X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Mobile Power Cord for iPod w/ Dock Connector
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
F8V7067EAAPL
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0722868516324
Categorie :
A power cable, also known as a power cord, is used for the transmission of electrical power.
electriciteitssnoeren
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 18 jan 2016 17:52:25
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 15937
Deze statistiek is gebaseerd op de 62318 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60363 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Levenslange garantie van Belkin
Lange productnaam Belkin Mobile Power Cord for iPod w/ Dock Connector:
De korte redactionele beschrijving van Belkin Mobile Power Cord for iPod w/ Dock Connector
Mobiele voedingskabel voor iPod met dock-connector

Marketingtekst Belkin Mobile Power Cord for iPod w/ Dock Connector

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin Mobile Power Cord for iPod w/ Dock Connector.
De mobiele voedingsadapter verbindt uw iPod-speler met de voedingsbron in uw auto en voorziet u van onbeperkte speelduur en standby-tijd. Als het LED-signaallampje brandt weet u dat uw mobiele voedingskabel op de juiste manier is aangesloten. Een verwisselbare veiligheidszekering beschermt de eenheid tegen spanningspieken en kortsluiting.

Voordelen:

- Onbeperkt gebruik maken van uw iPod.
- Vervangbare zekering.
Korte samenvatting Belkin Mobile Power Cord for iPod w/ Dock Connector:
Deze korte samenvatting van de Belkin Mobile Power Cord for iPod w/ Dock Connector-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin Mobile Power Cord for iPod w/ Dock Connector, Wit
Lange samenvatting Belkin Mobile Power Cord for iPod w/ Dock Connector:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin Mobile Power Cord for iPod w/ Dock Connector, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin Mobile Power Cord for iPod w/ Dock Connector. Kleur van het product: Wit
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Kleur van het product*
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Wit