X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
1 WAY CUBE TEL
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
F9H110VDFCW
Categorie :
Ieder netwerk maakt gebruik van zijn eigen soort kabels. Het meest gebruikte netwerk voor thuis- kantoorgebruik is Ethernet. Voor modern Ethernet heeft u minimaal categorie 5 kabels nodig. Ethernetkabels zijn verkrijgbaar in twee soorten: gewoon en cross-linked. Voor het direct aansluiten van twee computers op elkaar heeft u een cross-linked kabel nodig, voor het aansluiten van een computer op een switch of router heeft u een gewone kabel nodig. Voor de meeste nieuwere Ethernet-apparatuur maakt het niet langer uit of u gewone of cross-linked kabels gebruikt omdat deze apparaten automatisch het type detecteren en hun instellingen hierop aanpassen.
netwerkkabels
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 17 dec 2010 15:10:07
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 10996
Deze statistiek is gebaseerd op de 61744 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60104 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Lifetime.
Lange productnaam Belkin 1 WAY CUBE TEL:
De korte redactionele beschrijving van Belkin 1 WAY CUBE TEL
MasterCube™

Marketingtekst Belkin 1 WAY CUBE TEL

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin 1 WAY CUBE TEL.
De Home Serie is geschikt voor wandmontage en is ideaal voor bescherming van uw eenvoudige desktopcomputers, notebooks, randapparatuur, telefoon/fax/modem, keukenapparatuur, standaard huiselektronica en meer. Ideaal voor gebruik tijdens privé- of zakelijke reizen. Voor dit model, dat bestaat uit één contactdoos, geldt een maximale energiedissipatie van 1181 Joule, een maximale piekspanning van 25.000 Ampère en een levenslange Aangesloten Apparatuur Garantie tot € 55.000.

Voordelen :
• Levenslange Aangesloten Apparatuur Garantie tot € 55.000 voor uw gemoedsrust
• Een maximale energiedissipatie van 1181 joule zorgt voor maximale bescherming van al uw elektronische apparatuur
• 1 geaarde contactdoos met drie volledig beveiligde geleiders
• Telefoon/DSL-beveiliging (1 in, 1 uit)


Productkenmerken :
• Oplichtende LED’s geven aan dat uw apparatuur geaard en beveiligd is
• Tot 43dB EMI/RFI-ruisfiltering
• Maximale piekspanning is 25.000 A.
• Royaal bemeten 300V-metaaloxide-varistors (MOV’s) absorberen elk teveel aan elektrische energie in de fase-, nul- en aardleidingen en beschermen zo uw apparatuur
• Rechtstreeks aan te sluiten op een wandcontactdoos, waardoor kabelproblemen vermeden worden
• Secundaire telefoon/fax/modemzekeringen en metaaloxidevaristors bieden bescherming tegen zeer zware spanningsstoten en blikseminslag
Korte samenvatting Belkin 1 WAY CUBE TEL:
Deze korte samenvatting van de Belkin 1 WAY CUBE TEL-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin 1 WAY CUBE TEL, Phone line - RJ-11, Wit
Lange samenvatting Belkin 1 WAY CUBE TEL:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin 1 WAY CUBE TEL, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin 1 WAY CUBE TEL. Kleur van het product: Wit. Aansluiting(en): Phone line - RJ-11
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Kleur van het product*
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Wit
Overige specificaties
Aansluiting(en)
Phone line - RJ-11