X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
5 way SurgeMaster®
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
F9H410UK2M-SHP
Categorie :
Appliance designed to protect electrical devices from voltage spikes. A surge protector attempts to limit the voltage supplied to an electric device by either blocking or by shorting to ground any unwanted voltages above a safe threshold.
spanningsbeschermers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 26 jan 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 05 dec 2016 14:15:20
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 7031
Deze statistiek is gebaseerd op de 64747 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 26-01-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 63045 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Belkin 5 way SurgeMaster®:
De korte redactionele beschrijving van Belkin 5 way SurgeMaster®
Belkin SurgeMaster® met vier contactdozen en telefoonbeveiliging Home Serie UK

Marketingtekst Belkin 5 way SurgeMaster®

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin 5 way SurgeMaster®.
De Home Serie biedt overspanningbeveiliging voor uw eenvoudige elektronica en huishoudelijke apparaten. Voor dit model, met 4 contactdozen, telefoonbeveiliging en een snoer van 2 meter, geldt een maximale energiedissipatie van 1034 Joule en een maximale piekstroom van 19.500 Ampère.
Korte samenvatting Belkin 5 way SurgeMaster®:
Deze korte samenvatting van de Belkin 5 way SurgeMaster®-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin 5 way SurgeMaster®, Wit
Lange samenvatting Belkin 5 way SurgeMaster®:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin 5 way SurgeMaster®, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin 5 way SurgeMaster®. Piekstroom, common mode: 19,500 A. Lengte snoer: 2 m. Kleur van het product: Wit
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Energie
Aantal AC uitgangen*
The number of sockets in the device where AC electrical power can be connected.
4
Piekstroom, common mode
19,500 A
Poorten & interfaces
Lengte snoer*
How long the cable is.
2 m
Technische details
EMI/RFI ruisverzwakking
43 dB
Kleur
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Wit
Overige specificaties
Netwerklijn bescherming
Yes