X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Canon
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
BJC-5500 BUBBLEJET 4.5PPM
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
0805A026
Categorie :
Inkjetprinters zijn de meest geschikte printers voor particulieren en voor op kleinere kantoren waar niet heel veel geprint hoeft te worden. Ze zijn betaalbaar en leveren printjes van zeer goede kwaliteit.
inkjetprinters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Canon: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 17 mei 2016 03:35:15
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 25847
Deze statistiek is gebaseerd op de 62293 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60342 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Canon BJC-5500 BUBBLEJET 4.5PPM:
De korte redactionele beschrijving van Canon BJC-5500 BUBBLEJET 4.5PPM
BJC-5500 Fast B&W printing A2

Marketingtekst Canon BJC-5500 BUBBLEJET 4.5PPM

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Canon BJC-5500 BUBBLEJET 4.5PPM.
Print more paper sizes, faster. Tractor feed built-in, plus cut-sheet sizes up to A2 - in full colour!
Fast B&W printing - without the noise of impact printers.
Tractor feed for full width computer paper built-in.
Both optional sheet feeder bins hold up to 100 sheets each.
Print A3 CAD drawings on plain, coated and glossy paper.
Create A2 posters and displays on high gloss and back print film.
Korte samenvatting Canon BJC-5500 BUBBLEJET 4.5PPM:
Deze korte samenvatting van de Canon BJC-5500 BUBBLEJET 4.5PPM-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Canon BJC-5500 BUBBLEJET 4.5PPM
Lange samenvatting Canon BJC-5500 BUBBLEJET 4.5PPM:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Canon BJC-5500 BUBBLEJET 4.5PPM, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Canon BJC-5500 BUBBLEJET 4.5PPM. Printsnelheid (zwart, standaardkwaliteit, A4/US Letter): 7 ppm, Printsnelheid (kleur, standaard, A4/US Letter): 2,5 ppm
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Printtechnologie
Kleur*
Yes
Aantal printcartridges*
The amount of print cartridges. A print cartridge is a container holding a quantity of ink which is inserted into a inkjet printer mechanism.
5
Printsnelheid
Printsnelheid (zwart, standaardkwaliteit, A4/US Letter)*
De printsnelheid in zwart-witte A4-pagina's per minuut (ppm), normale kwaliteit. De werkelijke snelheid is mede afhankelijk van de systeemconfiguratie, de gebruikte software en het document.
7 ppm
Printsnelheid
Printsnelheid (kleur, standaard, A4/US Letter)
2,5 ppm
Technische details
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
600 x 196 x 364 mm
Standaardinvoerladen
Tractor (pin) feed, manual feed with input/output tray
Interface
Interface-poorten om apparatuur te koppelen. USB (Universal Serial Bus) is een populaire (kabel) interface voor randapparatuur. USB 2.0 heeft een snelheid tot 480 Mbit/s (USB 1: 12 Mbit/s). De interface FireWire staat ook bekend als de IEEE 1394 standaard. Enhanced IDE (EIDE)wordt soms Fast ATA, Fast IDE of ATA-2 genoemd.
Parallel - IEEE 1284