X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Canon
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
10x42L IS WP
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
0155B003
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0013803048186
Categorie :
Optical instrument with a lens for each eye, used for viewing distant objects.
verrekijkers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Canon: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 26 sep 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:34:58
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 36440
Deze statistiek is gebaseerd op de 68241 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 26-09-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66491 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Canon 10x42L IS WP Porro II Zwart verrekijker:
De korte redactionele beschrijving van Canon 10x42L IS WP Porro II Zwart verrekijker
10x42L IS WP, Porro II Prism, 1030g

Marketingtekst Canon 10x42L IS WP Porro II Zwart verrekijker

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Canon 10x42L IS WP Porro II Zwart verrekijker.
Professionele lenskwaliteit … voor verrekijkers

De 10x42L IS WP beschermt Canons hoogwaardige L-serie lenzen met een robuuste, waterdichte behuizing en biedt een ongeëvenaard heldere, trillingsvrije prestaties voor in het veld.

Voordelen
- L-lens kwaliteit - het allerbeste in hoogwaardige optica.
- Optische Image Stabilizer.
- Duurzame, waterdichte constructie.
- 10x vergroting.
- Extra grote 4,2 mm uittredepupil.
- Anticondens-technologie.
- 16 mm oogafstand.
- Grote 65º beeldhoek.

Meer productinformatie

Professioneel vermogen
De 10x42L IS WP verrekijker is de eerste verrekijker van Canon met de gegraveerde rode ring van de L-serie. Een aanduiding die tot nu toe was voorbehouden aan Canons professionele objectieven voor fotografie en die verwijst naar het summum van optica in termen van design en productie.

Om optische prestaties op een nog hoger niveau te brengen, is de verrekijker aan beide zijden uitgevoerd met 2 glazen UD (Ultra-low Dispersion glass (UD) lenselementen om chromatische aberratie - de regenboogachtige vervorming die optreedt bij verrekijkers van mindere kwaliteit - te voorkomen. Het resultaat is een superhelder, contrastvol onderwerp dat met een vergroting van 10x is te volgen.

Trillingsvrij in beeld
Om trillingen te onderdrukken die worden veroorzaakt door uw handen of bewegende voertuigen of boten, is de 10x42L IS WP verrekijker voorzien van Canons Vari-Angle Prism (VAP) Image Stabilizer (IS). Kleine gyroscopen detecteren de kleinste bewegingen en een microprocessor bestuurt een speciaal prisma om de brekingshoek van het invallende licht te corrigeren.

Weersbestendig
De 10x42L IS WP verrekijker werd speciaal ontworpen voor intensief gebruik in de natuur en is volledig waterdicht. Het ontwerp heeft een speciale grip voor gebruik in een vochtige omgeving en een robuust rubberen coating om moeiteloos al uw avonturen te weerstaan.

Anticondens
Om te voorkomen dat zich condens vormt op de binnenste lenselementen als gevolg van het binnendringen van vocht, zijn alle uitwendige delen van de verrekijker behandeld met een speciale metallic coating. In combinatie met speciale O-ringen en het gebruik van waterdichte lijmsoorten voorkomt dit dat watermoleculen door de behuizing kunnen dringen.

Hoogwaardige optica
Alle oppervlakken van de lenselementen zijn behandeld met Canons Super Spectra coatings. Deze garanderen contrastrijke beelden met een zeer nauwkeurige kleurbalans door ongewenste interne reflecties te elimineren die ‘echobeelden’ en contrastarme, verbleekte kleuren opleveren. Met een grote uittredepupil van 4,2 mm is een helder beeld mogelijk wanneer de intensiteit van het omgevingslicht gering is.

Comfortabel
Elk aspect van de 10x42L IS WP verrekijker is ontworpen voor optimaal kijkcomfort. Een grote hoek van 65° graden biedt voldoende horizon om te bekijken en een oogafstand van 16 mm minimaliseert het ‘tunneleffect’ die invloed kan hebben bij gebruikers die brildragend zijn. Een correctievergrendeling voorkomt het ongewenst aanpassen van de dioptrie en de verlengde oogschelpen zijn aan te passen voor een optimaal zicht.
Korte samenvatting Canon 10x42L IS WP Porro II Zwart verrekijker:
Deze korte samenvatting van de Canon 10x42L IS WP Porro II Zwart verrekijker-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Canon 10x42L IS WP, 137 mm, 85,4 mm, 175,8 mm, 1,11 kg, AA, -10 - 45 °C
Lange samenvatting Canon 10x42L IS WP Porro II Zwart verrekijker:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Canon 10x42L IS WP Porro II Zwart verrekijker, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Canon 10x42L IS WP. Breedte: 137 mm, Diepte: 85,4 mm, Hoogte: 175,8 mm. Type accu/batterij: AA
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
-10 - 45°C
Energie
Accu gestuurd
Yes
Type accu/batterij
Description of battery supplied with the product
AA
Technische details
Prisma type*
Porro II
Vergroting*
The degree to which something is or can be magnified (made to appear larger than it is).
10x
Objective diameter*
4,2 cm
Kleur van het product*
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart
Exit pupil*
4,2 mm
Ware gezichtsveld
6.5°
Blijkbare gezichtsveld
65°
Technische details
Dichtstbijzijnde focus afstand
2,5 m
Oogafstand *
1,6 cm
Beeldstabilisator
Een beeldstabilisator voorkomt dat het beeld vaag wordt als de camera beweegt.
Yes
Waterdicht *
The product is protected from water, staying dry if liquid is spilt on it or it gets wet in the rain.
Yes
Lensstructuur objectief (elementen/groepen)
4/3
Gezichtsveld (op 1000 m) *
114 m
Diopter compensation (±)
3
Gewicht en omvang
Breedte *
The measurement or extent of something from side to side.
137 mm
Diepte *
The distance from the front to the back of something.
85,4 mm
Hoogte *
Hoogte van het product
175,8 mm
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
1,11 kg
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Canon Binocular IS 15X50 Porro II verrekijker
Canon Binocular IS 15X50 Porro II verrekijker
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
4625A004
 — 
Canon Binocular IS 18X50 Porro II Zwart verrekijker
Canon Binocular IS 18X50 Porro II Zwart verrekijker
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
4624A004
 — 
Canon 10x30 IS Porro Zwart verrekijker
Canon 10x30 IS Porro Zwart verrekijker
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
2897A004
 —