X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Canon
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
XEED SX50
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
0027B003
Categorie :
Met een beamer kunt u het beeld van een notebook, computer, DVD-speler, videorecorder of ander apparaat met een compatibele aansluiting op een scherm projecteren. Hiermee kunt u professionele duidelijke presentaties geven of uw eigen thuisbioscoop maken!
dataprojectoren
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Canon: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 02 nov 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:26:35
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 33331
Deze statistiek is gebaseerd op de 68156 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 02-11-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66407 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: 3 Year Extended Warranty
Lange productnaam Canon XEED SX50:
De korte redactionele beschrijving van Canon XEED SX50
XEED SX50

Marketingtekst Canon XEED SX50

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Canon XEED SX50.
De XEED SX50 creëert met z'n geavanceerde technologieën een doorbraak in resolutie, helderheid, contrast en afmetingen - resulterend in een uiterst innovatieve draagbare SXGA+ projector.

Kenmerken:
SXGA+ resolutie
Optisch systeem AISYS & 2500 lumen
LCOS-technologie
Hoge contrastverhouding van 1000:1
Groothoekobjectief
1,7x zoom
Verticale/horizontale trapeziumcorrectie
HDCP, DVD & HDTV; RGB out
's Werelds kleinste & lichtste LCOS-projector

SXGA+. Nu in compact formaat.

Geeft de kleine lettertjes scherp weer
De voortreffelijke SXGA+ resolutie van de XEED SX50 - doorgaans alleen aangetroffen in grotere, zwaardere, niet-draagbare projectors - beschikt over 3,1 maal meer pixels dan SVGA en 1,9 maal meer dan XGA. De SX50 geeft CAD-tekeningen, technische gegevens, ontwerpen en meervoudige vensters duidelijk weer.

Vult de tussenruimte op
Ruimtes tussen de pixels van conventionele LCD-projectors kunnen een beeld creëren dat met een fijnmazig raster bedekt lijkt te zijn. Aangezien er praktisch geen ruimte tussen de pixels van de LCOS (Liquid Crystal On Silicon/vloeibare kristallen op silicium) panelen van de XEED SX50 zit, zal het geprojecteerde beeld helder, gelijkmatig en natuurgetrouw worden weergegeven.

Ongelooflijk scherp contrast
Dankzij de revolutionaire AISYS (Aspectual Illumination System/aspectueel verlichtingssysteem) technologie van Canon behoren de beperkingen in contrast van traditionele LCOS projectors tot het verleden. De AISYS-technologie zorgt voor een ongelooflijke contrastverhouding van 1000:1 voor rijke, diepe kleurnuances, echt zwart in donkere gebieden en een ongelooflijke detaillering in lichte gebieden.

Heldere beelden
Met een helderheid van 2500 lumen is de Leo krachtig genoeg voor het weergeven van presentaties midden op de dag zonder dat de ruimte verduisterd hoeft te worden. De AISYS-technologie optimaliseert de lichtweg ter voorkoming van verlies van lamplicht terwijl de LCOS-panelen merkbaar meer licht naar het scherm reflecteren dan conventionele LCD-panelen.

Optische techniek
De XEED SX50 heeft een nieuw projectie-objectief met 1,7x zoom voor een sterke vergroting met weinig vertekening en groothoekprojectie. Twee asferische lenselementen elimineren aberraties voor een hoog contrast van hoek tot hoek.

Presentatiemodi
Voor de beste balans in beeldinstellingen voor elke presentatiestijl beschikt de XEED SX50 over vier selecteerbare modi: Standaard, Dynamisch (voor maximale helderheid), Cinema (voor bewegende beelden) en sRGB (voor consistentie met sRGB-systemen).

Pure Colour Processing-procédé
Het Pure Colour Processing-procédé van Canon scheidt beelden nauwkeurig in rood, groen en blauw en verwerkt deze kleuren vervolgens afzonderlijk op natuurgetrouwe wijze, met fantastisch heldere en ware kleuren als resultaat. Door de combinatie van een 6-assige kleurinstelling en Customisable Image Registration (aanpasbare beeldregistratie) kunt u bij de XEED SX50 de kleuren nauwkeurig met de hand regelen.

Gebruikersvriendelijk
Dankzij het ergonomische Human Centred Design is de XEED SX50 efficiënt en gebruikersvriendelijk. Het toestel kan met één hand omhoog of omlaag gekanteld worden, en er kunnen gemakkelijk, zowel horizontaal als verticaal, rapeziumcorrecties in stappen van +/- 20 graden uitgevoerd worden. Het toestel kan op nagenoeg elke laptop, videorecorder of DVD-speler worden aangesloten. HD wordt ondersteund via DVI- en Component Video-connectors. Er is een RGB-uitgang beschikbaar voor het aansluiten van een externe monitor.
Korte samenvatting Canon XEED SX50:
Deze korte samenvatting van de Canon XEED SX50-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Canon XEED SX50, 2500 ANSI lumens, LCD, SXGA (1280x1024), 1000:1, 550 regels, 85 procent
Lange samenvatting Canon XEED SX50:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Canon XEED SX50, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Canon XEED SX50. Projector helderheid: 2500 ANSI lumens, Projectietechnologie: LCD, Projector native resolution: SXGA (1280x1024). Vermogen lamp: 200 W, Soort lamp: UHP. Focus: Handmatig, Digitale zoom: 12x. Dot clock scanfrequentie: 170 MHz. Gewicht: 3,9 kg
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Projector
Projector helderheid*
Hoe hoger de lichtopbrengst, hoe beter de projector ook geschikt is voor gebruik bij daglicht.
2500 ANSI lumens
Projectietechnologie*
LCD
Projector native resolution*
SXGA (1280x1024)
Typische contrastverhouding*
De verhouding tussen de hoeveelheid licht van het helderste wit en het donkerste zwart van de display/projector.
1000:1
Horizontale resolutie
550 regels
Eenvormigheid
Door de constructie van een projector is het beeld aan de randen minder helder. Dit getal is de verhouding tussen de hoeveelheid licht aan de randen en in het midden van het scherm. Voor een mooi beeld moet een projector een eenvormigheid (uniformity) van minstens 85% hebben.
85 procent
Lampen
Vermogen lamp*
The power of the lamp, usually measured in watts (W).
200 W
Soort lamp
UHP
Lenssysteem
Focus
Handmatig
Digitale zoom
De digitale zoom-capaciteit: het aantal maal dat een beeld uitvergroot kan worden dankzij digitale technologie (dus nog zonder gebruik te maken van een zoomlens).
12x
Prestatie
Plug and play
Plug & Play is een standaard voor de communicatie tussen verschillende apparatuur waardoor aansluiten/installeren zeer makkelijk wordt.
Yes
Dot clock scanfrequentie
170 MHz
Multimedia
Aantal ingebouwde luidsprekers
1
Gewicht en omvang
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
3,9 kg
Overige specificaties
Beeldverhouding
De verhouding tussen het de breedte en de hoogte van het beeldscherm, bijvoorbeeld 4:3 voor gewone monitoren en tv's, 16:9 is de verhouding die bioscoopschermen en tegenwoordig ook breedbeeld-tv's hebben.
4:3
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
284 x 96 x 286 mm
Resolutie
De resolutie is het aantal beeldpunten (pixels), gegeven als het aantal punten 'horizontaal x verticaal'.
1400 x 1050 Pixels
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Canon LV7245 BEAMER
Canon LV7245 BEAMER
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
LV7245
 —