X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Canon
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Fax-L100
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
0574B016
Categorie :
Met een faxmachine kunt u kopieën van documenten versturen naar andere faxmachines, gewoon via uw bestaande telefoonlijn. Vaak hebben faxapparaten ook een kopieerfunctie (scan en print), hoewel de kwaliteit van de afdrukken meestal niet bijster hoog is.
faxmachines
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Canon: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:29:41
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 12420
Deze statistiek is gebaseerd op de 68241 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66491 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Canon Fax-L100 Laser 33.6Kbit/s faxmachine:
De korte redactionele beschrijving van Canon Fax-L100 Laser 33.6Kbit/s faxmachine
Laser Fax L100

Marketingtekst Canon Fax-L100 Laser 33.6Kbit/s faxmachine

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Canon Fax-L100 Laser 33.6Kbit/s faxmachine.
De FAX-L100 is een snelle, efficiënte, betrouwbare en gemakkelijk te bedienen laserfax. Doe uw voordeel met de snelle en Ultra High Quality verzending, een groot faxgeheugen plus een aantal handige functies.

Kenmerken
- A4-laserfax voor normaal papier
- Super G3 modem voor snelle verzending, 3 seconden per pagina*
- Geheugenruimte voor 340 pagina's*
- Canons Ultra High Quality technologie
- ADF 30 vel
- All-in-One cartridge
- Nieuw robuust & stijlvol design

Gemakkelijk, betaalbaar en snel faxen met een hoge kwaliteit

Kosten- en tijdbesparend
Deze snelle Super G3 fax verzendt documenten in 3 seconden per pagina*, dus uw telefoonkosten gaan omlaag en u hoeft minder lang bij het apparaat te wachten. Ook kunnen grotere faxberichten worden ontvangen, zonder de lijn lang te blokkeren. Dit bespaart u nog meer tijd.

Betrouwbaar faxen op elk moment
Een groot faxgeheugen voor 340 pagina's* slaat alle binnenkomende faxberichten veilig op als het papier of de toner 's nachts of tijdens het weekend opraakt. De documenten kunnen worden geprint zodra het papier of de toner is bijgevuld. Uitgaande documenten zijn eveneens in het geheugen op te slaan, zodat ze op rustige momenten tegen daltarieven kunnen worden verzonden.

Faxen met Ultra High Quality
Wanneer u gedetailleerde documenten wilt verzenden, zoals grafieken of foto's gecombineerd met tekst, zorgt Canons unieke UHQ (Ultra High Quality) technologie elke keer opnieuw voor een perfect resultaat. De weergave in 64 grijstinten geeft extra diepte en scherpte aan de faxberichten.

Compleet gebruiksgemak
Dankzij de ADF kunnen documenten van maximaal 30 pagina's in één keer worden verwerkt - zonder ze eerst te moeten splitsen om te kunnen faxen of kopiëren. De praktische papiercapaciteit voor 150 pagina's is net zo tijdbesparend, omdat de cassette minder vaak hoeft te worden bijgevuld. Daarnaast biedt het snelkiezen met 15 snelkiesnummers en de 100 verkort kiescodes nog meer gemak bij regelmatig gebruikte faxnummers.

Eenvoudig te vervangen All-in-One cartridge
Vervang eenvoudig de All-in-One cartridge met de toner en alle essentiële onderdelen en uw fax is zo goed als nieuw. Geen geknoei, geen omslachtige handelingen - gewoon telkens opnieuw een perfecte printkwaliteit.

Robuust en stijlvol design
De FAX-L100 is compact, maar stijlvol en combineert betrouwbaarheid met een robuust design. De fax past probleemloos op elk bureau of op het kleinste plekje in het kantoor.
Korte samenvatting Canon Fax-L100 Laser 33.6Kbit/s faxmachine:
Deze korte samenvatting van de Canon Fax-L100 Laser 33.6Kbit/s faxmachine-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Canon Fax-L100, Laser, MH, MMR, MR, 400 x 386 x 221 mm, Group 3, A4 (210 x 297 mm), AC 200-240V, 50-60Hz
Lange samenvatting Canon Fax-L100 Laser 33.6Kbit/s faxmachine:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Canon Fax-L100 Laser 33.6Kbit/s faxmachine, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Canon Fax-L100. Soort: Laser, Fax codeer methoden: MH, MMR, MR. Afmetingen (BxDxH): 400 x 386 x 221 mm. Elektromagnetische compatibiliteit: Group 3. Maximale printafmetingen: A4 (210 x 297 mm). Stroomvoorziening: AC 200-240V, 50-60Hz, Kopieerresolutie (tekst in zwart): 300 x 300 DPI, Maximale resolutie: 600 x 600 DPI
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Faxen
Soort*
Characteristics of the device.
Laser
Faxen in kleur*
A fax is an exact copy of a document made by electronic scanning and transmitted as data by telecommunications links. Colour faxing means that the fax is printed in colour.
Yes
Modemsnelheid*
The speed at which data is transferred by a modem.
33,6 Kbit/s
ECM (Foutcorrectie)
Yes
Fax codeer methoden
MH, MMR, MR
Automatische nummerherhaling
Indicates whether automatic redialing is available on this product
Yes
Auto reductie
Long documents are automatically reduced to fit to A4!
Yes
Kopiëren
Kopieersnelheid (standaard, zwart, A4)
12 cpm
Invoercapaciteit
Standaard invoercapaciteit
The number of sheets of paper that can be held by a device.
150 vel
Geheugen
Faxgeheugen
340 pagina's
Gewicht en omvang
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
400 x 386 x 221 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
9 kg
Energie
Typisch stroomverbruik
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
700 W
Stroomverbruik (in standby)
The amount of electricity that is consumed when the product is on standby.
9 W
Certificaten
Elektromagnetische compatibiliteit
Lijst van landen en hun respectievelijke standaarden voor de emissie van elektromagnetische straling waaraan het product voldoet.
Group 3
Overige specificaties
Kopieerresolutie (tekst in zwart)
300 x 300 DPI
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
AC 200-240V, 50-60Hz
Maximale resolutie
De maximale resolutie in beeldpunten (dots) per inch (DPI).
600 x 600 DPI
Mediaformaten
Formaten afwijkende media
A4
Printsnelheid
Printsnelheid (zwart, standaardkwaliteit, A4/US Letter)
De printsnelheid in zwart-witte A4-pagina's per minuut (ppm), normale kwaliteit. De werkelijke snelheid is mede afhankelijk van de systeemconfiguratie, de gebruikte software en het document.
12 ppm
Maximale printafmetingen
The maximum size that an image can be printed with a good resolution.
A4 (210 x 297 mm)
Scannen
Beeld schalings-/vergrotingsbereik
200%
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Canon L100 NON Laser A4 600dpi+Free LS-12PC Laser 33.6Kbit/s faxmachine
Canon L100 NON Laser A4 600dpi+Free LS-12PC Laser 33.6Kbit/s faxmachine
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
0574B019+LS-12PC
 — 
Canon L1000 LASERFAX 3MB 33.6Kbit/s faxmachine
Canon L1000 LASERFAX 3MB 33.6Kbit/s faxmachine
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
0688A032
 —