X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
TuneCast II Mobile FM Transmitter
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
KIT33100117873
Categorie :
Accessories used with MP3/MP4 players such as earphones.
MP3/MP4 speler accessoires
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 05 dec 2016 13:08:33
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 5709
Deze statistiek is gebaseerd op de 64669 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 62971 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Belkin TuneCast II Mobile FM Transmitter:
De korte redactionele beschrijving van Belkin TuneCast II Mobile FM Transmitter
TuneCast™ II mobiele FM-zender 9+1

Marketingtekst Belkin TuneCast II Mobile FM Transmitter

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin TuneCast II Mobile FM Transmitter.
Nu kunt u uw iPod, PDA, MP3-, cd- of cassettespeler, pc of laptop gebruiken om uw favoriete muziek te beluisteren via een FM-stereo-ontvanger. De TuneCast II mobiele FM-zender van Belkin verbindt draagbare muziekspelers snel en eenvoudig met uw autoradio of stereo-installatie in uw woning met behulp van FM-radiogolven. U sluit eenvoudigweg de TuneCast II aan op de hoofdtelefoonaansluiting van uw iPod, PDA, MP3-, cd- of cassettespeler, of op uw pc of laptop. Stel uw autoradio of ontvanger in op een heldere FM-frequentie en geniet van de muziek op uw iPod zonder lastige extra kabels.

De automatische in- en uitschakeling is een bijzonder praktische functionaliteit. U hoeft de TuneCast II niet handmatig uit te schakelen. Inschakeling gebeurt namelijk automatisch als er een audiosignaal opgevangen wordt. Als er gedurende een periode van 60 seconden geen signaal meer wordt opgevangen, gaat de TuneCast II automatisch weer uit. Zo gaat uw batterij langer mee en is het nog makkelijker om zorgeloos naar uw favoriete muziek te luisteren.

De TuneCast II heeft tevens vier programmeerbare geheugenslots, waardoor u de stations met het beste signaal kunt opslaan.

De TuneCast II wordt geleverd met een kabeltje van 35 cm. Bij gebruik van deze kabel in combinatie met de mobiele voedingskabel voor iPod (Belkin-artikelnummer F8V7067-APL) kunt u uw iPod van voeding voorzien zodat u uw batterijen kunt sparen voor momenten dat u geen alternatieve voedingsbron bij de hand hebt.
Korte samenvatting Belkin TuneCast II Mobile FM Transmitter:
Deze korte samenvatting van de Belkin TuneCast II Mobile FM Transmitter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin TuneCast II Mobile FM Transmitter, Zwart
Lange samenvatting Belkin TuneCast II Mobile FM Transmitter:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin TuneCast II Mobile FM Transmitter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin TuneCast II Mobile FM Transmitter. Kleur van het product: Zwart
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Technische details
Compatibiliteit*
Systemen waarmee het product samenwerkt.
iPod, PDA, MP3, CD player
Kleur
Kleur van het product
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart