X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Canon
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
iR
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
iR1018
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
0461B002 show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie :
Een multifunctional is een combinatie van een scanner en een printer. Effectief dus een soort kopieerapparaat, maar dan één waarbij de scan en print functies ook apart beschikbaar zijn. Op deze wijze kunt u kostbare ruimte besparen op uw kantoor en bovendien sneller en efficiënter werken dankzij de handige functies van deze alleskunners.
multifunctionals
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Canon: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 07 okt 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 07 mrt 2017 09:06:17
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 29395
Deze statistiek is gebaseerd op de 67999 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 07-10-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66256 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Canon iR iR1018:
De korte redactionele beschrijving van Canon iR iR1018
IR1018 - 18ppm, 1200 x 1200 dpi, 18 cpm, USB2.0

Marketingtekst Canon iR iR1018

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Canon iR iR1018.
De iR1018 helpt u bij uw alledaagse kantoorwerkzaamheden. Het apparaat past prima op uw bureau, verwerkt 18 pagina's per minuut en maakt dubbelzijdige documenten voor een professioneel uitziende afwerking.

Kenmerken
- 18 pagina's per minuut afdrukken/kopiëren
- Dubbelzijdige documenten
- Uitmuntende afdrukresolutie van 1200 dpi
- Compact, desktopbediening - ideaal voor kleine bedrijven
- Eenvoudige netwerkinstallatie
- Automatisch energiebesparend wanneer niet in gebruik
- Milieuvriendelijk

Geweldige communicatie voor thuiskantoren en kleine bedrijven
Met de iR1018 maakt u altijd professionele afdrukken. U kunt zwart-witte, zakelijke documenten van A4-formaat op uw bureau kopiëren en afdrukken. Het apparaat heeft een snelheid van maar liefst 18 pagina's per minuut en een indrukwekkende 1200 dpi in de snellere modus. En met de standaardinstelling op dubbelzijdig afdrukken maakt u een goede indruk en bespaart u ook nog eens papier.

Probleemloze netwerkintegratie
U bent niet de enige die kan profiteren van de productiviteitsverhogende voordelen van de iR1018. De iR1018 kan eenvoudig worden verbonden met uw netwerk, zodat ook uw collega's met het apparaat hun voordeel kunnen doen. Afdrukken via het netwerk is mogelijk via Canons eigen ultrasnelle printertaal UFR II Lite. Ook is er voorzien in een PCL-afdrukoptie.

Ruimtebesparend en schaalbaar
De iR1018, speciaal ontworpen om de productiviteit van kleine bedrijven en kantoorwerkgroepen te helpen verbeteren, is een compact apparaat met vele mogelijkheden. Dankzij het feit dat het apparaat is geconfigureerd met een grote hoeveelheid vellen (600) kunt u de capaciteit verhogen tot een aanzienlijke 1100 vellen van A4-formaat, indien vereist.

Zorgvuldig omgaan met het milieu
Een innovatieve on-demand fixing-technologie zorgt ervoor dat de multifunctional automatisch wordt ingesteld op de energiebesparende slaapstand wanneer de multifunctional niet wordt gebruikt. Zodra u het apparaat weer nodig hebt, is het binnen vijf seconden klaar voor gebruik; een geweldige manier om uw energieverbruik te verlagen zonder dat dit invloed heeft op de productiviteit.

Milieuvriendelijke productiemethodes zorgen ervoor dat het apparaat voldoet aan de Europese RoHS-richtlijnen en WEEE*-richtlijnen, maar voorkomen ook dat lood en gevaarlijke stoffen in het fabricageproces aanwezig zijn. Bovendien voldoet het apparaat aan de eisen van het Energy Star Program.
Korte samenvatting Canon iR iR1018:
Deze korte samenvatting van de Canon iR iR1018-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Canon iR iR1018, Laser, Mono copying, Mono scanning, Mono faxing, Printen, 192 MHz
Lange samenvatting Canon iR iR1018:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Canon iR iR1018, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Canon iR1018, iR. Printtechnologie: Laser, Kopiëren: Mono copying, Scannen: Mono scanning. Printsnelheid (zwart, standaardkwaliteit, A4/US Letter): 18 ppm, Maximale resolutie: 1200 x 1200 DPI, Tijdsduur tot de eerste pagina (zwart, normaal): 8 s. Maximale kopieerresolutie: 600 x 600 DPI. Standaard uitvoercapaciteit: 500 vel, Maximale uitvoercapaciteit: 1100 vel. Maximale ISO A-series papierformaat: A4, Typen printmedia: Enveloppen, ISO A-series afmetingen (A0...A9): A4,A5
Energy Star is een internationale overheidsstandaard voor energiezuinige consumentenproducten. Apparaten die het Energy Star logo voeren gebruiken zo'n 20% tot 30% minder energie dan gemiddeld.
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Prestatie
Printtechnologie*
Geeft aan welke methode dit product gebruikt om te printen.
Laser
Printen*
Producing a paper copy of information stored on a computer.
Yes
Kopiëren*
Description of copying function (colour or monochrome).
Mono copying
Scannen*
To convert a document or picture into digital form for storage or processing on a computer, by scanning it using a scanner.
Mono scanning
Faxen*
To send an exact copy of a document made by electronic scanning and transmitted as data by telecommunications links.
Mono faxing
Digital Sender*
Device similar to a scanner which converts paper documents into digital information for emailing, archiving, document management and more.
Yes
Duplex functies*
The product has the ability to print, scan etc. on both sides of a sheet of paper.
Printen
Frequentie van processor
De kloksnelheid van de processor. De kloksnelheid heeft tegenwoordig weinig meer met de werkelijke snelheid van de processor te maken, doordat verschillende processorfamilies en merken een verschillende hoeveelheid data per clock cycle verwerken. Vaak wordt de kloksnelheid in GHz (1 GHz = 1000 Mhz) uitgedrukt.
192 MHz
Printsnelheid
Printsnelheid (zwart, standaardkwaliteit, A4/US Letter)*
De printsnelheid in zwart-witte A4-pagina's per minuut (ppm), normale kwaliteit. De werkelijke snelheid is mede afhankelijk van de systeemconfiguratie, de gebruikte software en het document.
18 ppm
Maximale resolutie*
De maximale resolutie in beeldpunten (dots) per inch (DPI).
1200 x 1200 DPI
Tijdsduur tot de eerste pagina (zwart, normaal)
8 s
Opwarmtijd
Time needed before printing after power switched on, expressed in minutes.
4,5 s
Kopiëren
Maximale kopieerresolutie*
The greatest amount of detail that can be produced by a copy of a document.
600 x 600 DPI
Scannen
Grijsniveaus
256
Uitvoercapaciteit
Standaard uitvoercapaciteit*
The normal capacity for outputs for this product.
500 vel
Maximale uitvoercapaciteit
Maximum number of sheets this product can hold in all available standard and optional output trays
1100 vel
Papier
Maximale ISO A-series papierformaat*
A4
Typen printmedia*
The types of media which are used in the printer/photocopier trays e.g. glossy paper, photo paper, envelopes.
Enveloppen
ISO A-series afmetingen (A0...A9)*
Different sizes of paper from A0 (big) to A9 (small). A4 is the most common size used for printing documents.
A4, A5
Mediagewicht lade 1
64 - 90 gsm
Papier
Maximale printafmetingen
The maximum size that an image can be printed with a good resolution.
A4 (210 x 297 mm)
Multifunctionele lade papiergewicht
56 - 128 g/m²
Netwerk
Wi-Fi *
Popular technology that allows an electronic device to exchange data or connect to the internet wirelessly using radio waves.
Yes
Ethernet LAN *
Een Ethernet-LAN (Local Area Network)-interface is aanwezig, voor een vast netwerkverbinding via een kabel.
Yes
Ondersteunde network protocollen (IPv4)
TCP/IP (LPD/RAW/ Port 9100)
Poorten & interfaces
Standaard interfaces *
Most common industry-standard communication protocols ranging from RS-232, RS-422, RS-423, RS-485, and LVDS to USB.
USB 2.0
Aantal USB 2.0-poorten
USB 2.0 poorten hebben een data-overdrachtssnelheid van 480 Mbps, u kunt er allerlei randapparatuur op aansluiten en ze werken ook met USB 1.1 apparaten.
1
Opslagmedia
Intern geheugen *
De hoeveelheid werkgeheugen (RAM) die geïnstalleerd is in het systeem. Werkgeheugen is veel sneller dan gewoon permanent geheugen, zoals bijvoorbeeld een harde schijf en wordt door het apparaat gebruikt voor het tijdelijk opslaan van gegevens.
128 MB
Energie
Gemiddeld stroomverbruik ( bedrijfsresultaat ) *
1000 W
Minimale systeemeisen
Mac-compatibiliteit
Geschikt voor gebruik met een Macintosh computer.
Yes
Certificaten
Energy Star-certificaat *
This indicates that the product is compliant with Energy Star, which is an international standard for energy-efficient consumer products.
Yes
Gewicht en omvang
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
22 kg
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
520 x 457 x 378 mm
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
220 - 240 V; 50/60 Hz
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 98/Me/2000/XP/2003 Server;
Mac OS 10.2.8-10.4.3
Kleurenfuncties all-in-one
Nee
All-in-one-functies
Lijst met ondersteunde all-in-one-hoofdfuncties.
Kopiëren, Faxen, Scannen