has an internal flash. A flash produces a brief very bright light, used for taking photographs in poor light.
Yes
Interface
Interface-poorten om apparatuur te koppelen. USB (Universal Serial Bus) is een populaire (kabel) interface voor randapparatuur. USB 2.0 heeft een snelheid tot 480 Mbit/s (USB 1: 12 Mbit/s). De interface FireWire staat ook bekend als de IEEE 1394 standaard. Enhanced IDE (EIDE)wordt soms Fast ATA, Fast IDE of ATA-2 genoemd.
USB
Datacompressie
Door data te comprimeren kan er veel meer data worden opgeslagen op dezelfde hoeveelheid geheugen. Er zijn twee verschillende methodes van data compressie: de één wordt veel gebruikt voor multimedia, zoals foto's (bijv. jpeg) en muziek (bijv. mp3) hierbij gaat echt data verloren, bijv. bij mp3 worden de tonen, die te hoog of laag voor het menselijk oor zijn om te horen, niet opgeslagen en bij foto's die met jpeg gecomprimeerd zijn worden hele subtiele kleurverschillen en dergelijke weggelaten. Bij de andere methode (bijv. zip) gaat geen data verloren, deze wordt veel gebruikt om software kleiner te maken om te downloaden.
Superfine, Fine, Normal
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 98SE / Me / 2000 SP4 / XP / XP SP1-2
OS X v10.2 - 10.4
Meting
Evaluative, Centre-weighted Average, Spot