X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
3-Pack Replacement Ink Cartridges for the 4-in-1 Stylus Pen
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
F8U0300EA
Categorie :
Inktcartridges voor inkjet printers.
inktcartridges
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 17 dec 2010 15:10:07
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 9805
Deze statistiek is gebaseerd op de 62318 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60363 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Belkin 3-Pack Replacement Ink Cartridges for the 4-in-1 Stylus Pen:
De korte redactionele beschrijving van Belkin 3-Pack Replacement Ink Cartridges for the 4-in-1 Stylus Pen
Vervangbare inktcartridges met drie kleuren voor de 4-in-1 Stylus Pen

Marketingtekst Belkin 3-Pack Replacement Ink Cartridges for the 4-in-1 Stylus Pen

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin 3-Pack Replacement Ink Cartridges for the 4-in-1 Stylus Pen.
Wilt u de inktcartridges van de 4-in1 PDA Stylus Pen F8E708ea vervangen? Draai de houder aan de 4-in-1 PDA Stylus Pen gewoon van de PDA stylus naar een potlood en dan naar een zwarte of rode pen. Het vervangen is even simpel als 1-2-3! Vervangbare inktcartridges voor de 4-in-1 PDA Stylus Pen.

Voordelen:
- Vervangbare inktcartridges in drie kleuren.
- Inclusief drie inktcartridges: zwart, blauw en rood.
- Ballpointuitvoering.
Korte samenvatting Belkin 3-Pack Replacement Ink Cartridges for the 4-in-1 Stylus Pen:
Deze korte samenvatting van de Belkin 3-Pack Replacement Ink Cartridges for the 4-in-1 Stylus Pen-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin 3-Pack Replacement Ink Cartridges for the 4-in-1 Stylus Pen
Lange samenvatting Belkin 3-Pack Replacement Ink Cartridges for the 4-in-1 Stylus Pen:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin 3-Pack Replacement Ink Cartridges for the 4-in-1 Stylus Pen, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin 3-Pack Replacement Ink Cartridges for the 4-in-1 Stylus Pen
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geen informatie beschikbaar over Specs