X

Icecat the open catalog

Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Blaupunkt
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
2e Car Kit for Lucca 3.3
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
7608010402001
Categorie :
Object which can be used to contain other objects e.g. a drinks holder in a cinema seat.
houders
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Blaupunkt: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 21 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 08 feb 2017 14:37:12
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 6375
Deze statistiek is gebaseerd op de 66438 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 21-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 64706 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Blaupunkt 2e Car Kit for Lucca 3.3 Zwart houder:
De korte redactionele beschrijving van Blaupunkt 2e Car Kit for Lucca 3.3 Zwart houder
Tweede wagenkit- Speciaal ontworpen voor draagbare navigatiesystemen van Blaupunkt, kan in velerlei soorten voertuigen worden gebruikt.
Korte samenvatting Blaupunkt 2e Car Kit for Lucca 3.3 Zwart houder:
Deze korte samenvatting van de Blaupunkt 2e Car Kit for Lucca 3.3 Zwart houder-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Blaupunkt 2e Car Kit for Lucca 3.3, Zwart, Bedraad
Lange samenvatting Blaupunkt 2e Car Kit for Lucca 3.3 Zwart houder:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Blaupunkt 2e Car Kit for Lucca 3.3 Zwart houder, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Blaupunkt 2e Car Kit for Lucca 3.3. Kleur van het product: Zwart. Connectiviteitstechnologie: Bedraad
Blaupunkt 2e Car Kit for Lucca 3.3 Login or signup for Full Icecat
to access all product specs
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
   Login or signup for Full Icecat to access all product specs
Here, we only show product specs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.