Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Canon iR Desktop IR1022iF 256MB 22ppm A4

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Canon
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
iR
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Desktop IR1022iF 256MB 22ppm A4
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
0484B001
Categorie
Een multifunctional is een combinatie van een scanner en een printer. Effectief dus een soort kopieerapparaat, maar dan één waarbij de scan en print functies ook apart beschikbaar zijn. Op deze wijze kunt u kostbare ruimte besparen op uw kantoor en bovendien sneller en efficiënter werken dankzij de handige functies van deze alleskunners.
multifunctionals
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Canon: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 07 okt 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 25782
Deze statistiek is gebaseerd op de 69236 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 07-10-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 67485 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 07 mrt 2017 09:06:17
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Canon iR Desktop IR1022iF 256MB 22ppm A4 :
De korte redactionele beschrijving van Canon iR Desktop IR1022iF 256MB 22ppm A4

IR1022iF 256MB 22ppm A4 USB2.0
Meer>>>

Canon iR Desktop IR1022iF 256MB 22ppm A4

De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Canon iR Desktop IR1022iF 256MB 22ppm A4.
De intelligente iR1022iF is een compacte zwart/wit multifunctional die afdelingen en kantoren laat printen en kopieren met 22 pagina's per minuut. Daarnaast biedt de iR1022iF faxfunctionaliteit en standaard 'scan to file' en 'scan to e-mail' in zwart/wit en kleur.

Kenmerken
- Printen en kopiëren met 22 pagina's per minuut
- Standaard ingebouwde fax
- Dubbelzijdig printen en kopiëren
- Scannen en verzenden naar e-mail in zwart/wit en kleur
- Automatische documenteninvoer
- Afdrukresolutie van 1.200 dpi
- Standaard netwerkfunctionaliteit en PCL controller
- Standaard papiercapaciteit van 600 vel
- Optionele tweede 500 vel papiercassette en onderzetkast
- Inzetbaar tot 1.000 tot 5.000 afdrukken per maand

Compleet in communicatie
Dankzij nieuwe intelligente functies blinkt de iR1022iF uit als krachtige multifunctional. Omvangrijke rapporten kopiëren via de standaard documentinvoer, zwart-wit printen van dubbelzijdige documenten, faxen versturen of gegevens scannen en verzenden in kleur, het kan allemaal rechtstreeks vanaf de werkplek.

Slimme documenteninvoer
Alle documenten kunnen met groot gemak snel en efficient gekopieerd worden met de ingebouwde automatische documentinvoer. Het sorteren van de output gaat elektronisch, geruisloos en eenvoudig. Verder kunnen documenten via de documenteninvoer in kleur gescand en direct verzonden worden naar geselecteerde faxnummers of e-mailadressen.

Probleemloze netwerkintegratie
De iR1022iF is dankzij de standaard ethernet-aansluiting eenvoudig aan het netwerk te koppelen, zodat meerdere gebruikers de beschikking krijgen over de veelzijdige functies van de iR1022iF. Afdrukken via het netwerk is mogelijk via Canons eigen ultrasnelle printertaal UFR II Lite of de ingebouwde PCL-controller.

Ruimtebesparend en uitbreidbaar
De iR1022iF, ontworpen om de productiviteit van bedrijven en kantoorwerkgroepen te verbeteren, is compact uitgevoerd met een standaard papiercapaciteit van 600 vel, maar kan uitgebreid worden met een cassette van 500 vel voor in totaal 1.100 vel A4-papier. En door de optionele onderzetkast ontstaat een professionele werkhoogte zonder dat de iR1022iF op een bureau geplaatst hoeft te worden.

Zorgvuldig omgaan met het milieu
De on-demand fixing-technologie zorgt ervoor dat deze multifunctional automatisch een energiebesparende slaapstand activeert wanneer het apparaat niet gebruikt wordt. Binnen vijf seconden is de iR1022iF klaar voor gebruik, zodat energiebesparing geen invloed heeft op de productiviteit. Milieuvriendelijke productiemethodes zorgen ervoor dat de machine voldoet aan de Europese RoHS-* en WEEE**-richtlijnen. Bovendien voldoet het apparaat aan de eisen van het Energy Star Program.
Korte samenvatting Canon iR Desktop IR1022iF 256MB 22ppm A4:
Deze korte samenvatting van de Canon iR Desktop IR1022iF 256MB 22ppm A4-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Canon iR Desktop IR1022iF 256MB 22ppm A4, Laser, Mono scanning, Mono faxing, Printen, 192 MHz, 22 ppm
Lange samenvatting Canon iR Desktop IR1022iF 256MB 22ppm A4 :

Canon Desktop IR1022iF 256MB 22ppm A4, iR. Printtechnologie: Laser, Scannen: Mono scanning, Faxen: Mono faxing. Printsnelheid (zwart, standaardkwaliteit, A4/US Letter): 22 ppm, Maximale resolutie: 1200 x 1200 DPI, Tijdsduur tot de eerste pagina (zwart, normaal): 8 s. Standaard uitvoercapaciteit: 500 vel, Maximale uitvoercapaciteit: 1100 vel. Maximale ISO A-series papierformaat: A4, ISO A-series afmetingen (A0...A9): A4,A5, Maximale printafmetingen: A4 (210 x 297 mm). Ondersteunde network protocollen (IPv4): TCP/IP

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Canon iR Desktop IR1022iF 256MB 22ppm A4, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Thanks for ordering a data-sheet fix by Icecat.

Your data-sheet will be described/fixed in couple of days.

Prestatie
Printtechnologie *
Geeft aan welke methode dit product gebruikt om te printen.
Laser
Printen *
Producing a paper copy of information stored on a computer.
Yes
Kopiëren *
Description of copying function (colour or monochrome).
Yes
Scannen *
To convert a document or picture into digital form for storage or processing on a computer, by scanning it using a scanner.
Mono scanning
Faxen *
To send an exact copy of a document made by electronic scanning and transmitted as data by telecommunications links.
Mono faxing
Digital Sender *
Device similar to a scanner which converts paper documents into digital information for emailing, archiving, document management and more.
Yes
Duplex functies *
The product has the ability to print, scan etc. on both sides of a sheet of paper.
Printen
Frequentie van processor
De kloksnelheid van de processor. De kloksnelheid heeft tegenwoordig weinig meer met de werkelijke snelheid van de processor te maken, doordat verschillende processorfamilies en merken een verschillende hoeveelheid data per clock cycle verwerken. Vaak wordt de kloksnelheid in GHz (1 GHz = 1000 Mhz) uitgedrukt.
192 MHz
Printsnelheid
Printsnelheid (zwart, standaardkwaliteit, A4/US Letter) *
De printsnelheid in zwart-witte A4-pagina's per minuut (ppm), normale kwaliteit. De werkelijke snelheid is mede afhankelijk van de systeemconfiguratie, de gebruikte software en het document.
22 ppm
Maximale resolutie *
De maximale resolutie in beeldpunten (dots) per inch (DPI).
1200 x 1200 DPI
Tijdsduur tot de eerste pagina (zwart, normaal)
8 s
Opwarmtijd
Time needed before printing after power switched on, expressed in minutes.
4,5 s
Scannen
Grijsniveaus
256
Uitvoercapaciteit
Standaard uitvoercapaciteit *
The normal capacity for outputs for this product.
500 vel
Maximale uitvoercapaciteit
Maximum number of sheets this product can hold in all available standard and optional output trays
1100 vel
Papier
Maximale ISO A-series papierformaat *
A4
Papier
ISO A-series afmetingen (A0...A9) *
Different sizes of paper from A0 (big) to A9 (small). A4 is the most common size used for printing documents.
A4, A5
Maximale printafmetingen
The maximum size that an image can be printed with a good resolution.
A4 (210 x 297 mm)
Netwerk
Ondersteunde network protocollen (IPv4)
TCP/IP
Opslagmedia
Intern geheugen *
De hoeveelheid werkgeheugen (RAM) die geïnstalleerd is in het systeem. Werkgeheugen is veel sneller dan gewoon permanent geheugen, zoals bijvoorbeeld een harde schijf en wordt door het apparaat gebruikt voor het tijdelijk opslaan van gegevens.
256 MB
Energie
Gemiddeld stroomverbruik ( bedrijfsresultaat ) *
1000 W
Minimale systeemeisen
Mac-compatibiliteit
Geschikt voor gebruik met een Macintosh computer.
Yes
Certificaten
Energy Star-certificaat *
This indicates that the product is compliant with Energy Star, which is an international standard for energy-efficient consumer products.
Yes
Gewicht en omvang
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
24,1 kg
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
520 x 457 x 453 mm
Netwerkgereed
Geeft aan of het product gereed is om aan te sluiten op een netwerk zodra uitgepakt.
Yes
Kleurenfuncties all-in-one
Nee
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 98/Me/2000/XP/2003 Server;
Mac OS 10.2.8-10.4.3
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
220 - 240 V; 50/60 Hz
All-in-one-functies
Lijst met ondersteunde all-in-one-hoofdfuncties.
Faxen, Scannen
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
Ethernet 100Base-TX/10Base-T; USB2.0
Land Distributor
Danmark 1 distributor(s)
X