X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Canon
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
PIXMA
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
iP6210D
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
0012B006
Categorie :
Inkjetprinters zijn de meest geschikte printers voor particulieren en voor op kleinere kantoren waar niet heel veel geprint hoeft te worden. Ze zijn betaalbaar en leveren printjes van zeer goede kwaliteit.
inkjetprinters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Canon: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 05 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:41:09
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 50162
Deze statistiek is gebaseerd op de 66975 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 05-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 65235 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Canon PIXMA iP6210D Kleur 4800 x 1200DPI A4 inkjetprinter:
De korte redactionele beschrijving van Canon PIXMA iP6210D Kleur 4800 x 1200DPI A4 inkjetprinter
PIXMA iP6210D

Marketingtekst Canon PIXMA iP6210D Kleur 4800 x 1200DPI A4 inkjetprinter

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Canon PIXMA iP6210D Kleur 4800 x 1200DPI A4 inkjetprinter.
Gebruik uw eigen digitale mini fotolab om zonder PC rechtstreeks vanaf uw digitale camera of geheugenkaart professionele resultaten te printen. U kunt via de optionele Bluetooth® Unit zelfs foto's printen vanaf mobiele telefoons met camera.

Kenmerken

Direct printen van foto's: PictBridge, geheugenkaarten & (optioneel) mobiele telefoons met camera
Fotokwaliteit: max. 4.800 x 1.200 dpi, 6-inktsysteem
ChromaLife100 systeem voor foto's die lang mooi blijven
Printsnelheid met fotolabkwaliteit: 10x15 cm fotoprint zonder witrand in ca. 1 minuut

Stijlvol, hoge kwaliteit digitaal mini fotolab

Direct foto's printen - zonder PC
Print uw foto's rechtstreeks vanaf PictBridge compatibele digitale camera's of camcorders en vanaf populaire geheugenkaarten - er is geen PC nodig. De PIXMA iP6210D maakt het via de optionele Bluetooth® Unit ook mogelijk rechtstreeks foto's te printen vanaf mobiele telefoons met camera.

Printen met fotolabkwaliteit
Canons FINE cartridges met 2 pl inktdruppels en een 6-inktsysteem zorgen voor een printresolutie van 4.800 x 1.200 dpi. Voor fotoprints met haarscherpe detailweergave en levensechte kleuren.

Duurzame prints
Canons ChromaLife100 systeem - bestaande uit printkop, nieuw samengestelde inkten en origineel Canon fotopapier - staat garant voor kleurvaste foto's, zodat uw herinneringen nog langer bewaard blijven.

Snel printen van foto's zonder witrand
Print een 10 x 15 cm foto zonder witrand met fotolabkwaliteit in ca. 1 minuut in de Standaard mode. En maak snel fotoprints op verschillende formaten - van credit card formaat tot en met A4.

LCD-scherm
Gebruik het LCD-display om snel en gemakkelijk foto's te selecteren en te printen zonder dat een PC nodig is.

Gebruiksvriendelijke software
Optimaliseer het printen van foto's, bewerk afbeeldingen, stroomlijn het printen van webpagina's en maak professionele fotoalbums met de gebruiksvriendelijke software.

Compact en stijlvol
De PIXMA iP6210D is compact, stijlvol en neemt minder ruimte in dankzij een intelligent ontwerp dat gebruik maakt van geavanceerde FINE cartridges.
Korte samenvatting Canon PIXMA iP6210D Kleur 4800 x 1200DPI A4 inkjetprinter:
Deze korte samenvatting van de Canon PIXMA iP6210D Kleur 4800 x 1200DPI A4 inkjetprinter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Canon PIXMA iP6210D, 4800 x 1200 DPI, A4, Enveloppen, A4, A5, B5, Legal, Letter
Lange samenvatting Canon PIXMA iP6210D Kleur 4800 x 1200DPI A4 inkjetprinter:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Canon PIXMA iP6210D Kleur 4800 x 1200DPI A4 inkjetprinter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Canon iP6210D, PIXMA. Maximale resolutie: 4800 x 1200 DPI. Maximale ISO A-series papierformaat: A4, Typen printmedia: Enveloppen, ISO A-series afmetingen (A0...A9): A4, A5. Compatibele besturingssystemen: Windows XP, Windows 2000, Windows, Windows 98, Mac OS
Canon PIXMA iP6210D Kleur 4800 x 1200DPI A4 inkjetprinter inkjetprinters (0012B006)
Bluetooth is een open standaard voor draadloze verbindingen tussen apparaten op korte afstand. Dankzij Bluetooth kunnen bijvoorbeeld adresgegevens tussen mobiele telefoons worden uitgewisseld, kan snel vanaf een handheld computer worden geprint, of kan een mobiele telefoon worden uitgerust met een draadloze headset.
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Printtechnologie
Kleur*
Yes
Maximale resolutie*
De maximale resolutie in beeldpunten (dots) per inch (DPI).
4800 x 1200 DPI
Printsnelheid
Printsnelheid (zwart, standaardkwaliteit, A4/US Letter)*
De printsnelheid in zwart-witte A4-pagina's per minuut (ppm), normale kwaliteit. De werkelijke snelheid is mede afhankelijk van de systeemconfiguratie, de gebruikte software en het document.
3,4 ppm
Papier
Maximale ISO A-series papierformaat*
A4
Typen printmedia*
The types of media which are used in the printer/photocopier trays e.g. glossy paper, photo paper, envelopes.
Enveloppen
ISO A-series afmetingen (A0...A9)*
Different sizes of paper from A0 (big) to A9 (small). A4 is the most common size used for printing documents.
A4, A5
ISO B-series afmetingen (B0...B9)
B5
Non-ISO print papierafmetingen
Legal, Letter
Poorten & interfaces
Bluetooth
Bluetooth is een draadloze communicatietechniek die weinig energie gebruikt en permanent actief is.
Yes
Direct printen
Met deze functie kunt u foto’s en overige documenten rechtstreeks van uw compatible apparatuur naar een printer sturen, zonder tussenkomst van een pc.
Yes
PictBridge
PictBridge is een industriestandaard uit 2003 van de Camera & Imaging Products Association (CIPA) voor het direct afdrukken van afbeeldingen.\nPictBridge maakt het mogelijk foto's van een digitale camera rechtstreeks door een printer te laten afdrukken via standaardverbindingen als USB (met een USB-kabel) of Bluetooth (draadloos).
Yes
Geluidsproductie
Geluidsproductie (in werking)
43 dB
Gewicht en omvang
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
3,7 kg
Eisen aan de omgeving
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 90 procent
Aanbevolen temperatuur bij gebruik
5 - 35°C
Mediaformaten
Standaard mediaformaten
10 x 15cm, 13 x 18cm, 54 x 86mm
Minimale systeemeisen
Mac-compatibiliteit
Geschikt voor gebruik met een Macintosh computer.
Yes
Minimaal benodigde schijfruimte
The minimum hard disk space required to store or run a computer program or operating system.
370 MB
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows XP, Windows 2000, Windows, Windows 98, Mac OS
Technische details
Meegeleverde software
Software distributed with another product such as a piece of computer hardware or other electronic device, or a group of software packages which are sold together. A software suite is an example of bundled software, as is software which is pre-installed on a new computer.
Windows: Easy-WebPrint,
Easy-PhotoPrint,
PhotoRecord,
Easy-PrintToolBox.
Mac: Easy-PhotoPrint
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
438 x 260 x 172 mm
Duplex printen
Geeft aan of automatisch tweezijdig printen mogelijk is.
Yes
Interface
Interface-poorten om apparatuur te koppelen. USB (Universal Serial Bus) is een populaire (kabel) interface voor randapparatuur. USB 2.0 heeft een snelheid tot 480 Mbit/s (USB 1: 12 Mbit/s). De interface FireWire staat ook bekend als de IEEE 1394 standaard. Enhanced IDE (EIDE)wordt soms Fast ATA, Fast IDE of ATA-2 genoemd.
USB 2.0, Bluetooth 1.2
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
AC 100 - 240V 50/60Hz
Printtechnologie
Geeft aan welke methode dit product gebruikt om te printen.
Inkjet
Ondersteunde mediatypen
The types of media which can be used with this product.
(PR-101), (PP-101), (PP-101D), (SG-101), (GP-401), (GP-501), (MP-101), (HR-101N), (CF-102), (TR-301), (PS-101), (SW-201)
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Canon PIXMA iP2000 Kleur 4800 x 1200DPI A4 inkjetprinter
Canon PIXMA iP2000 Kleur 4800 x 1200DPI A4 inkjetprinter
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
9318A017
 — 
Canon PIXMA iP1500 Kleur 4800 x 1200DPI A4 inkjetprinter
Canon PIXMA iP1500 Kleur 4800 x 1200DPI A4 inkjetprinter
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
9319A017
EUR 188,77
(excl. VAT)
EUR 217,08(incl. VAT)
Canon PIXMA iP4200 Kleur 9600 x 2400DPI A4 inkjetprinter
Canon PIXMA iP4200 Kleur 9600 x 2400DPI A4 inkjetprinter
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
9992A006
EUR 194,12
(excl. VAT)
EUR 232,94(incl. VAT)
Canon PIXMA iP5000 Kleur 9600 x 2400DPI inkjetprinter
Canon PIXMA iP5000 Kleur 9600 x 2400DPI inkjetprinter
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
9615A019
 — 
Canon PIXMA iP8500 Kleur 4800 x 2400DPI A4 inkjetprinter
Canon PIXMA iP8500 Kleur 4800 x 2400DPI A4 inkjetprinter
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
9325A017
 — 
Canon PIXMA iP90 Kleur 4800 x 1200DPI A4 inkjetprinter
Canon PIXMA iP90 Kleur 4800 x 1200DPI A4 inkjetprinter
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
9466A017
 — 
Canon PIXMA iP6000D Kleur 4800 x 1200DPI A4 inkjetprinter
Canon PIXMA iP6000D Kleur 4800 x 1200DPI A4 inkjetprinter
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
9315A005
 — 
Canon PIXMA iP2000 Kleur 4800 x 1200DPI A4 inkjetprinter
Canon PIXMA iP2000 Kleur 4800 x 1200DPI A4 inkjetprinter
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
9318A026
 — 
Canon PIXMA iP6000D Kleur 4800 x 1200DPI A4 inkjetprinter
Canon PIXMA iP6000D Kleur 4800 x 1200DPI A4 inkjetprinter
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
9315A020
 — 
Canon PIXMA iP2200 Bubble Jet Kleur 4800 x 1200DPI inkjetprinter
Canon PIXMA iP2200 Bubble Jet Kleur 4800 x 1200DPI inkjetprinter
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
9990A006
 — 
Canon PIXMA iP5000 Kleur 9600 x 2400DPI inkjetprinter
Canon PIXMA iP5000 Kleur 9600 x 2400DPI inkjetprinter
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
9615A017
 — 
Canon PIXMA iP4000 4800 dpi+free PAK101 Kleur 4800 x 1200DPI inkjetprinter
Canon PIXMA iP4000 4800 dpi+free PAK101 Kleur 4800 x 1200DPI inkjetprinter
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
9317A017+PAK101
 — 
Canon PIXMA iP1600 Bubble Jet Kleur 4800 x 1200DPI inkjetprinter
Canon PIXMA iP1600 Bubble Jet Kleur 4800 x 1200DPI inkjetprinter
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
9989A006
 — 
Canon PIXMA iP4200 Kleur 9600 x 2400DPI A4 inkjetprinter
Canon PIXMA iP4200 Kleur 9600 x 2400DPI A4 inkjetprinter
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
9992A011
 — 
Canon PIXMA iP3000 Halve pallet 12 stuks Kleur 4800 x 1200DPI A4 inkjetprinter
Canon PIXMA iP3000 Halve pallet 12 stuks Kleur 4800 x 1200DPI A4 inkjetprinter
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
IP3000-12-B
 — 
Canon PIXMA iP4200 Kleur 9600 x 2400DPI A4 inkjetprinter
Canon PIXMA iP4200 Kleur 9600 x 2400DPI A4 inkjetprinter
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
9992A007
 — 
Canon PIXMA iP2200 Bubble Jet Kleur 4800 x 1200DPI inkjetprinter
Canon PIXMA iP2200 Bubble Jet Kleur 4800 x 1200DPI inkjetprinter
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
9990A011
 — 
Canon PIXMA iP5000 + GRATIS GBC easy trimmer 5 Kleur 9600 x 2400DPI inkjetprinter
Canon PIXMA iP5000 + GRATIS GBC easy trimmer 5 Kleur 9600 x 2400DPI inkjetprinter
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
9615A017AA-B
 — 
Canon PIXMA iP3000 Hele pallet 24 stuks Kleur 4800 x 1200DPI A4 inkjetprinter
Canon PIXMA iP3000 Hele pallet 24 stuks Kleur 4800 x 1200DPI A4 inkjetprinter
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
IP3000-24-B
 — 
Canon PIXMA iP1600 Bubble Jet Kleur 4800 x 1200DPI inkjetprinter
Canon PIXMA iP1600 Bubble Jet Kleur 4800 x 1200DPI inkjetprinter
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
9989A011
 — 
Canon PIXMA iP4000 Hele pallet 24 stuks Kleur 4800 x 1200DPI inkjetprinter
Canon PIXMA iP4000 Hele pallet 24 stuks Kleur 4800 x 1200DPI inkjetprinter
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
IP4000-24-B
 — 
Canon PIXMA iP4000R + GRATIS rolsnijmachine GBC easy trimmer 5 Kleur 4800 x 1200DPI inkjetprinter
Canon PIXMA iP4000R + GRATIS rolsnijmachine GBC easy trimmer 5 Kleur 4800 x 1200DPI inkjetprinter
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
9719A017AA-B
 — 
Canon PIXMA iP8500 + GRATIS rolsnijmachine GBC easy trimmer 5 Kleur 4800 x 2400DPI inkjetprinter
Canon PIXMA iP8500 + GRATIS rolsnijmachine GBC easy trimmer 5 Kleur 4800 x 2400DPI inkjetprinter
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
9325A017AA-B
 — 
Canon PIXMA iP6000D + GRATIS rolsnijmachine GBC easy trimmer 5 Kleur 4800 x 1200DPI inkjetprinter
Canon PIXMA iP6000D + GRATIS rolsnijmachine GBC easy trimmer 5 Kleur 4800 x 1200DPI inkjetprinter
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
9315A020AA-B
 —