X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
iPod Audio Kit
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
F8Z907EA
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0722868562659
Categorie :
Package of hardware and software that adds multimedia capabilities to a computer e.g. DVD player, sound card.
multimediakits
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 20 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 05 dec 2016 12:59:56
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 18834
Deze statistiek is gebaseerd op de 64585 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 20-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 62889 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Belkin iPod Audio Kit:
De korte redactionele beschrijving van Belkin iPod Audio Kit
iPod-audioset

Marketingtekst Belkin iPod Audio Kit

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin iPod Audio Kit.
De audioset voor iPod voor gebruik in woning of auto omvat een mobiele voedingskabel voor iPod, een mobiele cassetteadapter, een TuneDok voor iPod, een luidspreker- en hoofdtelefoonsplitter en een vergulde Y-audiokabel (2,1 meter). Met de mobiele voedingskabel kunt u uw iPod opladen via de aanstekeraansluiting in uw auto. Met de mobiele cassetteadapter van Belkin kunt u op eenvoudige wijze uw iPod, draagbare mp3-, cd- of cassettespeler, pc of laptop aansluiten op de geluidsinstallatie van uw auto, via de cassettespeler in uw dashboard. De luidspreker- en hoofdtelefoonsplitter verbindt twee stereo-hoofdtelefoons of luidsprekers met uw iPod of andere draagbare MP3-, DVD- of CD-speler. De vergulde 3,5mm-luidsprekerkabel verbindt uw iPod met een extern multimedialuidsprekersysteem, een stereosysteem, een stereoapparaat of een ander apparaat met standaard RCA-stereoconnectors.

MOBIELE VOEDINGSKABEL: De mobiele voedingskabel verbindt uw iPod-speler met de voedingsbron in uw auto en voorziet u van onbeperkte speelduur en standby-tijd.

MOBIELE CASSETTEADAPTER: Kan afhankelijk van de cassettespeler in de lengte of in de breedte in de speler gestoken worden Kabel van 10 cm maakt plaatsing van uw audiospeler zeer eenvoudig.

TUNEDOK VOOR Ipod: De TuneDok maakt het u makkelijker om uw iPod mee te nemen en in uw auto de muziek die erop staat te beluisteren. Deze houder voor uw iPod zorgt voor veiligheid en stabiliteit met een flexibele constructie en past precies in de bekerhou.

LUIDSPREKER- EN HOOFDTELEFOONSPLITTER: Stelt u in staat twee stereo-hoofdtelefoons of luidsprekers aan te sluiten op uw iPod of draagbare MP3-, DVD- of cd-speler.
Y-AUDIOKABEL, 2,1 meter Deze Y-audiokabel stelt u in staat uw iPod™ aan te sluiten op uw home-stereosysteem of draagbare luidsprekers.
Korte samenvatting Belkin iPod Audio Kit:
Deze korte samenvatting van de Belkin iPod Audio Kit-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin iPod Audio Kit
Lange samenvatting Belkin iPod Audio Kit:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin iPod Audio Kit, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin iPod Audio Kit
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geen informatie beschikbaar over Specs