X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Canon
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
PIXMA
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
iP6220D
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
0011B006
Categorie :
Inkjetprinters zijn de meest geschikte printers voor particulieren en voor op kleinere kantoren waar niet heel veel geprint hoeft te worden. Ze zijn betaalbaar en leveren printjes van zeer goede kwaliteit.
inkjetprinters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Canon: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 03 nov 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:41:05
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 55613
Deze statistiek is gebaseerd op de 68106 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 03-11-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66362 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Canon PIXMA iP6220D Kleur 4800 x 1200DPI A4 inkjetprinter:
De korte redactionele beschrijving van Canon PIXMA iP6220D Kleur 4800 x 1200DPI A4 inkjetprinter
PIXMA iP6220D

Marketingtekst Canon PIXMA iP6220D Kleur 4800 x 1200DPI A4 inkjetprinter

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Canon PIXMA iP6220D Kleur 4800 x 1200DPI A4 inkjetprinter.
Print foto's zonder witrand rechtstreeks vanaf een digitale camera, geheugenkaart of mobiele telefoon met camera - zonder dat een PC nodig is. Het 6,3 cm kleuren LCD-scherm stelt u in staat foto's gemakkelijk te bekijken, te bewerken en met fotolabkwaliteit te printen.

Direct foto's printen - zonder PC
Print uw foto's rechtstreeks vanaf PictBridge compatibele digitale camera's of camcorders en vanaf populaire geheugenkaarten - er is geen PC nodig. De PIXMA iP6220D maakt het via de IrDA interface of een optionele Bluetooth® Unit ook mogelijk rechtstreeks foto's te printen vanaf mobiele telefoons met camera, PC's en PDA's.

Printen met fotolabkwaliteit
Canons FINE cartridges met 2 pl inktdruppels en een 6-inktsysteem zorgen voor een printresolutie van 4.800 x 1.200 dpi. Met als eindresultaat fotoprints met haarscherpe detailweergave en levensechte kleuren.

Duurzame prints
Canons ChromaLife100 systeem - bestaande uit printkop, nieuw samengestelde inkten en origineel Canon fotopapier - staat garant voor kleurvaste foto's, zodat uw herinneringen nog langer bewaard blijven**.

Snel printen van foto's zonder witrand
Print een 10 x 15 cm foto zonder witrand met fotolabkwaliteit in ca. 1 minuut in de Standaard mode*. En maak snel fotoprints op verschillende formaten - van credit card formaat tot en met A4.

Groot LCD-scherm voor eenvoudige bediening
Een groot 6,3 cm kleuren LCD-scherm vereenvoudigt de bediening. Selecteer foto's en printformaten zonder dat een PC nodig is. Bewerk foto's rechtstreeks via het LCD-scherm - voor het corrigeren van rode ogen, het ophelderen van gezichten, het vloeiend maken van rafelige randen en om opgeslagen fotogegevens te printen.

Compact en stijlvol
De PIXMA iP6220D is compact, stijlvol en neemt minder ruimte in dankzij een intelligent ontwerp dat gebruik maakt van geavanceerde FINE cartridges.


Kenmerken:
Direct printen van foto's: PictBridge, geheugenkaarten, mobiele telefoons met camera
Fotokwaliteit: max. 4.800 x 1.200 dpi, 6-inktsysteem
ChromaLife100 systeem voor foto's die langer mooi blijven
Fotolabkwaliteit 10 x 15 cm foto zonder witrand in ca. 1 minuut
6,3 cm kleuren LCD-scherm
Korte samenvatting Canon PIXMA iP6220D Kleur 4800 x 1200DPI A4 inkjetprinter:
Deze korte samenvatting van de Canon PIXMA iP6220D Kleur 4800 x 1200DPI A4 inkjetprinter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Canon PIXMA iP6220D, 4800 x 1200 DPI, 12 ppm, 10 ppm, 54 s, 100 vel, A4
Lange samenvatting Canon PIXMA iP6220D Kleur 4800 x 1200DPI A4 inkjetprinter:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Canon PIXMA iP6220D Kleur 4800 x 1200DPI A4 inkjetprinter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Canon iP6220D, PIXMA. Maximale resolutie: 4800 x 1200 DPI. Printsnelheid (zwart, standaardkwaliteit, A4/US Letter): 12 ppm, Printsnelheid (kleur, standaard, A4/US Letter): 10 ppm, Tijdsduur tot de eerste pagina (kleur, normaal): 54 s. Standaard invoercapaciteit: 100 vel. Maximale ISO A-series papierformaat: A4, Typen printmedia: Voorraad kaarten, Enveloppen, Glanzend papier, Iron-on Overzettingen, Fotopapier, Normaal papier, Tr, ISO A-series afmetingen (A0...A9): A4,A5. Geluidsproductie (in werking): 43 dB
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Printtechnologie
Kleur*
Yes
Maximale resolutie*
De maximale resolutie in beeldpunten (dots) per inch (DPI).
4800 x 1200 DPI
Printsnelheid
Printsnelheid (zwart, standaardkwaliteit, A4/US Letter)*
De printsnelheid in zwart-witte A4-pagina's per minuut (ppm), normale kwaliteit. De werkelijke snelheid is mede afhankelijk van de systeemconfiguratie, de gebruikte software en het document.
12 ppm
Printsnelheid (kleur, standaard, A4/US Letter)
10 ppm
Tijdsduur tot de eerste pagina (kleur, normaal)
54 s
Invoercapaciteit
Standaard invoercapaciteit*
The number of sheets of paper that can be held by a device.
100 vel
Papier
Maximale ISO A-series papierformaat*
A4
Typen printmedia*
The types of media which are used in the printer/photocopier trays e.g. glossy paper, photo paper, envelopes.
Voorraad kaarten, Enveloppen, Glanzend papier, Iron-on Overzettingen, Fotopapier, Normaal papier, Transparanten
ISO A-series afmetingen (A0...A9)*
Different sizes of paper from A0 (big) to A9 (small). A4 is the most common size used for printing documents.
A4, A5
ISO B-series afmetingen (B0...B9)
B5
Non-ISO print papierafmetingen
Legal, Letter
Maximale printafmetingen
The maximum size that an image can be printed with a good resolution.
A4 (210 x 297 mm)
Poorten & interfaces
Direct printen
Met deze functie kunt u foto’s en overige documenten rechtstreeks van uw compatible apparatuur naar een printer sturen, zonder tussenkomst van een pc.
Yes
PictBridge
PictBridge is een industriestandaard uit 2003 van de Camera & Imaging Products Association (CIPA) voor het direct afdrukken van afbeeldingen.\nPictBridge maakt het mogelijk foto's van een digitale camera rechtstreeks door een printer te laten afdrukken via standaardverbindingen als USB (met een USB-kabel) of Bluetooth (draadloos).
Yes
Geluidsproductie
Geluidsproductie (in werking)
43 dB
Gewicht en omvang
Breedte *
The measurement or extent of something from side to side.
438 mm
Diepte *
The distance from the front to the back of something.
260 mm
Hoogte *
Hoogte van het product
172 mm
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
3,7 kg
Energie
Typisch stroomverbruik *
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
11 W
Stroomverbruik (in standby)
The amount of electricity that is consumed when the product is on standby.
1 W
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
5 - 35°C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 90 procent
Minimale systeemeisen
Mac-compatibiliteit
Geschikt voor gebruik met een Macintosh computer.
Yes
Minimale systeemeisen
CD-ROM
Minimaal benodigde schijfruimte
The minimum hard disk space required to store or run a computer program or operating system.
370 MB
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 98/Me/2000/XP
Mac OS X 10.2.1 +
Gewicht media
Aanbevolen mediagewicht
64 - 105
Technische details
Meegeleverde software
Software distributed with another product such as a piece of computer hardware or other electronic device, or a group of software packages which are sold together. A software suite is an example of bundled software, as is software which is pre-installed on a new computer.
Easy-WebPrint
Easy-PhotoPrint
PhotoRecord
Easy-PrintToolBox
Easy-PhotoPrint (Mac)
Interface
Interface-poorten om apparatuur te koppelen. USB (Universal Serial Bus) is een populaire (kabel) interface voor randapparatuur. USB 2.0 heeft een snelheid tot 480 Mbit/s (USB 1: 12 Mbit/s). De interface FireWire staat ook bekend als de IEEE 1394 standaard. Enhanced IDE (EIDE)wordt soms Fast ATA, Fast IDE of ATA-2 genoemd.
USB 2.0, IrDA 1.1
Printtechnologie
Geeft aan welke methode dit product gebruikt om te printen.
Inkjet
Infrarood datapoort
Met een infrarood datapoort is draadloze communicatie mogelijk tussen verschillende apparaten, bijvoorbeeld om uw telefoonboek bij te werken vanaf uw pc (alleen mogelijk als de pc ook over een infrarode datapoort beschikt).
Yes
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Canon PIXMA iP4200 Kleur 9600 x 2400DPI A4 inkjetprinter
Canon PIXMA iP4200 Kleur 9600 x 2400DPI A4 inkjetprinter
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
9992A006
EUR 189,66
(excl. VAT)
EUR 227,59(incl. VAT)
Canon PIXMA iP2200 Bubble Jet Kleur 4800 x 1200DPI inkjetprinter
Canon PIXMA iP2200 Bubble Jet Kleur 4800 x 1200DPI inkjetprinter
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
9990A006
 — 
Canon PIXMA iP2200 Bubble Jet Kleur 4800 x 1200DPI inkjetprinter
Canon PIXMA iP2200 Bubble Jet Kleur 4800 x 1200DPI inkjetprinter
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
9990A011
 — 
Canon PIXMA iP1600 Bubble Jet Kleur 4800 x 1200DPI inkjetprinter
Canon PIXMA iP1600 Bubble Jet Kleur 4800 x 1200DPI inkjetprinter
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
9989A006
 — 
Canon PIXMA iP4200 Kleur 9600 x 2400DPI A4 inkjetprinter
Canon PIXMA iP4200 Kleur 9600 x 2400DPI A4 inkjetprinter
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
9992A007
 — 
Canon PIXMA iP4200 Kleur 9600 x 2400DPI A4 inkjetprinter
Canon PIXMA iP4200 Kleur 9600 x 2400DPI A4 inkjetprinter
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
9992A011
 — 
Canon PIXMA iP1600 Bubble Jet Kleur 4800 x 1200DPI inkjetprinter
Canon PIXMA iP1600 Bubble Jet Kleur 4800 x 1200DPI inkjetprinter
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
9989A011
 —