X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Canon
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
RS-CL01 Ceiling Mount
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
0031B001
Categorie :
Bracket or support used to hang a flat panel from the ceiling.
platte-paneel plafond steunen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Canon: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 07 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 05 dec 2016 11:23:03
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 33698
Deze statistiek is gebaseerd op de 64862 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 07-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 63170 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Canon RS-CL01 Ceiling Mount:
De korte redactionele beschrijving van Canon RS-CL01 Ceiling Mount
RS-CL01 Ceiling Mount

Marketingtekst Canon RS-CL01 Ceiling Mount

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Canon RS-CL01 Ceiling Mount.
Ceiling mount compatible with the REALiS SX50 projector.
Korte samenvatting Canon RS-CL01 Ceiling Mount:
Deze korte samenvatting van de Canon RS-CL01 Ceiling Mount-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Canon RS-CL01 Ceiling Mount
Lange samenvatting Canon RS-CL01 Ceiling Mount:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Canon RS-CL01 Ceiling Mount, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Canon RS-CL01 Ceiling Mount
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Technische details
Kleur van het product*
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Wit