X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Canon
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
High Resolution Paper A4 - 200 vel
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
1033A001 show
Show alternative article codes used in the online market place
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
4960999869131
Categorie :
Speciaal papier voor inkjetprinters, vaak voorzien van een speciale laag die er bijvoorbeeld voor zorgt dat de inkt sneller droogt en/of prints er langer goed uitzien.
printerpapier
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Canon: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 24 mrt 2017 16:04:39
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 155636
Deze statistiek is gebaseerd op de 68106 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66362 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Canon High Resolution Paper A4 - 200 vel papier voor inkjetprinter:
De korte redactionele beschrijving van Canon High Resolution Paper A4 - 200 vel papier voor inkjetprinter
Papier voor hoge resolutie, A4

Marketingtekst Canon High Resolution Paper A4 - 200 vel papier voor inkjetprinter

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Canon High Resolution Paper A4 - 200 vel papier voor inkjetprinter.
Dit gecoate papier is ontworpen voor heldere kleuren en scherpe, levendige afbeeldingen.Ideaal voor het printen van professionele documenten, spreadsheets en presentaties die foto's en afbeeldingen bevatten.

Voordelen

- High Resolution Paper (Papier voor hoge resoluties)
- Voor heldere foto's en grafische afbeeldingen
- Gecoat papier voor levendige kleuren
- Betere helderheid
Korte samenvatting Canon High Resolution Paper A4 - 200 vel papier voor inkjetprinter:
Deze korte samenvatting van de Canon High Resolution Paper A4 - 200 vel papier voor inkjetprinter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Canon High Resolution Paper A4 - 200 vel, A4 (210×297 mm), Inkjetprinten, Wit, 106 g/m², 200 vel, 200 vel
Lange samenvatting Canon High Resolution Paper A4 - 200 vel papier voor inkjetprinter:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Canon High Resolution Paper A4 - 200 vel papier voor inkjetprinter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Canon High Resolution Paper A4 - 200 vel. Papier afmeting: A4 (210×297 mm), Aanbevolen gebruik: Inkjetprinten, Kleur van het product: Wit. Vellen per pak: 200 vel. Aantal vel per pak: 200 vel
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Papier afmeting*
The size of the paper e.g. A4, A3.
A4 (210×297 mm)
Aanbevolen gebruik*
What the product should be used for, and how it should be used (e.g. ambient temperature).
Inkjetprinten
Kleur van het product*
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Wit
Media gewicht*
The weight of the media used with this product.
106 g/m²
Inhoud van de verpakking
Vellen per pak *
The number of sheets of paper etc. in each pack.
200 vel
Overige specificaties
Aantal vel per pak
Number of media (paper or film) sheets in package
200 vel
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Canon Paper LC-301 A3 20sh papier voor inkjetprinter
Canon Paper LC-301 A3 20sh papier voor inkjetprinter
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
1038A006
 —