X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Brother
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Tape TZ-FX641
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
TZ-FX641 show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie :
Tapes which can be used to make labels.
labelprinter-tapes
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Brother: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 sep 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 15 mrt 2017 01:28:52
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 75826
Deze statistiek is gebaseerd op de 68081 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-09-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66337 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Brother Tape TZ-FX641 labelprinter-tape:
De korte redactionele beschrijving van Brother Tape TZ-FX641 labelprinter-tape
TZ-FX641 18mm - zwart op geel - flexibel (8m)

Marketingtekst Brother Tape TZ-FX641 labelprinter-tape

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Brother Tape TZ-FX641 labelprinter-tape.
Gebruik makend van de P-touch gelamineerde label technologie, is de Flexibele ID tape van speciaal materiaal gemaakt welke ontwikkeld is om labels om scherpe hoeken en ronde cilindrische oppervlakken gebruikt te kunnen worden. Labelen over hoeken, rond hydrolische en elektrische connectoren en buizen, kabels en draden markeren is mogelijk gebruikmakend van elke P-touch TZ tape machine. TZ Flexibele ID tape combineert uitstekende print kwaliteit met betrouwbare label performance, zelfs toepasbaar voor industriële toepassingen
Korte samenvatting Brother Tape TZ-FX641 labelprinter-tape:
Deze korte samenvatting van de Brother Tape TZ-FX641 labelprinter-tape-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Brother Tape TZ-FX641, 1,8 cm
Lange samenvatting Brother Tape TZ-FX641 labelprinter-tape:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Brother Tape TZ-FX641 labelprinter-tape, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Brother Tape TZ-FX641. Tape-maat: 1,8 cm
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Overige specificaties
Tape-maat
Het formaat van de tape in mm of de ondersteunde tapeformaten in geval van een apparaat.
1,8 cm