X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
RJ11-kabelhaspel
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
F8V1041DU7M
Categorie :
Ieder netwerk maakt gebruik van zijn eigen soort kabels. Het meest gebruikte netwerk voor thuis- kantoorgebruik is Ethernet. Voor modern Ethernet heeft u minimaal categorie 5 kabels nodig. Ethernetkabels zijn verkrijgbaar in twee soorten: gewoon en cross-linked. Voor het direct aansluiten van twee computers op elkaar heeft u een cross-linked kabel nodig, voor het aansluiten van een computer op een switch of router heeft u een gewone kabel nodig. Voor de meeste nieuwere Ethernet-apparatuur maakt het niet langer uit of u gewone of cross-linked kabels gebruikt omdat deze apparaten automatisch het type detecteren en hun instellingen hierop aanpassen.
netwerkkabels
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 21 dec 2015 23:32:51
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 10049
Deze statistiek is gebaseerd op de 62318 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60363 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Belkin RJ11-kabelhaspel:
De korte redactionele beschrijving van Belkin RJ11-kabelhaspel
RJ11-kabelhaspel

Marketingtekst Belkin RJ11-kabelhaspel

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin RJ11-kabelhaspel.
Belkin biedt u keus uit een compleet productassortiment voor het installeren en uitbreiden van uw telefoonnetwerk thuis of op kantoor. Deze RJ11-kabelhaspel biedt tot 7 meter additionele telefoon kabel en 2 RJ11-aansluitingen voor telefoon, modem antwoordapparaat etc. Het handvat maakt opwinden van het snoer eenvoudig. Belkin test haar telefoonaccessoires om de huidige ndustriestandaard te evenaren of te overtreffen.

Voordelen:

- Modular design biedt een oplossing voor alle gebruikers.
- Compleet assortiment voor ISDN en telefoonaansluitingen.
- Starter kits verkrijgbaar.
Korte samenvatting Belkin RJ11-kabelhaspel:
Deze korte samenvatting van de Belkin RJ11-kabelhaspel-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin RJ11-kabelhaspel, RJ11, Wit
Lange samenvatting Belkin RJ11-kabelhaspel:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin RJ11-kabelhaspel, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin RJ11-kabelhaspel. Lengte snoer: 7 m, Kleur van het product: Wit. Aansluiting(en): RJ11
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Lengte snoer*
How long the cable is.
7 m
Kleur van het product*
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Wit
Overige specificaties
Aansluiting(en)
RJ11