Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Canon i-SENSYS FAX-L100 Laser 33.6Kbit/s faxmachine

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Canon
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
i-SENSYS
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
FAX-L100
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
0752047
Categorie
Met een faxmachine kunt u kopieën van documenten versturen naar andere faxmachines, gewoon via uw bestaande telefoonlijn. Vaak hebben faxapparaten ook een kopieerfunctie (scan en print), hoewel de kwaliteit van de afdrukken meestal niet bijster hoog is.
faxmachines
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Canon: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 jan 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 11534
Deze statistiek is gebaseerd op de 71056 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-01-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 69386 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 mrt 2017 12:08:55
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Canon i-SENSYS FAX-L100 Laser 33.6Kbit/s faxmachine :
De korte redactionele beschrijving van Canon i-SENSYS FAX-L100 Laser 33.6Kbit/s faxmachine

i-SENSYS Fax-L100
Meer>>>

Canon i-SENSYS FAX-L100 Laser 33.6Kbit/s faxmachine:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Canon i-SENSYS FAX-L100 Laser 33.6Kbit/s faxmachine.
De i-SENSYS FAX-L100 is een snelle, efficiënte, betrouwbare en gemakkelijk te bedienen laserfax. Doe uw voordeel met de snelle en Ultra High Quality verzending, een groot faxgeheugen plus een aantal handige functies.

Kenmerken
- A4-laserfax voor normaal papier
- Super G3 modem voor snelle verzending, 3 seconden per pagina*
- Geheugenruimte voor 340 pagina’s*
- Canons Ultra High Quality technologie
- ADF 30 vel
- All-in-One cartridge
- Nieuw robuust & stijlvol design

Gemakkelijk, betaalbaar en snel faxen met een hoge kwaliteit

Kosten- en tijdbesparend
Deze snelle Super G3 fax verzendt documenten in 3 seconden per pagina*, dus uw telefoonkosten gaan omlaag en u hoeft minder lang bij het apparaat te wachten. Ook kunnen grotere faxberichten worden ontvangen, zonder de lijn lang te blokkeren. Dit bespaart u nog meer tijd.

Betrouwbaar faxen op elk moment
Een groot faxgeheugen voor 340 pagina’s* slaat alle binnenkomende faxberichten veilig op als het papier of de toner ’s nachts of tijdens het weekend opraakt. De documenten kunnen worden geprint zodra het papier of de toner is bijgevuld. Uitgaande documenten zijn eveneens in het geheugen op te slaan, zodat ze op rustige momenten tegen daltarieven kunnen worden verzonden.

Faxen met Ultra High Quality
Wanneer u gedetailleerde documenten wilt verzenden, zoals grafieken of foto’s gecombineerd met tekst, zorgt Canons unieke UHQ (Ultra High Quality) technologie elke keer opnieuw voor een perfect resultaat. De weergave in 64 grijstinten geeft extra diepte en scherpte aan de faxberichten.

Compleet gebruiksgemak
Dankzij de ADF kunnen documenten van maximaal 30 pagina’s in één keer worden verwerkt - zonder ze eerst te moeten splitsen om te kunnen faxen of kopiëren. De praktische papiercapaciteit voor 150 pagina’s is net zo tijdbesparend, omdat de cassette minder vaak hoeft te worden bijgevuld. Daarnaast biedt het snelkiezen met 15 snelkiesnummers en de 100 verkort kiescodes nog meer gemak bij regelmatig gebruikte faxnummers.

Eenvoudig te vervangen All-in-One cartridge
Vervang eenvoudig de All-in-One cartridge met de toner en alle essentiële onderdelen en uw fax is zo goed als nieuw. Geen geknoei, geen omslachtige handelingen - gewoon telkens opnieuw een perfecte printkwaliteit.

Robuust en stijlvol design
De i-SENSYS FAX-L100 is compact, maar stijlvol en combineert betrouwbaarheid met een robuust design. De fax past probleemloos op elk bureau of op het kleinste plekje in het kantoor.
Korte samenvatting Canon i-SENSYS FAX-L100 Laser 33.6Kbit/s faxmachine:
Deze korte samenvatting van de Canon i-SENSYS FAX-L100 Laser 33.6Kbit/s faxmachine-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Canon i-SENSYS FAX-L100, Laser, 33,6 Kbit/s, 3,5 sec/pagina, MH,MMR,MR, 131 ontvangers, 12 cpm
Lange samenvatting Canon i-SENSYS FAX-L100 Laser 33.6Kbit/s faxmachine :

Canon FAX-L100, i-SENSYS. Soort: Laser, Modemsnelheid: 33,6 Kbit/s, Verzendsnelheid fax: 3,5 sec/pagina. Kopieersnelheid (standaard, zwart, A4): 12 cpm. Capaciteit automatische documentinvoer: 30 vel. Afmetingen (BxDxH): 400 x 386 x 221 mm, Gewicht: 9 kg. Typisch stroomverbruik: 9 W

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Canon i-SENSYS FAX-L100 Laser 33.6Kbit/s faxmachine, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Faxen
Soort *
Characteristics of the device.
Laser
Faxen in kleur *
A fax is an exact copy of a document made by electronic scanning and transmitted as data by telecommunications links. Colour faxing means that the fax is printed in colour.
Yes
Modemsnelheid *
The speed at which data is transferred by a modem.
33,6 Kbit/s
Verzendsnelheid fax
3,5 sec/pagina
ECM (Foutcorrectie)
Yes
Fax codeer methoden
MH, MMR, MR
Fax duale toegang
Yes
Fax retrieval
Allows the user to retrieve fax messages using another touch tone machine.
No
Fax naar groep
131 ontvangers
Automatische nummerherhaling
Indicates whether automatic redialing is available on this product
Yes
Auto reductie
Long documents are automatically reduced to fit to A4!
Yes
Faxresolutie in superfijne stand (zwart/wit)
Yes
Faxresolutie fijne stand (zwart/wit)
Yes
Faxresolutie in normale stand (zwart/wit)
Yes
Antwoordmachine
Antwoordapparaat *
The product contains an answering machine where you can leave messages if the phone is unanswered/engaged (busy).
No
Kopiëren
Kopieersnelheid (standaard, zwart, A4)
12 cpm
Invoercapaciteit
Capaciteit automatische documentinvoer
Number of sheets this product can hold in its ADF tray; expressed in sheets
30 vel
Technische details
Luidspreker
Een speakerphone is een telefoon die uitgerust is met een microfoontje en een luidsprekertje, zodat men kan praten zonder de hoorn op te pakken.
Yes
Gewicht en omvang
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
400 x 386 x 221 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
9 kg
Energie
Typisch stroomverbruik
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
9 W
Overige specificaties
Zuinig printen
Of het product al dan niet voorzien is van speciale functies die het printen voordelig maken, of een lijst van deze functies.
Yes
Geluidsproductie (standby)
30 dB
Legaal
Yes
Letter
Yes
Kopieerresolutie (tekst in zwart)
300 x 300 DPI
Scannen
Scansnelheid
Description of the speed at which this product can accomplish a specific scanning task including rate, media type, and target application
3,5 sec/pagina
X