Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Canon LV-X5 Multimedia Projector 1500ANSI lumens LCD XGA (1024x768) beamer/projector

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Canon
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
LV-X5 Multimedia Projector
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
0914B007
Categorie
Met een beamer kunt u het beeld van een notebook, computer, DVD-speler, videorecorder of ander apparaat met een compatibele aansluiting op een scherm projecteren. Hiermee kunt u professionele duidelijke presentaties geven of uw eigen thuisbioscoop maken!
dataprojectoren
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Canon: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 21 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 11609
Deze statistiek is gebaseerd op de 69975 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 21-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 68306 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 mrt 2017 12:01:10
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 3 jaar
Lange productnaam Canon LV-X5 Multimedia Projector 1500ANSI lumens LCD XGA (1024x768) beamer/projector :
De korte redactionele beschrijving van Canon LV-X5 Multimedia Projector 1500ANSI lumens LCD XGA (1024x768) beamer/projector

LV-X5 Multimedia Projector
Meer>>>

Canon LV-X5 Multimedia Projector 1500ANSI lumens LCD XGA (1024x768) beamer/projector

De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Canon LV-X5 Multimedia Projector 1500ANSI lumens LCD XGA (1024x768) beamer/projector.
De betaalbare LV-X5 is plezierig voor jonge ogen en daarmee ideaal voor het moderne leslokaal. Met comfortabele beelden, fluisterstille werking en snelle start-/afkoeltijden plus een lamp met een levensduur tot 4.000 uur.

XGA resolutie
De LV-X5 projecteert beelden met XGA resolutie (1024 x 768 pixels) voor duidelijke, leesbare presentaties waarbij geen detail verloren gaat. Met hoge kwaliteit compressie kan de resolutie worden verhoogd tot UXGA (1600 x 1200).

Kinderveilige helderheid
De LV-X5 heeft een standaard vermogen van 1.500 lumen. Dit zorgt voor voldoende helderheid zonder dat oogirritatie kan optreden bij kinderen of docenten wanneer deze door het beeld lopen. Een DC lamp plus de Progressive Scan technologie voorkomen vermoeide ogen door de beelden trillingsvrij te houden.

Levendige en vloeiende beelden
Met een contrastverhouding van 300:1 zijn de beelden haarscherp met helderder wit, donkerder zwart en rijke, volle kleuren.

Zien maar niet horen
De Stille mode zorgt voor 28 dBA door ventilatorgeluiden te onderdrukken, zodat de aandacht van de leerlingen bij de les blijft.

Zoomflexibiliteit
Het groothoekobjectief van de projector met 1,2x zoom stelt u in staat van korte afstand grote beelden te projecteren - ideaal wanneer de projector voor in het leslokaal staat.

Keystone correctie
Canons Automatische verticale Keystone correctie voorkomt beeldvervorming die optreedt wanneer de projector niet haaks op het scherm staat. De LV-X5 herkent automatisch de hellingshoek en compenseert deze tot een maximale hoek van ±30 graden.

Projecteren op elke achtergrond
Wandkleurcorrectie zorgt dat de oorspronkelijke, natuurlijke kleuren van afbeeldingen gehandhaafd blijven wanneer wordt geprojecteerd op een schoolbord of gekleurde wand.

Zuinig
Door gebruik te maken van de Stille mode nemen de gebruikskosten af en haalt de lamp een levensduur van 4.000 uur. De energiebesparingsfunctie schakelt de projector uit als er gedurende vijf minuten geen bronsignaal is.

Snel starten en uitschakelen
Met een opstarttijd van 9 seconden is de LV-X5 gereed voor gebruik zodra de les begint. Het afkoelen duurt slechts 30 seconden.

Aansluiting voor extern beeldscherm
De RGB uitgang van de LV-X5 stelt u in staat een extern beeldscherm aan te sluiten zodat u nooit met uw rug naar de klas staat.

Portable
De portable LV-X5 weegt minder dan een standaard notebook. Dankzij de compacte afmetingen past de projector in een draagtas zodat de LV-X5 gemakkelijk in verschillende leslokalen of collegezalen is te gebruiken.

Kenmerken:
- XGA resolutie
- Plezierig en toch helder met 1.500 lumen.
- 300:1 contrastverhouding.
- 28 dBA Stille mode.
- Groothoekobjectief met 1,2x zoom.
- Keystone correctie.
- Wandkleurcorrectie.
- Lamp met levensduur van max. 4.000 uur.
- 9 sec. opstarten, 30 sec. afkoelen.
- RGB uitgang.
- Portable en compact.
Korte samenvatting Canon LV-X5 Multimedia Projector 1500ANSI lumens LCD XGA (1024x768) beamer/projector:
Deze korte samenvatting van de Canon LV-X5 Multimedia Projector 1500ANSI lumens LCD XGA (1024x768) beamer/projector-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Canon LV-X5 Multimedia Projector, 1500 ANSI lumens, LCD, XGA (1024x768), 300:1, 533,4 - 7620 mm (21 - 300"), 0,73 - 10,9 m
Lange samenvatting Canon LV-X5 Multimedia Projector 1500ANSI lumens LCD XGA (1024x768) beamer/projector :

Canon LV-X5 Multimedia Projector. Projector helderheid: 1500 ANSI lumens, Projectietechnologie: LCD, Projector native resolution: XGA (1024x768). Levensduur lamp: 4000 uur, Vermogen lamp: 130 W, Soort lamp: NSH. Brandpuntbereik: 21,6 - 25,9 mm, Focus: Handmatig, Digitale zoom: 4x. Formaat analoog signaal: NTSC,SECAM. Geluidsniveau: 28 dB, Frequentiebereik verticaal: 50 - 120 Hz, Frequentiebereik horizontaal: 15 - 100 kHz

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Canon LV-X5 Multimedia Projector 1500ANSI lumens LCD XGA (1024x768) beamer/projector, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Projector
Projector helderheid *
Hoe hoger de lichtopbrengst, hoe beter de projector ook geschikt is voor gebruik bij daglicht.
1500 ANSI lumens
Projectietechnologie *
LCD
Projector native resolution *
XGA (1024x768)
Typische contrastverhouding *
De verhouding tussen de hoeveelheid licht van het helderste wit en het donkerste zwart van de display/projector.
300:1
Geschikt voor schermmaten *
The different screen sizes which the device can work with.
533,4 - 7620 mm (21 - 300")
Projectie-afstand objectief *
The maximum length at which an image can be projected.
0,73 - 10,9 m
Horizontale resolutie
540 regels
Keystone correctie, verticaal
±30
Digitale gamma correctie
Yes
Eenvormigheid
Door de constructie van een projector is het beeld aan de randen minder helder. Dit getal is de verhouding tussen de hoeveelheid licht aan de randen en in het midden van het scherm. Voor een mooi beeld moet een projector een eenvormigheid (uniformity) van minstens 85% hebben.
85 procent
Lampen
Levensduur lamp *
The length of time (usually measured in hours) which the lamp can be used for.
4000 uur
Vermogen lamp *
The power of the lamp, usually measured in watts (W).
130 W
Soort lamp
NSH
Lenssysteem
Focus
Handmatig
Brandpuntbereik *
Bij het kiezen van een nieuwe lens of camera-met-ingebouwde-lens, is de belangrijkste afweging het brandpuntbereik: hoeveel we in één beeld kunnen opnemen en hoe ver we kunnen inzoomen op details in de verte, worden hierdoor bepaald. Het brandpuntbereik wat je nodig hebt hangt vooral af van je afstand tot de onderwerpen die je wilt fotograferen of filmen.
21,6 - 25,9 mm
Digitale zoom
De digitale zoom-capaciteit: het aantal maal dat een beeld uitvergroot kan worden dankzij digitale technologie (dus nog zonder gebruik te maken van een zoomlens).
4x
Video
Formaat analoog signaal *
De ondersteunde protocollen voor uitwisseling van analoog signaal.
NTSC, SECAM
Poorten & interfaces
VGA (D-Sub)poort(en) *
Aansluiting voor een analoge monitor
3
Composiet video-ingang *
The socket (port) for the composite video input (white cable).
1
Audio-ingang (L, R) *
The two sockets (ports) for receiving left audio signal (white cable) and right audio signal (red cable).
2
Audio (L,R) out
The two sockets (ports) for transmitting left audio signal (white cable) and right audio signal (red cable).
1
Hoofdtelefoonuitgangen
Number of sockets /ports where headphones are connected.
1
Progressive scan uitgang
A way of displaying, storing, or transmitting moving images in which all the lines of each frame are drawn in sequence. Used in many devices e.g. HDTVs (high-defintion televisions).
Yes
Poorten & interfaces
S-Video ingang *
The number of ports (input sockets) for S-Video, which is a signalling standard for standard definition video, typically 480i or 576i.
1
Prestatie
Geluidsniveau *
The amplitude level of the undesired background noise, usually measured in decibels (db).
28 dB
Plug and play
Plug & Play is een standaard voor de communicatie tussen verschillende apparatuur waardoor aansluiten/installeren zeer makkelijk wordt.
Yes
Frequentiebereik verticaal
Frequentiebereik verticaal: ook wel refresh rate genoemd. Het aantal keer per seconde dat een beeld compleet opnieuw wordt opgebouwd.
50 - 120 Hz
Frequentiebereik horizontaal
Frequentiebereik horizontaal: dit geeft aan, gemeten in kilohertz, hoe snel een enkele horizontale lijn op het scherm wordt getekend. Hogere snelheden betekenen een duidelijker en stabieler beeld op hogere resoluties.
15 - 100 kHz
Dot clock scanfrequentie
108 MHz
Multimedia
Aantal ingebouwde luidsprekers
1
Gemiddeld vermogen
RMS (Root mean square) is a measure of the continuous power required by a device, in particular audio amplfiers and loudspeakers.
1 W
Energie
Typisch stroomverbruik *
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
190 W
Stroomverbruik (in standby) *
The amount of electricity that is consumed when the product is on standby.
8 W
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
5 - 35°C
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
-10 - 50°C
Gewicht en omvang
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
3 kg
Overige specificaties
Beeldverhouding
De verhouding tussen het de breedte en de hoogte van het beeldscherm, bijvoorbeeld 4:3 voor gewone monitoren en tv's, 16:9 is de verhouding die bioscoopschermen en tegenwoordig ook breedbeeld-tv's hebben.
4:3
Connectiviteitstechnologie
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Bedraad
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
100-240V; 50/60Hz
Resolutie
De resolutie is het aantal beeldpunten (pixels), gegeven als het aantal punten 'horizontaal x verticaal'.
786432 Pixels
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
294 x 260 x 93 mm
Lens shift
9:1
Focusbereik lens
A cylindrical piece of glass or plastic that receives and focuses light to form an image. Most cameras list an f-number and focal length for each lens. \nF-Number: Indicates the size of the lens opening (aperture). \nFocal Length: The distance between the image sensor and the optical center of the lens. \nLens Adapter: Allows photographers to use special lens attachments (Macro, Zoom, Filters, etc.) on certain cameras.
F1.7 - F2.0
X