X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Belkin
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Bluetooth GPS Navigation System
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
F8T051EA
Categorie :
Device used to receive GPS (Global Positioning System) signals.
GPS ontvangers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Belkin: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 18 sep 2013 11:32:06
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 15210
Deze statistiek is gebaseerd op de 61881 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60239 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: 2 jaar Belkin garantie.
Lange productnaam Belkin Bluetooth GPS Navigation System:
De korte redactionele beschrijving van Belkin Bluetooth GPS Navigation System
Bluetooth GPS Navigation System

Marketingtekst Belkin Bluetooth GPS Navigation System

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Belkin Bluetooth GPS Navigation System.
De Bluetooth GPS Ontvanger van Belkin levert snelle prestaties en een gemakkelijk te gebruiken link met het Global Positioning System, het (amerikaanse) wereldwijde plaatsbepalingssysteem, in een compact, mobiel ontwerp. De Ontvanger laat u in real time uw positie zien op stratenkaarten en beweegt met u mee wanneer u reist, zodat u ook uw positie kunt bekijken ten opzichte van uw bestemming. De meegeleverde software geeft uw snelheid, reisrichting, hoogte, geografische lengte en breedte met een precisie van 10 meter. Installeer onze navigatiesoftware op uw Pocket PC, Tablet PC of Bluetooth notebook om u de weg te wijzen in iedere stad in Europa en om snel uw plaats, bestemming en interessante punten onderweg te bekijken. Routes kunnen onmiddellijk worden berekend en bekeken en een automatische stem vertelt u wanneer en waar uw af moet slaan. Als u per ongeluk van de route raakt, waarschuwt de software u en bepaalt het systeem een nieuwe route naar uw bestemming voor u vanaf uw huidige locatie.

De Ontvanger breidt uw werkgebied uit door middel van een ingebouwde hoge-gevoeligheidsstand. De Ontvanger gaat door met het ontvangen van satelietsignalen die veel zwakker zijn dan andere GPS apparaten kunnen en werkt op plaatsen waar u eerder geen GPS ontvangst had, zoals tussen hoge torenflats, in parkeergarages, door dichte bladerdekken, op grote verkeersknooppunten met meerdere lagen en in veel gevallen zelfs binnen.
Korte samenvatting Belkin Bluetooth GPS Navigation System:
Deze korte samenvatting van de Belkin Bluetooth GPS Navigation System-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Belkin Bluetooth GPS Navigation System, Palm T1, T2, T3, Sony Clie PEG-NC90, PEG-TG50 and Mac OSX
Lange samenvatting Belkin Bluetooth GPS Navigation System:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Belkin Bluetooth GPS Navigation System, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Belkin Bluetooth GPS Navigation System. Minimale systeemeisen: Palm T1, T2, T3, Sony Clie PEG-NC90, PEG-TG50 and Mac OSX
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Technische details
WAAS ontvangst
WAAS ontvangst techniek verbetert de precisie
Yes
Minimale systeemeisen
Minimale systeemeisen
Palm T1, T2, T3, Sony Clie PEG-NC90, PEG-TG50 and Mac OSX