X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Braun
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
AromaSelect KF 147
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
BKF147ANT
Categorie :
Machine used to make coffee.
koffiezetapparaten
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Braun: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 25 aug 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 04 mrt 2016 09:19:49
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 8259
Deze statistiek is gebaseerd op de 62318 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 25-08-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60363 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Braun AromaSelect KF 147 Filterkoffiezetapparaat 10kopjes Blauw, Paars:
De korte redactionele beschrijving van Braun AromaSelect KF 147 Filterkoffiezetapparaat 10kopjes Blauw, Paars
Braun AromaSelect KF 147

Marketingtekst Braun AromaSelect KF 147 Filterkoffiezetapparaat 10kopjes Blauw, Paars

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Braun AromaSelect KF 147 Filterkoffiezetapparaat 10kopjes Blauw, Paars.
Key features:
Dishwasher-safe carafe
Fast brewing system
Flavor selector from mild to robust
Drip-stop
Easy-read water level indicator
Convenient cord storage
Pivoting filter with overflow protection
Easy cleaning
Small quantity switch
Korte samenvatting Braun AromaSelect KF 147 Filterkoffiezetapparaat 10kopjes Blauw, Paars:
Deze korte samenvatting van de Braun AromaSelect KF 147 Filterkoffiezetapparaat 10kopjes Blauw, Paars-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Braun AromaSelect KF 147, Drip coffee maker, Blauw, Paars, Koffie
Lange samenvatting Braun AromaSelect KF 147 Filterkoffiezetapparaat 10kopjes Blauw, Paars:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Braun AromaSelect KF 147 Filterkoffiezetapparaat 10kopjes Blauw, Paars, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Braun AromaSelect KF 147. Producttype: Drip coffee maker, Kleur van het product: Blauw, Paars. Capaciteit in kopjes: 10 kopjes. Soort: Koffie
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Design
Producttype*
The sub-category of the product.
Filterkoffiezetapparaat
Kleur van het product*
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Blauw, Paars
Prestatie
Capaciteit in kopjes*
The number of cups of liquid that the product can contain.
10 kopjes
Prestatie
Anti-druppelfunctie
Yes
Ergonomie
Snoeropslag
Yes
Overige specificaties
Soort
Characteristics of the device.
Koffie
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Bestron

(toon je logo)
We only include the brand logos of Open Icecat participants (sponsors) with whom we entered into a formal agreement to make their product content available for all their channel partners on their websites. Open Icecat is the most powerful network as it is used by 62318 channel partners already
Bestron DTS853 Coffee maker Filterkoffiezetapparaat
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
DTS853
 — 
Braun AromaSelect KF 147 Filterkoffiezetapparaat 10kopjes
Braun AromaSelect KF 147 Filterkoffiezetapparaat 10kopjes
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
KF147
 —