X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
TuneTie for iPod
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
F8Z053EA3-GOB
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0722868587164
Categorie :
Accessories used with MP3/MP4 players such as earphones.
MP3/MP4 speler accessoires
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 06 apr 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 18 jan 2016 17:52:25
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 18076
Deze statistiek is gebaseerd op de 61836 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 06-04-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60195 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Levenslange
Lange productnaam Belkin TuneTie for iPod:
De korte redactionele beschrijving van Belkin TuneTie for iPod
TuneTie voor iPod

Marketingtekst Belkin TuneTie for iPod

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin TuneTie for iPod.
Dankzij deze innovatieve oplossing van Belkin heeft u nóg meer plezier van uw iPod omdat het veel te lange snoer van de oordopjes niet meer in de weg zit. Haal de kabel door de TuneTie en wikkel hem er verder omheen zodat u slechts het deel van de kabel dat u nodig hebt, overhoudt. Zoals de meeste iPod-accessoires wordt de TuneTie geleverd met levenslange garantie.

Voordelen:
Geen hinder meer van overtollig snoer en toch heeft u het bij de hand
Korte samenvatting Belkin TuneTie for iPod:
Deze korte samenvatting van de Belkin TuneTie for iPod-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin TuneTie for iPod
Lange samenvatting Belkin TuneTie for iPod:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin TuneTie for iPod, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin TuneTie for iPod
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Technische details
Compatibiliteit*
Systemen waarmee het product samenwerkt.
iPod