X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Cable Retractable Cat 5 RJ45 Grey 1m
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
F8V07EA05
Categorie :
Ieder netwerk maakt gebruik van zijn eigen soort kabels. Het meest gebruikte netwerk voor thuis- kantoorgebruik is Ethernet. Voor modern Ethernet heeft u minimaal categorie 5 kabels nodig. Ethernetkabels zijn verkrijgbaar in twee soorten: gewoon en cross-linked. Voor het direct aansluiten van twee computers op elkaar heeft u een cross-linked kabel nodig, voor het aansluiten van een computer op een switch of router heeft u een gewone kabel nodig. Voor de meeste nieuwere Ethernet-apparatuur maakt het niet langer uit of u gewone of cross-linked kabels gebruikt omdat deze apparaten automatisch het type detecteren en hun instellingen hierop aanpassen.
netwerkkabels
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 17 dec 2010 15:10:07
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 6677
Deze statistiek is gebaseerd op de 61699 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60059 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Belkin Lifetime Warranty
Lange productnaam Belkin Cable Retractable Cat 5 RJ45 Grey 1m:
De korte redactionele beschrijving van Belkin Cable Retractable Cat 5 RJ45 Grey 1m
Cable Retractable Cat 5 RJ45 Grey 1m

Marketingtekst Belkin Cable Retractable Cat 5 RJ45 Grey 1m

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin Cable Retractable Cat 5 RJ45 Grey 1m.
The Belkin Retractable Network Cord retracts neatly into its casing in seconds, making packing up your laptop easier than ever. It eliminates your need to carry loose network cords and connection accessories. You simply dispense the needed length of cable, and never have to deal with managing and manually winding cable again.

Advantages
• Easily extends up to 5 feet
• Category 5, twisted-pair flat wire for data and multiline phone applications
• Includes eCoupler for convenient extensions
Korte samenvatting Belkin Cable Retractable Cat 5 RJ45 Grey 1m:
Deze korte samenvatting van de Belkin Cable Retractable Cat 5 RJ45 Grey 1m-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin Cable Retractable Cat 5 RJ45 Grey 1m, RJ45, Grijs
Lange samenvatting Belkin Cable Retractable Cat 5 RJ45 Grey 1m:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin Cable Retractable Cat 5 RJ45 Grey 1m, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin Cable Retractable Cat 5 RJ45 Grey 1m. Lengte snoer: 1 m, Kleur van het product: Grijs. Aansluiting(en): RJ45
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Lengte snoer*
How long the cable is.
1 m
Kleur van het product*
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Grijs
Overige specificaties
Aansluiting(en)
RJ45
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Belkin K Cable Retractable Cat 5 RJ45 Grey1m5pc
Belkin K Cable Retractable Cat 5 RJ45 Grey1m5pc
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
F8V07EA05/KIT
 —