X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Canon
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Paper LC-301 A3 20sh
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
1038A006
Categorie :
Speciaal papier voor inkjetprinters, vaak voorzien van een speciale laag die er bijvoorbeeld voor zorgt dat de inkt sneller droogt en/of prints er langer goed uitzien.
printerpapier
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Canon: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 30 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:07:53
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 18946
Deze statistiek is gebaseerd op de 67946 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 30-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66205 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Canon Paper LC-301 A3 20sh papier voor inkjetprinter:
De korte redactionele beschrijving van Canon Paper LC-301 A3 20sh papier voor inkjetprinter
Paper LC-301 A3 20sh

Marketingtekst Canon Paper LC-301 A3 20sh papier voor inkjetprinter

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Canon Paper LC-301 A3 20sh papier voor inkjetprinter.
Canon is a leader in professional business and consumer imaging equipment and information systems. Its extensive product line and digital solutions enable businesses and consumers worldwide to capture, store, and distribute information. Whatever the product, Canon’s emphasis on quality as well as original technologies has earned the trust of customers around the world.

Korte samenvatting Canon Paper LC-301 A3 20sh papier voor inkjetprinter:
Deze korte samenvatting van de Canon Paper LC-301 A3 20sh papier voor inkjetprinter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Canon Paper LC-301 A3 20sh, 20 stuk(s), 80 g, A3 (297 x 420 mm), Coated paper, water resistant paper
Lange samenvatting Canon Paper LC-301 A3 20sh papier voor inkjetprinter:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Canon Paper LC-301 A3 20sh papier voor inkjetprinter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Canon Paper LC-301 A3 20sh. Aantal per pallet: 20 stuk(s), Gewicht: 80 g, Media-afmetingen (1 vel): A3 (297 x 420 mm)
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Overige specificaties
Aantal per pallet
Aantal stuks van het product per pallet. Als er meer dan één stuks in een verpakking zit, is dit het aantal stuks (niet het aantal verpakkingen) per pallet.
20 stuk(s)
Ondersteunde mediatypen
The types of media which can be used with this product.
Coated paper, water resistant paper
Overige specificaties
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
80 g
Media-afmetingen (1 vel)
A3 (297 x 420 mm)