X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
TuneTalk Stereo for iPod with video
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
F8Z082EABLK
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0722868591239
Categorie :
Accessories used with MP3/MP4 players such as earphones.
MP3/MP4 speler accessoires
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 05 okt 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 05 dec 2016 12:31:17
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 12288
Deze statistiek is gebaseerd op de 64669 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 05-10-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 62971 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Belkin TuneTalk Stereo for iPod with video:
De korte redactionele beschrijving van Belkin TuneTalk Stereo for iPod with video
TuneTalk Stereo voor iPod video

Marketingtekst Belkin TuneTalk Stereo for iPod with video

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin TuneTalk Stereo for iPod with video.
De Tune Talk Stereo maakt het mogelijk om memo’s, lezingen, interviews of gesprekken op te nemen in stereo- en CD-kwaliteit. De twee microfoons vangen van alle richtingen geluid op en zorgen voor een zuivere geluidskwaliteit waardoor geluidsopnames uitstekend te beluisteren zijn via de koptelefoon van een iPod Video en op de computer bewerkt kunnen worden.

Naast de ingebouwde microfoons heeft de Belkin TuneTalk Stereo ook een 3,5 mm stereo-inputplug voor opnames met een externe microfoon. De TuneTalk wordt geleverd met een standaard ter grootte van een creditcard waarmee de iPod Video in de richting van de geluidsbron gepositioneerd kan worden. Door het compacte formaat past de standaard in de zak van een shirt of portemonnee.

Opnames kunnen naar een computer gekopieerd worden voor het opslaan of verzenden via email. Door de uitgebreide opslagcapaciteit van de iPod Video kunnen er honderden uren aan audio worden opgeslagen. De TuneTalk Stereo heeft geen extra software nodig maar maakt gebruik van de software op de iPod.


Voordelen
- Verstelbare Gain Control Switch zorgt voor directe controle over de opnamekwaliteit in diverse omgevingen
- Bijgeleverde standaard zorgt voor ondersteuning voor de iPod tijdens het opnemen
- Er is geen software nodig – alles is ingebouwd in de iPod
Korte samenvatting Belkin TuneTalk Stereo for iPod with video:
Deze korte samenvatting van de Belkin TuneTalk Stereo for iPod with video-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin TuneTalk Stereo for iPod with video, Zwart
Lange samenvatting Belkin TuneTalk Stereo for iPod with video:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin TuneTalk Stereo for iPod with video, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin TuneTalk Stereo for iPod with video. Kleur van het product: Zwart
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kleur
Kleur van het product
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart