X

Icecat the open catalog

Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
CA
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
ARCserve 2000 AE Serverless Backup
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
ARB6031700AEA
Categorie :
Het regelmatig maken van een back-up is van groot belang als u of uw bedrijf met belangrijke gegevens werkt. Stel u eens voor dat u al uw klantgegevens of uw werk van de afgelopen week zou verliezen door een crash van uw harde schijf. Met deze software wordt het maken van back-ups een makkelijk en snel proces.
backup software
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door CA: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 13 mei 2012 15:29:18
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 7316
Deze statistiek is gebaseerd op de 62293 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60342 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam CA ARCserve 2000 AE Serverless Backup:
De korte redactionele beschrijving van CA ARCserve 2000 AE Serverless Backup
Computer Associates ARCserve 2000 Advanced Edition Serverless Backup Option for PC.
Korte samenvatting CA ARCserve 2000 AE Serverless Backup:
Deze korte samenvatting van de CA ARCserve 2000 AE Serverless Backup-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
CA ARCserve 2000 AE Serverless Backup, Volledig, ENG, PC, Intel 486 or higher, Microsoft Windows 2000 / NT4.0
Lange samenvatting CA ARCserve 2000 AE Serverless Backup:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van CA ARCserve 2000 AE Serverless Backup, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
CA ARCserve 2000 AE Serverless Backup. Licentietype: Volledig. Minimaal benodigde schijfruimte: 64 MB, Minimale processor: Intel 486 or higher, Minimale RAM: 128 MB. Platform: PC. Compatibele besturingssystemen: Microsoft Windows 2000 / NT4.0. Taalversie: ENG
CA ARCserve 2000 AE Serverless Backup Login or signup for Full Icecat
to access all product specs
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
   Login or signup for Full Icecat to access all product specs
Here, we only show product specs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.