X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Doorvoerstekker
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
F8V1044DU
Categorie :
Equipment that allows you to connect two or more different locations via telephone lines
telefonie switches
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 02 dec 2016 14:08:57
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 20835
Deze statistiek is gebaseerd op de 64747 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 63045 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Belkin Doorvoerstekker:
De korte redactionele beschrijving van Belkin Doorvoerstekker
Doorvoerstekker

Marketingtekst Belkin Doorvoerstekker

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin Doorvoerstekker.
Belkin biedt u keus uit een compleet productassortiment voor het installeren en uitbreiden van uw telefoonnetwerk thuis of op kantoor. Met deze transferstekker kunt u 2 telefoontoestellen of een antwoordapparaat aansluiten op één telefoonaansluiting.

Belkin test haar telefoonaccessoires om de huidige industriestandaard te evenaren of te overtreffen.

Voordelen:
- Modular design biedt een oplossing voor alle gebruikers.
- Compleet assortiment voor ISDN en telefoonaansluitingen.
- Starter kits verkrijgbaar.
Korte samenvatting Belkin Doorvoerstekker:
Deze korte samenvatting van de Belkin Doorvoerstekker-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin Doorvoerstekker
Lange samenvatting Belkin Doorvoerstekker:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin Doorvoerstekker, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin Doorvoerstekker
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geen informatie beschikbaar over Specs