X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Dual Modular Extension Cable
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
F8V104-25
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0722868110157
Categorie :
Ieder netwerk maakt gebruik van zijn eigen soort kabels. Het meest gebruikte netwerk voor thuis- kantoorgebruik is Ethernet. Voor modern Ethernet heeft u minimaal categorie 5 kabels nodig. Ethernetkabels zijn verkrijgbaar in twee soorten: gewoon en cross-linked. Voor het direct aansluiten van twee computers op elkaar heeft u een cross-linked kabel nodig, voor het aansluiten van een computer op een switch of router heeft u een gewone kabel nodig. Voor de meeste nieuwere Ethernet-apparatuur maakt het niet langer uit of u gewone of cross-linked kabels gebruikt omdat deze apparaten automatisch het type detecteren en hun instellingen hierop aanpassen.
netwerkkabels
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 05 dec 2016 14:22:34
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 9177
Deze statistiek is gebaseerd op de 64585 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 62889 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Lifetime.
Lange productnaam Belkin Dual Modular Extension Cable:
De korte redactionele beschrijving van Belkin Dual Modular Extension Cable
Dual-Jack Extension Cord, 25 feet (7.6m)

Marketingtekst Belkin Dual Modular Extension Cable

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin Dual Modular Extension Cable.
This Dual-Jack Extension Cord converts one wall jack into two, so you can plug in two phone devices. It extends your cable length by 25 feet.

- Handles up to 2 separate phone lines with 4-wire construction.
- Converts 1 wall jack to 2.
- Helps maintain clearer conversations.
- Allows 2 phone devices to be plugged in.
- Extends phone cord by 25 feet, for plug-in of 2 devices.
Korte samenvatting Belkin Dual Modular Extension Cable:
Deze korte samenvatting van de Belkin Dual Modular Extension Cable-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin Dual Modular Extension Cable, Mannelijk/vrouwelijk, Beige, RJ11
Lange samenvatting Belkin Dual Modular Extension Cable:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin Dual Modular Extension Cable, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin Dual Modular Extension Cable. Lengte snoer: 7,6 m, Soort stekkers: Mannelijk/vrouwelijk, Kleur van het product: Beige. Aansluiting(en): RJ11
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Lengte snoer*
How long the cable is.
7,6 m
Soort stekkers*
Connector and sockets can be 'male' or 'female', or gender purpose of product.
Mannelijk/vrouwelijk
Kenmerken
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Beige
Overige specificaties
Aansluiting(en)
RJ11